- Zahvala primljena: 2
Lav is in di eeerj....ili su to pare?
Razor napisao: Jao sto mi je sad zao sto sam izbriso one postove koje si pisao fridi...i ti i Metak...
Pisali ste glupe izjave kao:"Vecina cura pada na pare" i sta ti ja znam sta...
Ma nije bitno..tko je procito zna sto ste pisali.
Ako nista drugo tvrdio si da su pare glavni uzrok raspadanja brakova.....haha...yeah right.
da...i dalje tvrdim da vecina cura (govorimo o zgodnim curama) padaju na pare...i ak nemas para...tesko ces moci osvojiti neku zgodnu curu...jako jako tesko ....probaj pa ces vidjet...
U vinkovcima jesu jedan od glavnih uzroka raspadanja brakovo..jer da ljudi imaju para..ne bi se svadjali medjusobno koliko je ko potrosio...
Znam ja kako je kod mene bilo u kuci dok smo imali malo para...zbog par kuna je znala nastati takva svadja...da je skoro par puta puklo ...
Nedavno je bilo na TV-u da su obukli nekog zgodnijeg tipa kao smetlara koji se pokusao prilaziti na uljudan nacin djevojkama...i svee al sve su ga gledale onako "koji ti kurac hoces"..kao da je gubavac....nisu ni gledale kak covjek izgleda. Sve je snimano skrivenom kamerom...
Nakon toga je covjek dosao u neki lokal sa dobrim autom..i jebeno skupo obucen..i prilazio je curama....i sve su pokazale interes za njega....
Ak zelis vidjeti takve cure..odi u Roko..il neki takav birc.....ak oces vidjeti normalne cure..odi do Purgeraje i Spunka...Mocvare...
jedino tamo mozes nesto normalno upoznati...
No pogledaj koliko se ljudi nalazi u Roku..a koliko u Mocvari i Spunku...
Please Prijava to join the conversation.
mess with the best, die like the rest
Sto se tice ljepih cura...procitaj jedan od mojih postova prije. Ono..playboyeva zecica+wannabe diler bez para i sl. Imam tonu zgodnih ferndica, mnoge su ljudi vec upoznali. 99% njih se nije udalo (da..neke su se vec i udale) zbog para, nit su trazile decke sa parama.
A sto se tice podataka iz vinkovaca....I to sam ti isto objasnio...podatke si dobio iz mjesta gdje samo takvi parovi i dolaze...parovi sa problemima (tu di ti buraz radi). Jednostavno PROCITAJ moje postove od prije..sve ovo ti je fino objasnjeno. Ukratko..krivo tumacis statistiku
A to sa smetlarom....pa tko jos ide trazit cure u smetlarskom odjelu???
HALOOO!
Pa ni postar ne terzi cure u postarskom odjelu....isuse sveti Blento, al znas srat gluposti...
Sve u svemu, ja vise ne odgovaram na ovaj post jer vidim da si poceo samo ponavljati neke tvrdnje bez imalo razmisljanja. Ako hoces mozemo o ovom uzivo negdje gdje necu terbat tipkat ovolko.
- frida
- Posjetitelj
Rudlava napisao:
Znaci sve cure koje trose pare na sminku i odjecu su kucke koje padaju
na paru i koje traze bogate decke...kako ti zans zasto se mi cure
sminkamo? Ta tvoja izjava ti bas ne stoji isto. Evo ja vec imam decka pa se sminkam. Sminkam se zato da dobro izgledam sama sebi i da se bolje osjecam...
sad opet impliciras...di sam ja to rekao da SVE cure koje trose paru na sminku i odjecu su kucke???? .....
al ak cura trosi 500kn za neku kremicu koja joj traje tjedan dana..pa onda 300kn na parfem...1000kn na cizme..pa 2000 na jaknicu...onda na umjetne nokte.. ... ... .. da ne nabrajam sad.....
sta mislis da ce se ta udati za dimnjacara...ili ce ici loviti nekog milijunasa? ...ta je zaljubljena u svoj izgled i sve ce uciniti da bi sebi bila lijepa...za nista drugo nije ni sposobna...