- Zahvala primljena: 2
Paintball, Krizevci, 18.62006
18 godina 5 mjeseci ago #17300
od mrgud
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
ja vam javim sutra popodne ... moram saznat dal cu radit i kako i zashto i bla bla a u 2 mi je razgovor za posel paa ... razore reko si mi oko 3, nadam se da cu znat do tad ...
mess with the best, die like the rest
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 5 mjeseci ago #17302
od pisko
Replied by pisko on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
Ja sam brijal da dodjete u jutro, zaci oko 9 ili 10. to je ok vrijeme, (ako nekom ne pase mozete i kasnije doc, ja cu bit doma a ja znam di belay zivi, pa lako dodjemo do njega, )
ubito kad ste pred krizevcima samo mi posaljete poruku i ja vam javim di da se nadjemo.... nije bad......
ubito kad ste pred krizevcima samo mi posaljete poruku i ja vam javim di da se nadjemo.... nije bad......
18 godina 5 mjeseci ago #17304
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Replied by nrg on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
posto je malo prerano da StereoMC putuje, morat cu doc sam..no prije nac baby sitericu..
i prije svega bi morao znati tocno VREMENSKO odigravanje, da znam dogovoriti doma koliko me nema.
i to je to..prijavak je tu ako nadem dadilju.. :lol:
p.s.
koliko su KRži daleko od ZG? kako cu ja definitivno ici s svojim autom, imao bi i nekoliko mjesta, no ti su onda ograniceni da se moraju vratiti samnom(standBy zbog beba), ili se pogurati s ostalima.
eto
i prije svega bi morao znati tocno VREMENSKO odigravanje, da znam dogovoriti doma koliko me nema.
i to je to..prijavak je tu ako nadem dadilju.. :lol:
p.s.
koliko su KRži daleko od ZG? kako cu ja definitivno ici s svojim autom, imao bi i nekoliko mjesta, no ti su onda ograniceni da se moraju vratiti samnom(standBy zbog beba), ili se pogurati s ostalima.
eto
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
- shift
- Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17309
od shift
Replied by shift on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
pozdrav svima
evo dobili ste jednog spamera vise
Ja isto nameravam doci, ali nisam 100 % siguran...ako ja dolazim, doci ce jos par likova sa mnon....neki igraju AA, neki ne..
Nego jebale vas poruke, kak cemo mi ostali znati gdje cemo se naci ??
dajte tocno vrijeme i mjesto plz
evo dobili ste jednog spamera vise
Ja isto nameravam doci, ali nisam 100 % siguran...ako ja dolazim, doci ce jos par likova sa mnon....neki igraju AA, neki ne..
Nego jebale vas poruke, kak cemo mi ostali znati gdje cemo se naci ??
dajte tocno vrijeme i mjesto plz
18 godina 5 mjeseci ago #17310
od rudlava
Replied by rudlava on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
bla bla bla puno prica a nista od akcije..di je sad taj Belay.....
BELAAAAAAAAY javi se i daj nam kartu di moramo doci...oni koji bi isli a nemaju prijevoz neka tu napisu da se organiziramo..tko s kim ide....
BELAAAAAAAAY javi se i daj nam kartu di moramo doci...oni koji bi isli a nemaju prijevoz neka tu napisu da se organiziramo..tko s kim ide....
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.740 sekundi