- Zahvala primljena: 17
Lav is in di eeerj....ili su to pare?
NEMAM KOMENTARA.....ODUSTAJEM JER VIDIM DA OVO NEMA SMISLA...
tebi su sve lade potonule...
Please Prijava to join the conversation.
- rex_zac
- Posjetitelj
Rudlava napisao: . I sad se malo upitaj..ko bolje razumije zene..ja koja sam zena ili ti?
da je ovo frida napisala smijao bi joj se :lol: :lol:
- frida
- Posjetitelj
Razor napisao: E
A to sa smetlarom....pa tko jos ide trazit cure u smetlarskom odjelu???
HALOOO!
Pa ni postar ne terzi cure u postarskom odjelu....isuse sveti Blento, al znas srat gluposti...
hehe ocigledno nisi skuzio poantu...nije bitno to sto je u smetlarskom odjelu....mozes ti biti obucen i u biznismena...no kad bi ta neka cura koja je pala na njegovo skupo odijelo brzo ostavila kad bi saznala da je smetlar....
No ak bash zelis...obuci se u starije stvari...nemoraju biti ni starije...obuci neke jeftinije..pa probaj se ici naci nabacivati se curama...vidjet ces kak ces zavrsiti..
Sto se tice tebe Tamara....pitao sam te kakvi te decki privlace...
tvoj odgovor je bio: Da imaju duge prste...puno prstenja po ruci...da ima jebene tenisice...
to je stvarno jako zrelo razmisljanje i pravi odraz ljudske osobe da mozes prepoznati dusu neke osobe i vidjeti da je on tvoja srodna dusa...
ne da si ni meni vise pisati..jer vas stav da mozes biti siromasan i imati manekenku...da...mozda u snovima..u pravom zivotu...jok...
Mogu razumjeti vas stav jedino jer ni ti ni Ivana niste imali imali nikog ozbiljnijeg prije vase veze....ja sam ipak imao puno vise neuspijeha i propalih veza od vas...zivio sam sa puno vise ljudi i cura od vas...i ipak sam stariji donekle od vas...
- rex_zac
- Posjetitelj
Frida napisao: Blento fakat pretjerujes .... a neda mi se sve opet objasnjavat !! a sarmota je da ja od 16 godina razmisljam zrelije od tebe .... fakat blento ...katastrofa ...nemoj se uvrijedit ..al stvarno :oops:
mislim da sada ti malo pretjerujes....
pogotovo zato sto se tice iskustva i saznanja zapravo i nemas toliko iskustva makar bila megaturbo popularna...
a sto se tice blenta i vas ostalih ... mozda da se postavi pitanje popularnost ili lav is in di air
u smislu... ako si s nogometasem a imas para... to nije zbog love. al je zbog popularnosti... a lova onda sama dolazi...
a o tome mislim da blento vecinom pise... dok vi pisete tocno o temi topica.
Rudlava napisao: sad ga pretjeruje.. i ja da mogu i ja bi trosila 1800kn na cipele i 300kn na nokte...a i kako mi se i bas neke jako svide kupit cu ih...i sta bi to trebalo znacit da padam na lovu?
NEMAM KOMENTARA.....ODUSTAJEM JER VIDIM DA OVO NEMA SMISLA...
tebi su sve lade potonule...
pa cuj ako zaradis sama pare..il te scepan hoce financirati za tako sto...mene se ne tice.....al ak bi njega ostavila jer ti to ne moze omoguciti..pa odes za nekog ko moze..da onda bi padala na lovu ...
Nit su meni sve ladje potonule nit sam ja pesimistican ....samo sam vjerojatno upoznao vise ljudi od tebe...mozda i vise cura...i upoznavao sam ih na nacin na koji ti nisi...