Paintball, Krizevci, 18.62006

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17344 od blento
tako je...4 mjesta.....ak ce nas ici sveukupono 5...mozemo ic i jednim autom..moze i mojim....ako ce ici jos netko definitivno..ondak idemo sa dva...

ajte ljudi nema jos puno vremena do sutra... :-P

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17345 od razor
Replied by razor on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
Pila iz Dogz klana ide 100%. On ce s tobom Blento. Najvjerojatnije ce ih doc jos par no ivana ih nikak nemre uhvatit. Nadam se da ce javit tjekom dana.

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17346 od pisko
Replied by pisko on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
Ovak, vi dodjete do kz-a, kad dodjete na prvi semafor onda me neko nazove da vam dam dalje upute.... krizevci nisu tolko velik grad pa se necete izgubit ;)

[img
<br>

• shift
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17349 od shift
Replied by shift on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
nas iz koprive dolazi 3 - 4 i postoji mogucnost da necemo moci dobiti auto, no u tom slucaju doci cemo s vlakom do kz - a, pa kad bi se mogli nekom prikrpati da nas furne do lovackog...ako nece biti mjesta kod nikoga, vec cemo se snaci nekako, imam pajdoja u kz-u pa cemo vidjeti...no u svakom slucaju dolazi nas troje 100 % i jos jedan mozda...

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17350 od blento
Ok...idemo onda s 2 auta.....ako to sve zbrojimo i oduzmemo..za sad...onda za vas u KZ ima mjesta za 4.....po sadasnjem zbroju...

nego Staggy ovo je za tebe bitno....kad budes uparkiravao auto ovdje kod mene...NE moj skretati na to parkiraliste..jer je zabranjeno skretati sa njega lijevo..odnosno u smjeru u kojem bi trebali ici...prema sesvetama....vec skreni na SEMAFORU kad budes dolazio lijevo..nakon KONZUM-a....i tamo opet ili lijevo ili desno na neko parkiraliste...moj je parkiran desno kod nebodera.....pa se svi nadjemo na tom parkiralistu ispred Konzuma....
tamo je odmah tramvajska stanica..pa to svima odgovara....

moj broj je 095 809 33 22 ...u slucaju da se netko izgubi.....

Koliko mi se cini...PISSSSSKKOOO nije odgovorio rade li trgovine u KZ nedjeljom?......ili da kupujemo cugu vamo.... :-P

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17351 od belay
Replied by belay on topic Paintball, Krizevci, 18.62006

Blento napisao: Ok...idemo onda s 2 auta.....ako to sve zbrojimo i oduzmemo..za sad...onda za vas u KZ ima mjesta za 4.....po sadasnjem zbroju...

nego Staggy ovo je za tebe bitno....kad budes uparkiravao auto ovdje kod mene...NE moj skretati na to parkiraliste..jer je zabranjeno skretati sa njega lijevo..odnosno u smjeru u kojem bi trebali ici...prema sesvetama....vec skreni na SEMAFORU kad budes dolazio lijevo..nakon KONZUM-a....i tamo opet ili lijevo ili desno na neko parkiraliste...moj je parkiran desno kod nebodera.....pa se svi nadjemo na tom parkiralistu ispred Konzuma....
tamo je odmah tramvajska stanica..pa to svima odgovara....

moj broj je 095 809 33 22 ...u slucaju da se netko izgubi.....

Koliko mi se cini...PISSSSSKKOOO nije odgovorio rade li trgovine u KZ nedjeljom?......ili da kupujemo cugu vamo.... :-P

RADE DO 12 h ;)

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.435 sekundi
Pokreće Kunena Forum