Lav is in di eeerj....ili su to pare?

Više
19 godina 2 tjedana ago #11487 od mrgud

billy napisao: sa 16 godina sve je mnogo drugachije.

...jest ali nemora biti...inace koliko znam cure mnogo brze sazriju barem po razmišljanu...pa takooo da...inace...ovo je demokratska država i svako ima pravo glasa... :wink:

mess with the best, die like the rest

Please Prijava to join the conversation.

• frida
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11488 od frida
Replied by frida on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
Pa zavisi o osobi .... kladim se da puno zrelije gledam na neke stvari od vrsnjaka il nekog drugog .... sve ovisi o odgoju i kucnoj atmosferi !!

Više
19 godina 2 tjedana ago #11489 od blento
Ok Matija...bio sam nepotpun ....mislio sam da se tako obuces i odes u Roko ili taj Pirana bar..kak god se vec zove...
Nisam govorio o parku i Mocvari..Spunku..

daj ak vec citas citaju globalu ...ne mogu svaku recenicu sloziti da je nedvosmislena za vas...jer ak i uhvatite nesto sto se moze protumaciti na drugaciji nacin..totalno izokrenete i odete u ekstrem..te s tim popljujete sve ono sto sam prije toga negdje napisao...

Više
19 godina 2 tjedana ago #11490 od stagger_lee

Blento napisao: Staggy da si citao one moje postove koje su vjerojatno obrisani..naveo sam da se zgodnije cure ili pale na one koji imaju para ili imaju potencijla imati para...odnosno da su obrazovani i zrace nekim optimizmom i sposobnosti ...no tu je sad pitanje...mozes li se ti zaljubiti u neku curu zato sto ima mercedes...ili ima doktorat..ili je sposobna ekonomistica?...

Istina nisam čitao pola postova jer mi se ne da čitati toliku količinu teksta. Sigurno se neću zaljubiti u neku curu zato što ima para ili ima potenijal da ih zaradi ali će mi se prije svidjeti neka pametna i sposobna cura koja ima nekakvih ambicija u životu nego neka koja očekuje da joj sve padne s neba i da ona ni prstom ne makne. Jesam li ja sponzorša zbog toga? :mrgreen:

PUSH THE BUTTON!!!

Više
19 godina 2 tjedana ago #11491 od mrgud

Blento napisao: Ok Matija...bio sam nepotpun ....mislio sam da se tako obuces i odes u Roko ili taj Pirana bar..kak god se vec zove...
Nisam govorio o parku i Mocvari..Spunku..

daj ak vec citas citaju globalu ...ne mogu svaku recenicu sloziti da je nedvosmislena za vas...jer ak i uhvatite nesto sto se moze protumaciti na drugaciji nacin..totalno izokrenete i odete u ekstrem..te s tim popljujete sve ono sto sam prije toga negdje napisao...

...pa GLE imam i ja poantu nemoj ici tamo ako....uglavnom ako sve ono što sam napisal...!!!
...a ovo za izvlačenje iz konteksta...idem ja u NOVINARE... :lol:

mess with the best, die like the rest

• frida
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago - 19 godina 2 tjedana ago #11492 od frida
Replied by frida on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
Ljudi laku noc i budite mi bogati i zaljubljeni !!! :D Istinski volimo samo one koje volimo cak i u njihovoj nemoći i njihovoj bijedi !!
Last edit: 19 godina 2 tjedana ago by frida.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.535 sekundi
Pokreće Kunena Forum