jao jao...što više igram ovo sve više kužim...pa i ova verzija je prepuna bugova izgleda...pa neće mi vrlo često reloadat nakon 2-3 granate sto ispalim 203-icu na Insurgent campu sve dok ne spustim oružje na tlo i opet ga uzmem i reloadam. Ne znam jesam li to ja ili mi se ljudi čine manji a grafika je jako loše smoothana, odnosno sve je nazubljeno čak i sa uključenim svim opcijama (istima ko i prije btw). Kao da gledam neku dječju igru sa dječjim sučeljem.
Dax, mislim da ti se pridružujem u ocjenama da je ova verzija katastrofa (osim što je ping manji ali to ne znači baš puno uzevši u obzir sve nedostatke nove verzije)
Stvarno da nema ovog velikog buga sa reloadom (bilo ga je i prije ali samo ponekad), probat cu na ostalim serverima pa ako bude igrat ću na ovom čudu starije mape, jer na novijim mapama mi je fps 30-ak sličica i nije igrivo fakat (moja matična?-imam najnovije drivere?) a dok se ne izda nova zakrpa koja će ovo riješit bojim se da ću jaaaako malo igrat !!! (((((((((((((((((( a izbrisao staru verziju!