- Zahvala primljena: 2
Lav is in di eeerj....ili su to pare?
- rex_zac
- Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11518
od rex_zac
Replied by rex_zac on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
frida, rastopio sam se citajuci tvoj post
i daj molim te.. nema vise pitanja. tvoja pitanja su izvor svih zala :twisted:
i daj molim te.. nema vise pitanja. tvoja pitanja su izvor svih zala :twisted:
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 2 tjedana ago #11520
od blento
Replied by blento on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
Je...samo pise...ali ne cita..bar ne povezuje ono sto sam napisao....
kao sto sam naveo prije u jednom postu.....takvu ljubav osjecas dok imas 13-nekih 20 godina...onda se polako mjenja i tesko ti se osjecati na takav nacin....stvari se mjenjaju...tako i osjecaj za ljubav....
Sumanjam da ces sa 30 godina osjecati ljubav na taj nacin...no ak i budes...onda si stvarno sretna osoba...jedna od rijetkih...
i kao sto je rekao Zac...pametan poodalmoš (hehe)....ti si..ROOT OF ALL EVIL!.. :lol: :lol:
kao sto sam naveo prije u jednom postu.....takvu ljubav osjecas dok imas 13-nekih 20 godina...onda se polako mjenja i tesko ti se osjecati na takav nacin....stvari se mjenjaju...tako i osjecaj za ljubav....
Sumanjam da ces sa 30 godina osjecati ljubav na taj nacin...no ak i budes...onda si stvarno sretna osoba...jedna od rijetkih...
i kao sto je rekao Zac...pametan poodalmoš (hehe)....ti si..ROOT OF ALL EVIL!.. :lol: :lol:
- frida
- Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11521
od frida
Replied by frida on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
MA nisam ja sam dobra !! samo sta vi jaooo ... jos jedno pitanje !! samo jedno ! dal ste zaljubljeni u svoje cure?! jer znam dosta ljudi kaj i sa 50 godina osjecaju nes takvo !!!!!!!!!!!
19 godina 2 tjedana ago #11529
od razor
Replied by razor on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
E zanimljivo pitanje....iako ce se iz njega izroditi opet opaka rasprava....vrlo zanimljivo pitanje...
Evo...23god, sa curom 6 god i jos uvjek zohari po trbuhu hodaju u puno situacija....Istina..smanjilo se to nakon godinu dana, al od tada je konstantno. Ni gore ni dole (bas slusam od bajage gore dola pa sam moro i to napisat )
Evo...23god, sa curom 6 god i jos uvjek zohari po trbuhu hodaju u puno situacija....Istina..smanjilo se to nakon godinu dana, al od tada je konstantno. Ni gore ni dole (bas slusam od bajage gore dola pa sam moro i to napisat )
- frida
- Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11530
od frida
Replied by frida on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
Ma razor i rudy vi ste moji uzori ...vidite decki kad bi vas vise takvih bilo..a ne vi ste svi macho tipovi :lol: !! nemozete priznat ..da ste se i vi jednom tak osjecali .. al da vas je ta osoba napucala ..i sad sve u KURAC (kak bi rekli ovi iz gospodara prstenova).... i nema vise tog osjecaja !! A blento ... neshvacas definiciju ljubavi ..mozda trenutno nisi zaljubljen ..a tebi rex nece doc niko na bijelom konju ...ako ti nekrenes u akciju !!al molim te budi precizan ko ovih dana u armiju :violent50:
- rex_zac
- Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11532
od rex_zac
upoznas opet nekog.. zaljubljen si do usiju... pukne... u kurcu si...
itd. itd.
samo sta moja zadnja ljubav .. lazem.. potencijalna (posto sam bio svjestan da odlazim) je ostala na hvaru
a lol
(p.s. sljedeci put pisem sve doslovno tako da ti nebi nesto ostalo nejasno ili da nebi krvo shvatila.. posto vidim da mog bijelog konja jesi.)
Replied by rex_zac on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
tako je... upoznas nekog.. zaljubis se do usiju... pukne.. u kurcu si..Frida napisao: ..... al da vas je ta osoba napucala ..i sad sve u KURAC (kak bi rekli ovi iz gospodara prstenova).... i nema vise tog osjecaja
upoznas opet nekog.. zaljubljen si do usiju... pukne... u kurcu si...
itd. itd.
samo sta moja zadnja ljubav .. lazem.. potencijalna (posto sam bio svjestan da odlazim) je ostala na hvaru
Frida napisao: !! A blento ... neshvacas definiciju ljubavi ..mozda trenutno nisi zaljubljen ..a tebi rex nece doc niko na bijelom konju ...ako ti nekrenes u akciju !!
a lol
(p.s. sljedeci put pisem sve doslovno tako da ti nebi nesto ostalo nejasno ili da nebi krvo shvatila.. posto vidim da mog bijelog konja jesi.)
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.898 sekundi