- Zahvala primljena: 2
Lav is in di eeerj....ili su to pare?
Frida napisao: Jaooo..blento gledam starce kak se koljeju svaki dan (ne tece ni meni med i mljeko) ..... negledam nista na romantican nacin .... ja i romantika nebo i zemlja !!! I nemoj mislit ...da bas vjerujem deckima .... do rijetko kojeg mi je stalo .... a raspali brakovi ...nije to zbog novca blento .... ljubav moze izbljedit !!!!!!!!!!!!!!
Mislio sam da se samo meni to dogodilo..no nakon razgovora sa prijateljima sam vidio da je to poprilicno cesta pojava...Tamara...ovakav osjecaj ljubavi i zaljubljenosti neces imati vijecno...vise te nece ispunjavati 100 posto vremena..neces cijelo vrijeme razmisljati o osobi u kojou si zaljubljena...neces biti osamucena po cijeli dan i pjevusit non stop...
Osjecaj ljubavi se mjenja tijekom vremena i nekad mi fali takva vrsta zaljubljenosti kakvu sam imao sa kad sam bio kao ti.....danas je to drugacije...lijepo je..al drukcije ...stabilnije..mirnije...ne znam kako bi to opisao...
zavrsio sam sam sa instaliranjem rannih programa..pa prekidam sa ovom temom....uzivajte...
Please Prijava to join the conversation.
Sve zene su kurve i prostitutke (osim moje mame) i najlkse je nac si zenu i imat sretan brak ako odes u trusku i kuspis si turkinju!
ni ja se ne držim toga ko pijan plota, govorim općenito. ali toga ima i neznam, tvoj primjer je u većini? kako stoje stvari u tvojoj generaciji? jesam djelom u pravu?PsYcHo napisao:
billy napisao: Blento prića o nećem sasvim drugome, mada i ja već pomalo gubim nit, naime kredit za stan , kredit za jadan auto, režije, pampersice i sve što ide uz to, klopa.......a nakon faksa plachica u prosjeku oko 4000 kuna (ako se zaposlish). klinci odrastaju u atmosferi borbe za opstanak i normalno (krivo) skontaju vrijednosti. i eto ti novog fudbalera, manekenke ili dilera drogom.
...uglavnom moji starci svaki zaraduju u prosjeku...i odrastam u takvoj atmosferi...kao i vecina!!...a nisam ni futbaler, ni maneken ni ovisnik tj diler...nego normalan djecak, momak ili što god smatrate da jesam...evo još jedne da nije važan novac...i ja vi volio pokoji put da imam više novaca koj put u džepu da pocastim ekipu koj put ili tako nešto kao što neki moj prijatelji imaju prilike za to...ali neki i neznaju podjeliti višak love u djepu s nekim i tak...na pol mjeseca ostanem bez icega...jel žicam starce...ne...jer znam da nemaju...i šutim i živim...snalazim se...oni mi pružaju krov nad glavom i hranu...i hvala im na tome...to mi je uvrh glave nego dovoljno...
p.s. ne uzimam te za rijec nego...uglavnom
Ovdje kad sam u Zagrebu..moram priznati da mi je lijepo...jer ne vidim tu sirotinju koju vidjam kad dodjem u VK ...tak da vecina vas mozda niti ne zna sto je nemati kinte u mjesec dana (tek toliko da kupis sendvic i kavu jednom tjedno) ...a o pocascivanju ljudi...kupovanja cigareta (tada nije bilo mobitela pa se ni tu nije trosilo..nije bilo interneta)..ili imanja kinte bar pola mjeseca je bio san....Ne znam koliko trosis mjesecno i koji ti je djeparac...no po danasnjem gledistu..imao sam oko 5 kuna dnevno u djepu...jer ipak covjek mora nesto jesti.....s tim da sam vecinom trosio novce koje sam dobivao od Bake i djeda..te od tetke..i slicno...
Brijete bezveze...... Blento slazem se u svemu s tobom....
Nego stegy ti si sad prical o nekim sposobnim momcima, deckima kako got ih nazoves.... onima koji se mogu snac za lovu... pa di u Hrvatskoj mozes nac bogatog covijeka a da nije muljator tj. da nije nekog zajebo za lovu......
A sto se tice zena u danasnje brijeme 99,99% pada na lovu!!!! i to je to!!
Fakat moras trazit povecalom zene koje se zaljube u frajera a da on ne vozi dobar auto i da joj ne placa martini subotom na vecer.....
A sto se tice Nives cuo sam od njenog frenda iz srednje skole da je samo brijala sa tipovima koji su imali jebene aute i motore......!!
Sve su to sponzoruse!!
- dean
- Posjetitelj