- Zahvala primljena: 2
Paintball, Krizevci, 18.62006
ajte ljudi nema jos puno vremena do sutra...
Please Prijava to join the conversation.
- shift
- Posjetitelj
nego Staggy ovo je za tebe bitno....kad budes uparkiravao auto ovdje kod mene...NE moj skretati na to parkiraliste..jer je zabranjeno skretati sa njega lijevo..odnosno u smjeru u kojem bi trebali ici...prema sesvetama....vec skreni na SEMAFORU kad budes dolazio lijevo..nakon KONZUM-a....i tamo opet ili lijevo ili desno na neko parkiraliste...moj je parkiran desno kod nebodera.....pa se svi nadjemo na tom parkiralistu ispred Konzuma....
tamo je odmah tramvajska stanica..pa to svima odgovara....
moj broj je 095 809 33 22 ...u slucaju da se netko izgubi.....
Koliko mi se cini...PISSSSSKKOOO nije odgovorio rade li trgovine u KZ nedjeljom?......ili da kupujemo cugu vamo....
Blento napisao: Ok...idemo onda s 2 auta.....ako to sve zbrojimo i oduzmemo..za sad...onda za vas u KZ ima mjesta za 4.....po sadasnjem zbroju...
nego Staggy ovo je za tebe bitno....kad budes uparkiravao auto ovdje kod mene...NE moj skretati na to parkiraliste..jer je zabranjeno skretati sa njega lijevo..odnosno u smjeru u kojem bi trebali ici...prema sesvetama....vec skreni na SEMAFORU kad budes dolazio lijevo..nakon KONZUM-a....i tamo opet ili lijevo ili desno na neko parkiraliste...moj je parkiran desno kod nebodera.....pa se svi nadjemo na tom parkiralistu ispred Konzuma....
tamo je odmah tramvajska stanica..pa to svima odgovara....
moj broj je 095 809 33 22 ...u slucaju da se netko izgubi.....
Koliko mi se cini...PISSSSSKKOOO nije odgovorio rade li trgovine u KZ nedjeljom?......ili da kupujemo cugu vamo....
RADE DO 12 h