- Zahvala primljena: 8
Longest session by LuDi_ShuPAK
- snake
- Posjetitelj
DeathWave napisao: Istina snake, to samo ovi mulavi iz vukovara i zagreba govore da je bulja glava hehehehehehhe :twisted: :twisted:
eto, I rest my case. DeathWave je iz Ri i potvrduje ono sto svi rijecani znaju...
nego ovo nije trebala postat rasprava. samo sam vam htio rec da se ista rijec u dva razlicita kraja hrvatske upotrebljava u dva potpuno razlicita konteksta, i da pazite sa rijec "bulja" u primorju jer bi vas moglo kostat šake u glavu nekog napuhanog dalmatinca ako mu za curu kazete da ima lijepu bulju (aka guzica)... eto..prijateljski savjet. a vi kako hocete
Please Prijava to join the conversation.
DeathWave napisao: Istina snake, to samo ovi mulavi iz vukovara i zagreba govore da je bulja glava hehehehehehhe :twisted: :twisted:
dobro bosanac sta se sad ti javljas :lol:
kad sam reko da je bulja=bulja svuda mislio sam na guzicu, a ne na glavu kao sto je snake zakljucio...
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
- Zahvala primljena: 0
- snake
- Posjetitelj
dunavu napisao: kad sam reko da je bulja=bulja svuda mislio sam na guzicu, a ne na glavu kao sto je snake zakljucio...
aha, my bad!
- Anonymous
- Posjetitelj
Bosanci, Zagorci, slavonci, ličani, riječani, zagrebčani, dalmatinci, ma svi ste Vi isti! (jeste primjetili velko "V" :lol: ) :roll: Sve nas je ISTE mater napravila!
- mato
- Posjetitelj
vidi vidi i vejv je bosanac ko naš mali Blento vidi se slicnost slicne su vam tikve nako finog bundevastog oblikadunavu napisao:
dobro bosanac sta se sad ti javljas :lol: