- Zahvala primljena: 0
Lav is in di eeerj....ili su to pare?
- crazy_chrisss
- Platinski korisnik
Please Prijava to join the conversation.
Razor napisao: Blento..laganini mjenjas spiku...
Do sada smo pricali o parama, ljubavi i braku.
Pa da zavrsimo temu: Dali su pare najvaznije za sretan brak ili ne? (o tome pricamo od pocetka)
Ja, Ivana i nama slicni kazemo: NISU.
Ti si tvrdio do sada da jesu.
...sad jos cemo i implicirati da sam nesto tvrdio sto nisam..sve sto sam do sad tvrdio navedeno je gore...
navedi mi tocno gdje sam naveo da su pare NAJVAZNIJE za sretan brak!....zato sam i napisao ono jer sam vidio da ste ti i ivana "malo" krivo shatili nase stavove....nitko to ovdje nije ni tvrdio...vec ste se vi uhvatili toga ko pijani plota :lol:
jos samo reci da sam tvrdio da se novcem moze kupiti ljubav...
Evo da skratim jos malo...bez novca se ne moze zivjeti sretno..jer biti gladan ne mozes biti sretan...pogotovo ako si u dugovima....tada dolazi do cestih napetosti i krize...medjusobnog optuzivanja i vrlo cesto do nestanka ljubavi kraja braka....moze brak i opstati..no jel ce to biti onda iz ljubavi ili iz koristi?.....
no evo..sad evo da pokazem da mogu i ja malo karikirati vas...
Vi tvrdite da zene gledaju iskljucivo ljubav...da se sve one manekenke vrte oko nogometasa cisto iz ljubavi...i sve ljepotice oko bogatasa jer su pronasle u njima ljubav svoga zivota..bez obzira sto su kreteni...al eto..vole ih....
Nitko ne voli baustelce jer su svi prljavi..smrdljivi...glupi i slicno...sto je djelomicno tocno..no 50% njih su ljudi koji nisu imali srece u zivotu...
Onda srednjoskolke se ne vrte oko bogatijih vrsnjaka zbog para i auta koje im tatice kupuju..vec jer su sve odreda zaljubljene u takve tipove...
...Novac ne donosi nikakav problem..i zbog novca se nitko ne svadja...te nema propalih brakova...vec je tu neki drugi problem ..npr muskarac ne zatvara zubnu pastu...a zena baca tampone sa balkona.. ...
a boze....Scepane i Ivana...vrlo rano ste usli u vezu i mozda vas nije interesirao toliko svijet oko vas koliko nas koji nismo imali pravih veza kroz srenju i vecim dijelom faxa...
imam milijom groznih primjera gdje su zenske "padale" na glupu spiku od koje se meni bljuvalo..samo zato jer je tatin sin imao mercedes ili neki drugi jebeni auto.....sto je najbolje..cak su to bile cure za koje bih rekao da su intelignetnije...
ostalo necu komentirat..jer me ovo vec polagano ljuti!!!
Pisali ste glupe izjave kao:"Vecina cura pada na pare" i sta ti ja znam sta...
Ma nije bitno..tko je procito zna sto ste pisali.
Ako nista drugo tvrdio si da su pare glavni uzrok raspadanja brakova.....haha...yeah right.
Rudlava napisao: ...bez novca se ne moze zivjeti sretno..
bez novca se nemoze uopce zivjet....kad smo ec kod toga...
i zar ne mislis da se onda cura koje je zgodnija i za koju se ljepi puno frajera nece gledati da se materijalno osigura...da ne mora crncit i radit da bi prezivjela? ...
pa zasto onda toliko zene trose para na sminku i uljepsavanje nego da bi si uhvatile sto boljeg tipa i imala sto bolji zivot?...
Blento napisao:
Rudlava napisao: ...bez novca se ne moze zivjeti sretno..
bez novca se nemoze uopce zivjet....kad smo ec kod toga...
i zar ne mislis da se onda cura koje je zgodnija i za koju se ljepi puno frajera nece gledati da se materijalno osigura...da ne mora crncit i radit da bi prezivjela? ...
pa zasto onda toliko zene trose para na sminku i uljepsavanje nego da bi si uhvatile sto boljeg tipa i imala sto bolji zivot?...
Znaci sve cure koje trose pare na sminku i odjecu su kucke koje padaju
na paru i koje traze bogate decke...kako ti zans zasto se mi cure
sminkamo? Ta tvoja izjava ti bas ne stoji isto. Evo ja vec imam decka pa se sminkam. Sminkam se zato da dobro izgledam sama sebi i da se bolje osjecam...
Mislis da razumijes cure, a ustvari si daaaaleko od toga!
Ja sam svoje rekla...rekla je i frida. I sad se malo upitaj..ko bolje razumije zene..ja koja sam zena ili ti?
E da Blentac...ako te zanimaju informacije o zenama iz prve ruke, podsjeti me na kavi drugi puta pa cu ti objasniti neke sitnice, koje ti ocito ne razumijes.