- Zahvala primljena: 0
Lav is in di eeerj....ili su to pare?
- Anonymous
- Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11401
od Anonymous
Replied by Anonymous on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
mogu ja samo jednu stvar napomenut .............
ne moze se usporedivat prije 10-20-30 godina s danas , reci kaj oces al kad klinka(kilnac) gleda tv , cita novine , il ne znam kaj , kaj mislis da ce ona(on) vjerovat u ljubav kad gleda ta sranja kojim ju(njega) non stop bombardiraju
danas je svijet bolestan reci kaj oces neke stvari tradicija i sve je otislo u k. , zalosno ali istinito ,svijet se mijenja , ljudi se mjenjaju , ja mislim na lose al opet nade se pojedinac ,a dok ima takvih bit ce i toga da pare nisu vazne al u manjini , jednoj velikoj manjini
e da im vise spat sad sam zivcan kvragu , ko da sam kavu popil grrrrrrrrr
laku noc svima i mojim ne istomisljenicima
ne moze se usporedivat prije 10-20-30 godina s danas , reci kaj oces al kad klinka(kilnac) gleda tv , cita novine , il ne znam kaj , kaj mislis da ce ona(on) vjerovat u ljubav kad gleda ta sranja kojim ju(njega) non stop bombardiraju
danas je svijet bolestan reci kaj oces neke stvari tradicija i sve je otislo u k. , zalosno ali istinito ,svijet se mijenja , ljudi se mjenjaju , ja mislim na lose al opet nade se pojedinac ,a dok ima takvih bit ce i toga da pare nisu vazne al u manjini , jednoj velikoj manjini
e da im vise spat sad sam zivcan kvragu , ko da sam kavu popil grrrrrrrrr
laku noc svima i mojim ne istomisljenicima
Please Prijava to join the conversation.
- frida
- Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11402
od frida
Replied by frida on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
MA nije puklo 100% radi siromastva!! neki ljudi se s vremenom prestanu voljet..pare nemaju nista s tim..to je samo razlog... jer nes moraju rec ..naci nekog krivca !!
19 godina 2 tjedana ago #11403
od billy
Replied by billy on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
ok, lova je bitna, ali blento ne mislis mozda da su u brak usli nepromisljeno, nezrelo ili egocentricno? l
- Anonymous
- Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11404
od Anonymous
Replied by Anonymous on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
to nista ne znaci mozes bit s nekim 7 godina pa da pukne il 1 pa da uspijebilly napisao: ok, lova je bitna, ali blento ne mislis mozda da su u brak usli nepromisljeno, nezrelo ili egocentricno? l
19 godina 2 tjedana ago #11405
od billy
Replied by billy on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
tko je osim tebe spomenio vremensku distancu?
19 godina 2 tjedana ago #11406
od blento
hmm..sto je uci u brak promisljeno ili zrelo?...misljenje se mijenja...svakim danom prema situaciji kako se odvija...Mozes uc u brak s pretpostavkama i nekim stvarima...no kako se stvari mjenjaju usporedno s tim mjenjaju se i ljudi....
Evo moj bratic ima suprugu koja ne radi...troje djece..on je u vojsci..podstanar....prezivljavaju samo zato sto im mi pomazemo...moja tetka..drugi skoro nitko...cak ni njihovi roditelji...
No divim se sto se jos svi toliko vole i drze skupa....hoce li to potrajati...nadam se....vjerujem...
no mnogi brakovi nisu izdrzali pod pritiskom neimastine..i ljubav je pukla jer se mnogo toga dogodilo...mnogo toga se reklo sto se vise nije moglo povuci...nakon cega je doslo do otrjeznjenja..zahladjenja i na kraju do razilaska...
Koliko got promisljali..nikad necemo biti 100% sigurni...
egocentricno je druga stvar....ovdje govorimo o ljudim kojima je propao brak zbog neimastine...
Replied by blento on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
billy napisao: ok, lova je bitna, ali blento ne mislis mozda da su u brak usli nepromisljeno, nezrelo ili egocentricno? l
hmm..sto je uci u brak promisljeno ili zrelo?...misljenje se mijenja...svakim danom prema situaciji kako se odvija...Mozes uc u brak s pretpostavkama i nekim stvarima...no kako se stvari mjenjaju usporedno s tim mjenjaju se i ljudi....
Evo moj bratic ima suprugu koja ne radi...troje djece..on je u vojsci..podstanar....prezivljavaju samo zato sto im mi pomazemo...moja tetka..drugi skoro nitko...cak ni njihovi roditelji...
No divim se sto se jos svi toliko vole i drze skupa....hoce li to potrajati...nadam se....vjerujem...
no mnogi brakovi nisu izdrzali pod pritiskom neimastine..i ljubav je pukla jer se mnogo toga dogodilo...mnogo toga se reklo sto se vise nije moglo povuci...nakon cega je doslo do otrjeznjenja..zahladjenja i na kraju do razilaska...
Koliko got promisljali..nikad necemo biti 100% sigurni...
egocentricno je druga stvar....ovdje govorimo o ljudim kojima je propao brak zbog neimastine...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.349 sekundi