Lav is in di eeerj....ili su to pare?

Više
19 godina 2 tjedana ago #11407 od razor
Blento...moj tata a i mama su radili u policiji. Konstantno su mi govorili kakva sranja susrecu na poslu. Bio sam i na praksi u policiji 2 tjedna i vido preko svakakvih sranja vlastitim ocima. No NIKAKO nisam iz toga mogao zakljuciti da su VECINOM ljudi ubojice, silovatelji, kredljivci, provalnici i varalice. To je na svu srecu manji dio stanovnistva.
Isto tako to sto je tvoj brat tebi rekao da je vecinom zbog siromastva pukla ljubav, tu ti mogu reci par stvari
1) Tu LJUBAV nikad nije niti postojala onda
2) To je na svu srecu samo manji postotak brakova (ako se gleda sveukupan broj)
3)Prema tome nikako nemozes zakljuciti da su svi ili vecina takva. To je isto koda bi ja reko: Vecina hrvata su kradljivci, ubojice i silovatelji, jerbo moj stari je SVAKODNEVNO radio sa takvim ljudima i SVAKODNEVNO sam slusao (svojih 21 godinu) price kako je netko nekog kubio, silovao, pokrao itd.

To ti je koda bi otiso u dom za nezbrinutu djecu, i reko: Pa vecina djece u Hrvatskoj nema roditelje. Ili vecina djece u hrvatskoj ima losu obiteljsku atmosferu ili sta ja znam sta.
Malo otvori oci i pogledaj oko sebe. Vidjet ces puno ljepih stvari.
Istina je da je ovaj svjet izgubio hrpu stavri koje je imao prije 10-20 pa i 30 godina, no dobio je hrpu drugih.
Primjer: prije 20 godina, cura bi navrsila 16 i MORALA se udat za negog tamo iz susjednog sela samo zato da ju ne proglase starom udavacom ili samo azto jer je njen stari dogovorio brak jos dok je ona imala 2 godine. (Nazalost takve stvari se dogadaju i SADA!!! Ja osobno znam jedan par koj se je ozenio prije pola godine a da su starci dogovorii brak dok su oboje bili klinci. I to se sve dogodilo usred bijelog nam zagreba grada)
No sada ta ista cura, nakon sto ju prisile da se uda ili nakon sto shvati da to i nije terbala napravit, jednostavno odustane od braka i rastane se od muza.
Prije to nije smjela napravit....ustvari nije mogla. Da je to napravila, nebi imala kuda ni s kim. Takvih su se vlastiti roditelji odricali.

Zato nemoj misliti da ja na sve gledam pozitivno. Ima hrpa ruznih stvari ali NIKAKO...ali bas NIKAKO nemozes rec da je vecina losa i da vecina brakova propada zbog para. To nije niti PRIBLIZNO tocno. Pare mogu biti samo kap koja prelije casu...nikako glavni uzrok.

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 2 tjedana ago #11408 od razor
Hm..kad smo kod slabog imovinskog stanja, neimastine, prezivljavanja I ljubavi...jedan jako ljep primjer imamo i u klanu. Necu navodit imena no znam ljude koji su se odhrvali neimastini, roditeljima i svim mogucim i nemogucim losim situacijama, jos uvjek su zajedno i jos uvjek imaju jaaako malo (bar ne onoliko koliko zasluzuju).
(ako se tko prepozna i ako mu se da pisati, slobodno neka napise nesto :D )

• rex_zac
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11409 od rex_zac
Replied by rex_zac on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
ajde da i ja nesto napisem o toj ljubavi i parama...

mislim da se tu radi o par segmenta koji imaju utjecaja na ono zakljucno "ja idem za parama" ili "ja idem za ljubavlju" a i u samoj konacnici to je tesko samo tako generalizirati..

Prvo se radi o osobi kakva je. dali je takva da se sama sa sobom pomiri da se ide "namjerno zaljubiti" i da time riskira da se u biti nikad ne zaljubi tj. voli tu osobu. znaci cisto na psihickoj bazi kako osoba gleda na to.

drugo je dali osoba moze zavoljeti nekoga naknadno - mislim da je to svatko sposoban. naravno. ne kazem da ce uvjek uspijeti ali mislim da je moguce iako postoji kod nekih osoba vise sanse (ljubav na prvi pogled).. tako i postoji kod nekih malo manje sanse (znaci zavolis je nakon 2 godine prijateljstva... mislim da se mnogima to dogodilo)

trece je korist. kakvu korist ocekuje zena (pricamo o zenama pa samo njih navodim)... lova? ljubav? ili jednostavno sretan zivot bez briga za sutrasnji kruh.

e tako. znaci sad spajajte te 3 stavke na razne nacine i dobit cete razne licnosti... razne osobe. sa raznim razlozima.

druga velika stvar je ljubav...
kako se ona dijeli? .. pa ja mislim na jaaaako puno nacina i sad je sugavo raspravljat "koja je ljubav jaca".
za filipinke ili afrikanke koje jedva prezivljavaju mogu 100% rec da ce te one volit i mazit i pazit do kraja zivota. zasto? zato sto one neznaju za bolje i bit ce ti toliko zahvalne da joj nece smetati nikakve musice tvoje. znaci ta osoba ce te voliti ... ali generalno gledajuci... to je zbog para.. (iako mozda one toga nisu svjesne..)
ne govorim ja tu o bogatunima. to moze svatko ko skupi para za kartu do filipina i nazad... (njoj je i nas prosjek puno... nezamislivo...).
drugi oblik ljubavi je nesto kao razorovo i rudyno...
to slovi kao standard i normalno.
znaci dvoje se upoznaju i zavole se i vole se bez obzira na sve (koja je razlika izmedju ove i one sa filipinkom? - zapravo razlika je u stajalistu i predrasudu i nacinu upoznavanja/razlozima . )Ali zasto se uopce osoba zaljubljuje? Zasto se filipinka zaljubila u nekog hrvata koj je tamo dosao?
Zasto se rudy zaljubila u razora?

to je treca stvar...
Sta osoba trazi u onoj drugoj osobi?
najcesce se to sve svodi, kad se sve zbroji i oduzme - na kraju na jedno - sigurnost.
osjecaj sigurnosti i pripadnosti nekome... jednoj osobi.

a i sama ta treca stavka valjda sve govori za sebe..
ako si bogat, to ti je 3 plusa vise... ako si jos k tome zgodan to ti je jos jedan plus. a jos i ako si dobar - cista petica.

ili...

ako si siromasan.. (nema veze... al nemas onaj pedigre).... ako si zgodan i dobar - opet cista petica!

normalno da su te 2 ljubavi drugacije... ali i moraju biti!
to je tako .... kako rekoh na pocetku.. nema smisla dokazivat koja je jaca i bolja...

ima i jednih i drugih primjera i dobrih i losih na tone... bedasto je o tome pricat i mjerit ih...

dakle moje misljenje je da novac pomaze dosta iz jednostavnog razloga. ima vise onih koji su lose situirani... i traze onaj pedigre.

dok se ne izmisli replikator i dok ljudi ne prestanu biti materjalisti... biti ce tako...

a to da netko kaze "ja nisam materjalista"... to su pizdarije...
ja cu prvi od sebe krenut... koliko je izbjeglica bilo u hrvatskoj .. mladji se toga nece sjecat. pa mislim da ne moram objasnjavat kakvi su odnosi bili .....

jos jedan primjer?
jel zna netko neku prijateljicu zgodnu da brije sa dimnjacarom?
nije sramota biti dimnjacar... pa i ja bi se pentrao i cistio sad to da mogu, za neki honorarac. al da od toga zivim?

a uostalom i ja bi volio da mi cura nije neka prodavacica kravljeg sira na trznici ... ne kazem da bi odbio takvu osobu - ako mi je nesto posebno. al to je taj "pedigre" o kojem pricam...

Više
19 godina 2 tjedana ago #11411 od razor
Slazem se sa vecinom...samo zadnji dio ne razumijem...oces rec da dimnjacari nemaju cura?!?!?
Ono..mislim....jel zna netko neku zgodnu curu da brije sa tipom koj radi na bausteli? Ja znam.
Jel zna netko ZGODNU curu koja brije sa tipom koj NEMA posao i koj tu i tamo prodaje drogu? Ja znam. Ustvari...cura je jedna od Playboy-evih zecica (znam da to nista ne znaci al to sam naveo tek tolko da shvatite o kakvim je curama rijec). I ne samo to, zatrudnila je sa istim tim tipom, napravila kucu od 50-tak kvadrata i zive zajedno.Osobno...tip je ogavan...njoj se svidja...
Ta ista cura odbila je tipa koj zivi u Nizozemskoj (da nebi pomislili da je sa ovim smradom samo zbog droge il neznam cega drugog), vozi najnovije mercedese (mora imat svakog koj izadje) i ima para tolko da ja tolko necu zaradit ni za 2 zivota.
Mislim ako sam ista naucio do sada u zivotu, to je da pare same po sebi ne znace previse sto se tice LJUBAVI.
Pare pomazu al nisu bitne. Ako su bitne onda ljubavi NEMA.
E da..jel zna neko curu koja je sa postarom...ja znam. Ozenii se, evo rodio im se sin prije mjesec dana itd. Cura radi kao socijalni radnik ili tako nesto..sve u svemu radi sa napustenom djecom (na prilosno je visokom polozaju) i ima 3x vecu placu od muza...
Ono...ako itko misli da su takve stvari rijetke slobodno neka kaze pa cu ga ja osobno upoznat sa hrpom ljudi pa nek se sam uvjeri.

Više
19 godina 2 tjedana ago #11415 od nrg
ja imam brdo love, no sakrio sam je u drugom zivotu, jer sam trazio ljubav...sad kad sam je nasao, jednostavno mi se neda ici po lovu, pa cu zivjeti od ljubavi...a ionako ce narast kamate kad odem po nju jednog dana... by NrG

novac ne odmaze, pogotovo u danasnjem svijetu..no, vjerujem da ima puno ljudi koji bi novce zamjenili za srecu i ljubav..mozda ima i obrnuto, no ko je okusio ljubav, sumnjam..

da se ljudi zene iz koristi..DA..da je to veci postotak zena..DA..no, kako kazu stari..sve izbljedi u sumrak zivota, osim pomisli da je netko uz tebe..a to novac nemoze kupiti..

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Više
19 godina 2 tjedana ago #11416 od nrg
zapravo...bit cu kao i uvijek, dobar i darezljiv, pa cu odati jednu od svojih tajni zavodenja...decki, ovako se to radi...

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.532 sekundi
Pokreće Kunena Forum