Paintball, Krizevci, 18.62006

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17332 od blento
Ockej..koliko vidim iz CTN-a nas je 5 ....ako se ukljuci i Jopke..onda 6

ko jos treba prevoz? ....imamo 2 auta...pa eto ima jos mjesta....
NRG..ak mozes udomit klince prije..bilo bi odlicno...nego kad bi mogao naci bejbisitericu?...ak nije kasno ondak te mozemo pricekati i pokupiti negdje?..ne znam tocno gdje zivis...

i gdje bi se trebali naci....znaci neko dobro mjesto gdje ljudi sa tramvajem mogu doci...ili busom...a da je blizu slavonske avenije....

Ako Stagiju nije problem doci do dubrave s autom..moj prijedlog je da se nadjemo ovdje kod mene...jer je jaaaako tesko promasiti..i odma se mozemo uociti....
znaci...1 tramvajska stanica kad se ide 11-com ili 4-kom od maksimira prema dubravi...i to NAKON okretista 12-ce....
Kad se dodje tramvajem preko puta je vece parkiraliste bivse Name....sad je tu Konzum...
Samo bitno je napomenuti da ako idete tramvajem 4 ili 11...NE sidjete na prvo stajaliste kad prodje okretiste..vec na slijedecem.....jer se prvo smatra da je na okretistu..iako je 20 metara nakon toga....

ako neko ima bolji prijedlog.. recite.....

Sad hoces Stagy pokupiti Ivanu i Scepana tamo negdje pa ih dovesti...a ostatak se nadjemo ovdje...ili kako....

Sutra moram na posao..pa mogu vidjeti tek poslije 3 forum....

Pissko jel vam rade trgovine u nedjeljul...i mozemo li kupiti cugu i neko meso za rostilj.....ili da spravimo sendvice?....

Mirela ima naocale...pa hoce li to biti problem zbog maske i kacige?....

Uf...sto sam josh htio pitati?...

E da....bolje da mi udjemo u Krizevce i negdje na prvom parkiralistu se nadjemo sa ljudovima.....ili da pogledamo u kartu grada...ako ima na netu?...

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17334 od jopke
Replied by jopke on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
idem i ja :D

Rest your trigger on my finger...

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17336 od mrgud
Replied by mrgud on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
na žalost ja nemerem :cry: ... pocinjem radit bash u nedjelju :( ... i josh k tome radim do 3 a u 3 pocinje tekma ... nego ljudovi zabavite mi se i nemojte previshe piti (barem ne ovi koj voze :P )

mess with the best, die like the rest

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17338 od stagger_lee
Jopke i ja možemo pokupiti Razora i Rudy, oni su nam skoro pa susjedi i onda dođemo na dubravu.
stura kad se naspavam pokušat ću skužiti ono što si objašnjavao gdje se nalaziš

PUSH THE BUTTON!!!

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17342 od razor
Replied by razor on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
Ok. Ja i ivana idemo sa Jopketom i Stejgejem. Ako jos tko treba prijevoz, neka dodje u dubravu (tamo gdje je blento opisao u svom gornjem postu) i moze s Blentom. Kolko znam kod njega su otvorena 4 mjesta!

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17343 od belay
Replied by belay on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
KOLIKO NAS BUDE ?

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.516 sekundi
Pokreće Kunena Forum