Lav is in di eeerj....ili su to pare?

Više
19 godina 2 tjedana ago #11481 od stagger_lee
Blento malo si pretjerao.

Istina je da postoje cure koje se lijepe za pare i isto tako postoje tipovi koji traže takve cure. Ali većina cura nije takva. A i većina onih koji završe s bogatim muškarcima nisu s njima radi novaca već zbog toga što su oni većino uspješni i sposobni muškarci koji znaju što žele od svog života i sposbnisu osigurati egzistenicuju njihovoj dijeci. Kao što u prirodi kod životinja ženke traže mužjaka koji je najsnažniji ili ima najljepše perije tako će se i curama prije svidjeti neki zgodan pametan i sposoban muškarac nego neki stari nezaposleni alkoholičar koji i u svojim 30 živi s roditeljima i fali mu pola zubi. I naravno da se manekenke ljepe za mlade nogometaše, jer kreću se u istim krugovima i jedni i drugi su medijski eksponirani a i kao što su manekenke nama muškima pojam ljepote (istina ponekad bi im dobro došao koji kg više) tako su i ženama mladi sportaši pojam ljepote, jer su većinom bolje građeni od nas koji stanlo visimo za kompom :) )

A i ne bi se baš složio u vezi toga da mjesto gdje izlaziš određuje tebe kao čovijeka. Siguran sam da u roku kao i u prianji ili sličnom mjestu ima puno sasvim normalnih cura koje ne idu tamo da bi upeclae nekog tipa s BMW-om, cure se jednostavno vole lijepo obući i vole plesati na domaću glazbu ili šta li se već pušta tamo. I po tome nisu ništa bolje ili lošije od onih koje izlaze u purgeraj ili močvaru, već samo vole različite oblike zabave.

PUSH THE BUTTON!!!

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 2 tjedana ago #11482 od billy
oko nechega se ipak slažete, pare imaju veze s osjecajima.
e sad na koji nacin igraju ulogu nije mi posve jasno.
a) ima se love i nema problema oko egzistencije i par se moze opusteno posvetiti jedno drugome.
b) nema se kinte i to zblizuje jedno drugome i u svojoj skromnosti ludo se vole, gladni su u ljepoj nasoj i emocije prste.
c) ljepa nasa je u kurcu i prihodi nisu primjereni onom minimumu da covjek zadrzi dostojanstvo.

Više
19 godina 2 tjedana ago #11483 od blento
Staggy da si citao one moje postove koje su vjerojatno obrisani..naveo sam da se zgodnije cure ili pale na one koji imaju para ili imaju potencijla imati para...odnosno da su obrazovani i zrace nekim optimizmom i sposobnosti ...no tu je sad pitanje...mozes li se ti zaljubiti u neku curu zato sto ima mercedes...ili ima doktorat..ili je sposobna ekonomistica?...

meni je iskreno tako svejedno koliko cura ima skole..koliko ima para ili nema...glavno da se ja mogu s njom dobro zabaviti..nasmijati i provesti ugodne trenutke ...dok kod vecine zgodnih zena nije tako...

Sto se tice Roka..da tamo sam stekao dojam da su vecina njih malih droljica...
Evo moj slucaj..bio sam sa frendovma koji su trazili curu (meni je moja dovoljna bila)....prisli su nekim curama koje su ih otkantale na jako ruzan nacin ....da bi im prisli neki ljigavci...koji su im kupovali cugu i pricali tolike gluposti da sam se smijao (stajale su pored nas) ....cure su na kraju otisle s njima... ...sva sreca pa sam bio tamo par puta...
No one cure koje sam upoznao preko frendice koje zalaze tamo...stekao sam dojam da su stvarno male droljice i fufice...

Više
19 godina 2 tjedana ago #11484 od mrgud

Blento napisao: No ak bash zelis...obuci se u starije stvari...nemoraju biti ni starije...obuci neke jeftinije..pa probaj se ici naci nabacivati se curama...vidjet ces kak ces zavrsiti..

...eto viš...ovo nije istina...ako odeš tako obučen negdje van ala Piranha ili meybe Galerija bvši Baobab ili tak neka mjesta Saloon onda dobro onda te vjerovatno nebi ni pustili u "dronjcima" unutra...a tamo nebi mogo...zašto?...zato jer se tamo vecinom skupljaju znaci 90% takve cure kaj padaju na markice i te pizde materine...a jeboga ja koliko sam ja faking cura osvojio ili kak da to kažem a nisam recimo na sebi imal ni m od neke marke...a nisam ni fala bogu neki maneken...možda imam par nazovimo to tako Fency majca, vesta ali ono mislim sttvarno ak ne padaš na marke...tj ako nemaš za marku nije faking istina da nemožeš osvojiti nitijednu curu, ženu, djevojku ili što god več hočeš osvojiti...kaj misliš da neznam cugamo u parkicu negdje i pridju nam neke djevojke ili mi njima ovisi što ko treba :P ...negdje u mrako daleko od murje (pošto smo maloljetni) da ce sad neznam cura doletit izvuc mi markicu iz majce i pogledat oh nije DOLČE GABANA idemo negdje drugdje...ma daaaj Blento...i fakat dosta je više ovoga...!!!!!

mess with the best, die like the rest

• frida
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11485 od frida
Replied by frida on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
E gle blento ono kaj sam ja rekla bila je zajebancija isto ko ono da volim male al vise puta ak se sjecas ... a jebem mu mater nisam tak mlada da neznam kaj hocu !!! tak mi je ovo sve glupo .... Majke mi !!! da idem trazit nekog bogatasa .. jebes ljubav :lol: ....daj blento sve kaj je ljepo moras unistit i ti rex...jebo vas ja NADITE SI CURU !!!!! IL BAR NEKOG ZA JEDNU NOC OCITO VAM TOGA TREBA!!! :evil:

Više
19 godina 2 tjedana ago #11486 od billy
sa 16 godina sve je mnogo drugachije.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.575 sekundi
Pokreće Kunena Forum