Lav is in di eeerj....ili su to pare?

• rex_zac
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11505 od rex_zac
Replied by rex_zac on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
citam.. slusam... i smijem se mladenickim ljubavima.. ali i ove price o neimastini me rastuzuju, sto je normalno.
i dosao sam do zakljucka da ovo vise nema smisla...
vise manje imamo slicna razmisljanja ali hvala alahu, ne ista.
i ok. pomirimo se s tim. drago mi je sta blento toliko ustrajan na svojim uvjerenjima... unatoc tome sta ga 2 djevojke :P napadaju (zena+klinka=djevojke :D ).

anyway...

mislim da se svi slazete ako zakljucimo da ima svakakvih zena ali i muskaraca...
mi imamo srecu pa smo normalni pa ne trazimo fensi bokserice, bmw-e ili kuce.. jedino da ima duge i lijepe noge :-)

p.s. frida, nisam ti ja tip za jednu noc, tako da ce mi prijateljice iza ugla morat pricekati. a umedjuvremenu dok neka trebica ne dojasi na bjelom konju, snadjem se ja, no frks :roll:

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 2 tjedana ago #11506 od nrg
zaboravljate da lova pokrece svijet..nemozes se vise ni popisat da ti ne naplate..sami smo si za to(ljudi opcenito) krivi..

no nazalost neki su zaboravili da jedino ljubav nemozes kupiti..zapravo mozes, no time je poistovjecujes s materijalnim, jer se samo materijalno kupuje, dok onu toplinu pri srcu i adrenalin ipak novcem nemozes kupiti..

stoga..sentimentalci, ako vas lova pritisce i mislite da je zapreka vasoj ljubavi, dat' cu vam svoj broj tekuceg..zena i ja cemo se snaci uzivajuci u vasoj muci :lol: :lol: :lol:

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

• frida
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11512 od frida
Replied by frida on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
PSIHIJATAR !!! -to nam treba ....al jebem mu i za to treba novaca :lol:

• deathwave
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11514 od deathwave
Replied by deathwave on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
lol ovo ovdje je jebeno smjesno. Opterecujete se stvarima o kojima se nemoze razgovarati. Pisete o ljepim zenama?? Koje su to ljepe zene?? Znate onu staru o ukusima se ne raspravlja, a sto se tice novca, bez njega nemozes ni na WC pa zakljucite sami ;)

Ali keep it going, svako jutro na poslu barem imam sta za citat. :P

Više
19 godina 2 tjedana ago #11515 od mrgud

DeathWave napisao: ...Pisete o ljepim zenama?? Koje su to ljepe zene?? Znate onu staru o ukusima se ne raspravlja,...

...i samo da nadodam:

"Nitko nije tolko ružan da nekom ne bi bio lijep!!!"

mess with the best, die like the rest

• frida
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11516 od frida
Replied by frida on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
ja jos imam samo jedno pitanje jos jedno jedino !! Ovak... dal ste vi uopce ikad bili zaljubljeni i dal bi mjenjali taj osjecaj za novac !! ako jeste onda znate onaj osjecaj ... žohari u trbuhu ... svaki puta kad si s deckom /curom il kad se sjetis na njega/nju ... onda kad ga/ju vidis srce ti tuce 100 na sat hoce iskociti iz prsa... a kad te dotakne sav se najezis ... a kada te tek poljubi ...boze nesmijem ni mislit na to !! To je predivan osjecaj (bar za mene) !!!! I onda kad ga/ju pogledas u oci i osjetis da on/ona isto to misli ... pogledas ga/ju u oci i znas kaj misli i kaj osjeca.... evo ljudovi to vam je ljubav !! I dal bi to mjenjali za hrpu love ... a naravno da s lovom dolaze one droce takozvane .barbike (plava kosa ..tjelo ko isklesano ... sise ko u prasice ).... al s nijm nema tog osjecaja ... imal bi sve kaj pozelis na svijetu a nikad vise nebi osjetio ljubav .... vjerujem da bi se iznutra osjecao jako usamljeno i jadno !! zato blento ja dobro znam kaj hocu od svog decka ... Imala sam i ja zasad 1 neuspjelu vezu koja me bas zbedirala i tak sam bila u k... i svijet mi se okrenuo naopacke KOMA !! i bas je taj decko bil bogat .... i onda kad sam se oporavila ... skuzila sam da ....bogati ljudi neznaju cijenit ono sto im das .... !! Eto meni je jedino bitno da ja i moj decko ... osjecamo ovaj gore opisani osjecaj (naravno jedno prema drugom ) .... i trazit cu takvog decka ako treba cijeli zivot ... jer s takvom osobom bi ja htjela provest svoj zivot !! IPAK SAMO SE JEDNOM ZIVI !! .... znam blento da me kuzis ..pa mi molim te nemoj kakat ...kak sam malda itd. :)

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.503 sekundi
Pokreće Kunena Forum