2.4 je stigla..!!!!

Anketa: Koliko če te mi pivi platiti (was ended 0000-00-00 00:00:00)

1
Nema glasova 0%
1
Nema glasova 0%
2
Nema glasova 0%
2
Nema glasova 0%
10
3 50%
10
3 50%
Ukupan broj glasača: 0
Samo registrirani korisnici mogu sudjelovati u ovoj anketi
Više
19 godina 6 mjeseci ago #4498 od jopke
Replied by jopke on topic 2.4 je stigla..!!!!
stara verzida se dala sprzit na 2 CDa bez ikakvi problema...ne vidim zasto i ova nebi mogla...

hehe meni buraz na poslu skida pa kad se vrati... :twisted: :twisted:

nego vidim da ti neki već igraju novu verziju pa imam jedno pitanje za njih:

naima ako pogledate PINGove na raznim serverima...vidjet će te da su oni u prosjeku oko 100 tamo di se vrti jos verzija 2.3 ali ako pogledate servere koji se vrte na novoj verziji pingovi su više nego duplo MANJI...sad mene zanima jel to neki bug,trik ili su si dečki stvarno dali truda i mjenjali network kod???

jel se igra sada brze vrti (kao sto su najavljivali) i jel lag smanjen??

Rest your trigger on my finger...

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4499 od razor
Replied by razor on topic 2.4 je stigla..!!!!
Da....meni se iz osobnog iskustva cini da su pingovi MANJI za 10-20.....neznam kako drugima ali meni SVE radi bolje.....

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4500 od dax
Replied by dax on topic 2.4 je stigla..!!!!
Pingovi ne mogu biti manji jer to nije nešto što je AA smislila nego je to &#269;ista network stavka... Meni pokazuje neke idiotluke kao što je 40, pa 10, pa 5... Sve mi se &#269;ini da su napravili jednostavnu stvar: podijelili pingove sa 10. A mogu&#263;e je da je graf. engine poboljšao komunikaciju PC CPU i GPU <> Mrežne postavke PC-a, tako da se uštedi kojih 10-15 ms u komunikaciji igre (tj. CPU, GPU i RAM) sa mrežnom karticom.

No &#269;ini mi se da je to i jedino što su poboljšali... Naime, ja nisam dobio niti par FPS-a bolje, a stavio sam sve postavke kao što su prije bile... Dapa&#269;e, sad mi i na BCu trza... I nažalost, ingame menu mi se totalno ne svi&#273;a (onaj font je katastrofa).

Da, i primjetio sam ve&#263; nekoliko teških bugova. Npr. može se desiti da idete prema neprijatelju a da ga uop&#263;e ne vidite. Jedino što vidite je vatra iz cijevi dok puca na vas. Tako&#273;er, nekad niti ne primjetite tko vas je ubio, jednostavno po&#269;nete gledati "pod". I to ne pod kraj sebe, nego pod na sasvim drugom kraju mape...

Nove mape su manje-više prosje&#269;ne, a posebno mi je loš ovaj novi "loading" screen koji je nesrazmjeran ekranu te blokiranje loading screena ukoliko se ne uspiješ ulogirati na server. Tako&#273;er, i samo loadanje sada traje dosta duže...

Ne znam što re&#263;i nego opet: tresla se brda rodio se miš. Bolje da je ostao 2.3 ili da što prije izbace novi patch koji &#263;e srediti ove bugove... Ili još bolje: da se odreknu tog idiotskog unreal enginea koji ne valja niš'...
Na 640*480 rezoluciji sa isklju&#269;enim trilinearnim filteringom mi igra više trza nego na 800*600 sa uklju&#269;enim TLF-om.

Sve mi se &#269;ini da &#263;u ja Matinim stopama - ovog ljeta sam puuno manje online... Jebeš takvu igru koja je svakom novom verzijom lošija... Jednom rje&#269;ju: KATASTROFA :?

I torture and kill young turtles.

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4502 od razor
Replied by razor on topic 2.4 je stigla..!!!!

dax napisao: Pingovi ne mogu biti manji jer to nije nešto što je AA smislila nego je to &#269;ista network stavka... Meni pokazuje neke idiotluke kao što je 40, pa 10, pa 5... Sve mi se &#269;ini da su napravili jednostavnu stvar: podijelili pingove sa 10. A mogu&#263;e je da je graf. engine poboljšao komunikaciju PC CPU i GPU <> Mrežne postavke PC-a, tako da se uštedi kojih 10-15 ms u komunikaciji igre (tj. CPU, GPU i RAM) sa mrežnom karticom.

No &#269;ini mi se da je to i jedino što su poboljšali... Naime, ja nisam dobio niti par FPS-a bolje, a stavio sam sve postavke kao što su prije bile... Dapa&#269;e, sad mi i na BCu trza... I nažalost, ingame menu mi se totalno ne svi&#273;a (onaj font je katastrofa).

Da, i primjetio sam ve&#263; nekoliko teških bugova. Npr. može se desiti da idete prema neprijatelju a da ga uop&#263;e ne vidite. Jedino što vidite je vatra iz cijevi dok puca na vas. Tako&#273;er, nekad niti ne primjetite tko vas je ubio, jednostavno po&#269;nete gledati "pod". I to ne pod kraj sebe, nego pod na sasvim drugom kraju mape...

Nove mape su manje-više prosje&#269;ne, a posebno mi je loš ovaj novi "loading" screen koji je nesrazmjeran ekranu te blokiranje loading screena ukoliko se ne uspiješ ulogirati na server. Tako&#273;er, i samo loadanje sada traje dosta duže...

Ne znam što re&#263;i nego opet: tresla se brda rodio se miš. Bolje da je ostao 2.3 ili da što prije izbace novi patch koji &#263;e srediti ove bugove... Ili još bolje: da se odreknu tog idiotskog unreal enginea koji ne valja niš'...
Na 640*480 rezoluciji sa isklju&#269;enim trilinearnim filteringom mi igra više trza nego na 800*600 sa uklju&#269;enim TLF-om.

Sve mi se &#269;ini da &#263;u ja Matinim stopama - ovog ljeta sam puuno manje online... Jebeš takvu igru koja je svakom novom verzijom lošija... Jednom rje&#269;ju: KATASTROFA :?

1) Pingovi mogu biti manji jer novi engine znaci i nova vrsta komunikacije sa serverima. Da ti objasnim.....ako je npr stari engine slao 30kb podataka po sekundi (neznam tocno al nije ni bitno) i u tih 30kb strpao odredenu dozu informacija (polozaj neprijatelja itd) sadasnji engine u tih 30kb strpa duplo vise (ili 1.5 puta...nije bitno) i samim time smanjuje ping.
Pricekaj samo kad dodje najnoviji engine....pingovi ce biti jos i bolji a i igra ce se bolje vrtit na 99% masina. Znam to iz vlastitog iskustva jer sam igrao jednu igru baziranu na tom enginu (shadow ops) i totalno sam se iznenadio brojem detalja i brojem fps-ova koje je moja masina gutala.

2) To sto se tice fps-ova....engine je napravljen da bolje iskoristava graficku. Ako nema sto iskoristit fakat je svejedno koj je (ak me razumijes). U tvom slucaju je ocito stari engine vec koristio maximum pa sad nisi dobio puno poboljsanja. A i ne radi se samo o grafickoj....treba i rama. Ako mislis da serem gluposti pogledaj malo po drugim forumima sto ljudi kazu vezano da fps.
Moj prijedlog je da se poigras sa postavkama. Stavis sve na najlosije al obavezno zadrzi 32bitne teksture.....

3) Mape ne da nisu prosjecne nego su izvrsne. Nema vise bezglavog jurisanja i sigurnosti gdje je neprijatelj. Ogromne su, doradjene, postoji milijon nacina kako doci do objektiva i jos hrpa drugih stvari. Na ovim mapama ce biti doslovno nemoguce napraviti taktiku ala na caru (jedan drzi north a ostali south), jer na caru imas 3 ulaza do objektiva...a ako je def povucen onda i 2 ulaza. Malo si daj vremena da ih proucis i vidjet ces da su jaaako dobre.
A sto se tice loadinga....pa naravno da traje kad su mape velike...
A i ako si stavis u opcijama da ti unaprijed ucitava teksture neprijatelja (moras imat 512 rama) ucitavat ce se jos duze al ce zato igra radit brze (isprobano).

4)Da igras AA malo duze nego sto igras znao bi kakvu si glupost napisao kad si rekao da je igra sve gora i gora.
Da se malo prisjetimo proslosti.Prvo je igra lagala tolko da je najmanji ping bio 200, poslje su sredili lag i velik dio strasnih bugova, kao sto su bili kritikal errori na mostu (nisi ga mogo igrat duze od pol sata a da te neizbaci), nakon toga su sredili chitere (potukli ih do nogu), a sada su sredili i prokleti engine koj ide daleko gladje, a i pingove se sredili. Nijedna mapa nije losija nego sto je bila kad je prvi puta izasla (ako ne racunas to sto su maknuli bombe sa cara i slicne promjene), kritikal errora ima sve manje i manje, a i ista stvar je sa bugovima kojih je prije bilo daaaaleko vise. A i ovi dodatci (doorbreachers) i rakete za sjebavanje zidova su super i micu iz igre onu sigurnost koju je defence prije imao (znali su od kud ce neprijatelj doci).

S tim da se slazem da su sjebali malo izbornike. Nekako su fontovi il mali, il veliki il sta ja znam.....al to mi fakat neznaci ama bas nista u zivotu jer u meniu provodim pola minute dnevno.

To da bugova i dalje ima...ima....da ce ih uvjek biti ....bit ce ih....
Al daj mi molim te pokazi igru gdje nema bugova i gdje nema citera a da ima priblizan broj igraca kao AA.

E....i za sva ova poboljsanja nisu odgovorni DEV-ovi od AA....nego UT Engine koj je provjeren u HRPI drugih igrica i radi ko mala beba.

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4504 od dax

Razor napisao: 1) Pingovi mogu biti manji jer novi engine znaci i nova vrsta komunikacije sa serverima.
---
2) To sto se tice fps-ova....engine je napravljen da bolje iskoristava graficku. Ako nema sto iskoristit fakat je svejedno koj je (ak me razumijes).
---
3) Mape ne da nisu prosjecne nego su izvrsne. Nema vise bezglavog jurisanja i sigurnosti gdje je neprijatelj. Ogromne su
---
4)Da igras AA malo duze nego sto igras znao bi kakvu si glupost napisao kad si rekao da je igra sve gora i gora.

1) Ping je vrijeme u kojem paket stiže do servera. On nema veze sa transferom podataka iz igre, nego je to nešto kao "sonar" od broda, ak me kužiš... Ping se ne može poboljšati jer on ovisi o tehni&#269;kim svojstvima mreže, a ne niti servera niti klijenta. Jedino što se može poboljšati u tom pogledu je na strani servera ili na strani klijenta a to je da se poboljša komunikacija izme&#273;u CPUa i mrežne kartice.

2) Potpuno se slažem s tom konstatacijom.

3) OK, odli&#269;ne su. Samo što ne živimo svi "ameri&#269;ki" da bi mogli takve mape i procesirati, ne?

4) Dovoljno je što sam vidio što su napravila zadnja 2 patcha. Od 2.2 da 2.4 sam izgubio bar 25% brzine. A to što je prije bilo još gore po tvojim rije&#269;ima, onda i bolje da to nisam vidio... U svakom slu&#269;aju, stojim iza svojih rije&#269;i da je 2.4 katastrofa, a koliko vidim, mnogi se AA igra&#269;i s time tako&#273;er slažu...

Više
19 godina 6 mjeseci ago - 19 godina 6 mjeseci ago #4507 od dax

Razor napisao: 4)Da igras AA malo duze nego sto igras znao bi kakvu si glupost napisao kad si rekao da je igra sve gora i gora.

Evo da malo potkrijepim svoj napisak sa nekim izjavama na tracker forumu:

Two of our members are leaving AA because their pc can't handle the new version. I am playing with them for more than a year and suddenly its all over..

this game sux now !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

First of, love the layout of the new maps, BUT I CANT PLAY THEM!

1 step forward...2 steps back..gj dev´s

like i said im giving it 1 week. if i dont like it anymore, its bye bye AA.

This was my last AAO Version. Welcome sweet Battlefield 2

I went back to 2.3.0. This new version is a disgrace to AA.

this patch s**ks...

yeah, i've been playing AA since the beginning, and i think this is gonna make me quit it. The game just doesnt feel the same.

2.3 is basically 10 times better than 2.4

the new gameplay s**ks. the new browsing s**ks. the new recoil s ucks and the new engine s**ks.

I to nije samo par izjava. Takva je ve&#263;ina izjava na tracker forumu. :?
PS: Naravno, ja ne odustajem zasad of AA, ali &#263;u malo manje igrati dok se nešto u tom pogledu ne poboljša (kao npr. moj PC)...

Last edit: 19 godina 6 mjeseci ago by dax.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.351 sekundi
Pokreće Kunena Forum