- Zahvala primljena: 2
Lav is in di eeerj....ili su to pare?
Frida napisao: NADITE SI CURU !!!!! IL BAR NEKOG ZA JEDNU NOC OCITO VAM TOGA TREBA!!! :evil:
vec je imam dvije godine..tak da nisam u krizi ak to mislis..
cak stovise...u dva dana dosta mi je sexa za tjedan dana...tak da potpuno trevezno razmisljam...
Ovako ti si sad Tamara u fazi kad sve gledas na neki romantican nacin..idealan....u kojem smo vecinom svi bili ....
no nakon nekog vremena se razocaras u ljude...toliko toga te lupi da te otrijezni...onda pocnes gledat na sasvim drugaciji nacin..i u svemu pokusavas naci neki skriveni motiv...
Ak i uspijes naci neku curu nabrzaka..ne znaci da ces joj se svidjeti na dulje vrijeme....
pa mog prijatelja iz VK ostavila je dugogodisnja cura jer mu je obitelj zapala u gadnu financijsku situaciju (da cak je moj stari morao otplacivati kredit za njegovog). ..a on nema neke skole da nadje posao i zaradi pare...
Please Prijava to join the conversation.
- stagger_lee
- Platinski korisnik
- Zahvala primljena: 2
Blento napisao: Ok Matija...bio sam nepotpun ....mislio sam da se tako obuces i odes u Roko ili taj Pirana bar..kak god se vec zove...
Nisam govorio o parku i Mocvari..Spunku..
isto tako da dođeš u močvaru obučen ko šminkerčić u bijelu košuljicu i lakirane cipelice i takav se kreneš upucavati nekoj metalki. Misliš da ćeš imati puno šanse? ne bih baš rekao. Koliko god se suprotnosti privlačile ipak si ljudi većinom biraju nekog sebi sličnog.
PUSH THE BUTTON!!!
stagger_lee napisao: Jesam li ja sponzorša zbog toga? :mrgreen:
JESI! :lol: :lol: :lol: ...al i ja sam...
cura mi ima novi stan...posao...pa cu se morati udati... :lol: :lol:
jos samo da joj nadjem jos jedan posao..i mogu cijeli zivot sjediti pred TV-om i piti pivu!... :lol: :lol:
- frida
- Posjetitelj
billy napisao: Blento prića o nećem sasvim drugome, mada i ja već pomalo gubim nit, naime kredit za stan , kredit za jadan auto, režije, pampersice i sve što ide uz to, klopa.......a nakon faksa plachica u prosjeku oko 4000 kuna (ako se zaposlish). klinci odrastaju u atmosferi borbe za opstanak i normalno (krivo) skontaju vrijednosti. i eto ti novog fudbalera, manekenke ili dilera drogom.
...uglavnom moji starci svaki zaraduju u prosjeku...i odrastam u takvoj atmosferi...kao i vecina!!...a nisam ni futbaler, ni maneken ni ovisnik tj diler...nego normalan djecak, momak ili što god smatrate da jesam...evo još jedne da nije važan novac...i ja vi volio pokoji put da imam više novaca koj put u džepu da pocastim ekipu koj put ili tako nešto kao što neki moj prijatelji imaju prilike za to...ali neki i neznaju podjeliti višak love u djepu s nekim i tak...na pol mjeseca ostanem bez icega...jel žicam starce...ne...jer znam da nemaju...i šutim i živim...snalazim se...oni mi pružaju krov nad glavom i hranu...i hvala im na tome...to mi je uvrh glave nego dovoljno...
p.s. ne uzimam te za rijec nego...uglavnom
mess with the best, die like the rest