Black napisao: Dax, mislim da ti se pridružujem u ocjenama da je ova verzija katastrofa (osim što je ping manji ali to ne znači baš puno uzevši u obzir sve nedostatke nove verzije)
Hooah Blek! Još 1 koji dijeli moje mišljenje... Sad bar nisam sam u klanu...
hah vidim da lakše ubijam nego prije na IC sa običnim rifleom....ajd ovo sta su ljudi manji je i ok, ipak je brdo brdo a covjeculjak covjeculjak... teze je noobekima pogodit iskusnije...lakše te ubiju, tako je mislim i u stvarnosti....a granate se bacaju kraće, nema vise bacanja kao kamenja daleko...isto realnost, probao u vojsci
samo da nema ovih bugova iritantnih i laga a nadam se da ce taj lag proc, kazu da je uvijek to tako s novim verzijama. mislim pise 17 a ono lagcina
jos da imam graficku i maticnu malo bolje
ne znam mixed up thoughts about 2.4, za jedno sam siguran da je katastrofalno a to je meni i ti sitni fontovi..pa jebote to ko da je dijete radilo !!!
Da....moram priznat da ni meni nije grafika nazubljena.
Nadasve na najnizim postavkama mi je grafika puno bolja nego prije. Nemam vise onih mrlja po zidovima i sta ti ja znam cega.
Moze biti da je problem u samom enginu.....da radi drukcije sa odredenim karticama.
Al fakat Black...to kaj si reko..mixed thoughts. Al kad odbacim ono sto mi nije vazno (izgled menia) onda mi ove bolje stvari prevagnu.
ali da su ove nove mape izvrsne jesu, i sjećaš se razor kad sam ti govorio da bi mape u ovoj igri mogle bit bolje. evo igram sfpcr, i tu sam primjetio pak bug da ti umjesto zooma na pusci prikazuje neke cudne kockice po ekranu a i tekst zna bit hijeroglifasti...ali sve u svemu sta ja znam veliki plus su vece mape, manji ljudi i oruzja u odnosu na teren, i manji domet granata i nekako se vise moras potrudit da bi nekog ubio.
kupit cu nforce 2 matičnu, instalirat AA na solo particiju pa da vidimo, vjerujem da neću imat problema. Grafička je radeon 9600 xt (sapphire) i ne bi smjelo bit problema jer imam najnovije drivere, ali tko će ga znati, i ne očekujem neku podršku jer je ova igra besplatna.