- Zahvala primljena: 0
Lav is in di eeerj....ili su to pare?
19 godina 2 tjedana ago #11388
od billy
Replied by billy on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
tvoj stav sigurno ne dokazuju velika crvena slova
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 2 tjedana ago #11389
od mrgud
...crveno je simbol ljubavi...
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
billy napisao: tvoj stav sigurno ne dokazuju velika crvena slova
...crveno je simbol ljubavi...
mess with the best, die like the rest
- frida
- Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11391
od frida
Replied by frida on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
necu komentirat nisam skuzila !! :oops:
- frida
- Posjetitelj
19 godina 2 tjedana ago #11392
od frida
Replied by frida on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
A crvena mi ljepa boja..al imam osjecaj da ste se svi vi opekli u ljubavi ..da vas je neka koka ostavila radi nekog bogatog koji cim je potpiso dokumente da sve ostavlja njoj ... otisao na prvu mracnu bracnu noc..i za vrijeme stvari za odrasle ...dozivio srcani udar!! (volim gledat filmove )
19 godina 2 tjedana ago #11393
od billy
Replied by billy on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
meni to lici na onu vlašku: tko je glasniji taj je u pravu.
19 godina 2 tjedana ago #11394
od razor
Replied by razor on topic Lav is in di eeerj....ili su to pare?
E da...evo vam jos jedan primjer da pare fakat NISU bitne.
Tetak i tetka od moje mame.
Tetak je radio, od kad su se upoznali (cca u njegovoj 20. gosini) u Toplani u zagrebu kao obican tehnicar. Placa...mala...3500-4000 kuna. Tetka NIKAD nije radila. Cuvala je u "fusu" doma djecu jer ih ajko voli a nemoze imat svoje. Imala je nezgodu u mladjim danima i nikad nije mogla imat djecu. Ona je zaradivala cca pola tetkove place sve dok je mogla. Prestala je zobg starosti i zdravlja. Imaju jednosobam stan u ZG i voze PLAVOG Yuga.
Sada zive od tetkove penzije koja je baj d vej jako mala i od neke sovijalne pomoci sto tetka dobiva.
Znaci...od kad se znaju imaju malo para, nikad u zivotu nisu imali nista sto bi se moglo okarakterizirati kao skupo, nemaju djece, a voljeli su se cijeli zivot....i dalje se vole. Sada im se situacija jos vise pogorsala jer tetak ima rak grla a ona je kronicni srcani bolesnik. Mozete si samo zamisliti koliko para ode na njihove ljekove...
Sve u svemu...voljeli su se cijeli zivot, bili skromni i bilo im je ljepo...
Jos jednom ponavljam...NITKO se nebi bunio da ima vise para. Al ljudi moji...pare vam nemogu osigurati ljubav..osigurati to, sto to dvoje ljudi imaju medusobno cijeli zivot. Ja bi dao sve pare ovog svjeta kad bi bio siguran da cu to isto imati do kraja sa svojom Ivanom. No znam da mi nikakvi milojoni niti milijarde nemogu to osigurati. Zato govoriti da su pare bitne za ljubav....jednostavno nije istina.
Odnos ljubavi i para je slican kao odnos ljuckog zivota i droge.
U pravim kolicinama je DOBRA i POMAZE. U vecim ubija!!
A i izjava: "Vecina cura pada na pare", je jaaaako glupa. Naime ja znam puuuuno vise cura koje su se udale za decke istog ili losijeg materijalnog stanja nego one koje gledaju samo za pare. Cak stovise....znam samo 3 cure koje gledaju samo za pare....a cijeli zivot sam okruzen zenskim drustvom.
Tetak i tetka od moje mame.
Tetak je radio, od kad su se upoznali (cca u njegovoj 20. gosini) u Toplani u zagrebu kao obican tehnicar. Placa...mala...3500-4000 kuna. Tetka NIKAD nije radila. Cuvala je u "fusu" doma djecu jer ih ajko voli a nemoze imat svoje. Imala je nezgodu u mladjim danima i nikad nije mogla imat djecu. Ona je zaradivala cca pola tetkove place sve dok je mogla. Prestala je zobg starosti i zdravlja. Imaju jednosobam stan u ZG i voze PLAVOG Yuga.
Sada zive od tetkove penzije koja je baj d vej jako mala i od neke sovijalne pomoci sto tetka dobiva.
Znaci...od kad se znaju imaju malo para, nikad u zivotu nisu imali nista sto bi se moglo okarakterizirati kao skupo, nemaju djece, a voljeli su se cijeli zivot....i dalje se vole. Sada im se situacija jos vise pogorsala jer tetak ima rak grla a ona je kronicni srcani bolesnik. Mozete si samo zamisliti koliko para ode na njihove ljekove...
Sve u svemu...voljeli su se cijeli zivot, bili skromni i bilo im je ljepo...
Jos jednom ponavljam...NITKO se nebi bunio da ima vise para. Al ljudi moji...pare vam nemogu osigurati ljubav..osigurati to, sto to dvoje ljudi imaju medusobno cijeli zivot. Ja bi dao sve pare ovog svjeta kad bi bio siguran da cu to isto imati do kraja sa svojom Ivanom. No znam da mi nikakvi milojoni niti milijarde nemogu to osigurati. Zato govoriti da su pare bitne za ljubav....jednostavno nije istina.
Odnos ljubavi i para je slican kao odnos ljuckog zivota i droge.
U pravim kolicinama je DOBRA i POMAZE. U vecim ubija!!
A i izjava: "Vecina cura pada na pare", je jaaaako glupa. Naime ja znam puuuuno vise cura koje su se udale za decke istog ili losijeg materijalnog stanja nego one koje gledaju samo za pare. Cak stovise....znam samo 3 cure koje gledaju samo za pare....a cijeli zivot sam okruzen zenskim drustvom.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.401 sekundi