Paintball, Krizevci, 18.62006
18 godina 5 mjeseci ago #17312
od pisko
Replied by pisko on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
Uzmete kartu HR-a i pogledate di su krizevci.... ako cete kretat u 8h u jutro onda ste u kz-u oko 15 do 9.... mozda cak i u 9, ovisi kak se brzo mislite vozit.....
a kad dodjete u kz javite se meni na mob ili belay-u ( moj: 098 95 13 742 ili belay: 098 95 45 075) pa cemo vam rec di da nas pricekate ili kamo da idete
a kad dodjete u kz javite se meni na mob ili belay-u ( moj: 098 95 13 742 ili belay: 098 95 45 075) pa cemo vam rec di da nas pricekate ili kamo da idete
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 5 mjeseci ago #17313
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Replied by nrg on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
je..PUNOO je jednostavnije da mi dodemo u KŽ, pa onda da vas nazovemo, pa onda vi nama koji svi JAKO poznajemo KŽ, objasnite kuda treba ici,i to MOBITELOM, pa da mi svi onda dodemo tamo gdje bi trebalo doci..
..nego kaj je napisati jedan post s uputama gdje i kada, a tel kao help :lol: :lol: :lol:
btw..smrch..dadilje nema izgleda..smrch..
..nego kaj je napisati jedan post s uputama gdje i kada, a tel kao help :lol: :lol: :lol:
btw..smrch..dadilje nema izgleda..smrch..
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
18 godina 5 mjeseci ago #17316
od razor
Replied by razor on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
Plan je sljedeci.
Mi se nadjemo tu u ZG na mjestu gdje se vec dogovorimo (imamo vremena do subote navece za dogovor). To ostavljam vama koji imate aute. Gdje vam je blize, lakse, jednostavnije..meni pase sve.
Kad dodjemo pred krizevce, nazovemo njih, oni nas pricakaju negdje i dalje sljedimo njih. Zasto? Pa zato jer zive tamo i nevidim zasto bi bilo komplicirano sljediti njih u autu
Puno veci problem bi bio da nam kazu: dobro dodjite u selo Negdjanovac pa onda skrenite na treci prasnjavi put u desno i nakon sto prodjete 200 metar, stanite, izadjite iz auta i propjesacite 500m u smjeru sjevera
Sve u svemu, mi se ovdje dogovorimo i to je to.
Mi se nadjemo tu u ZG na mjestu gdje se vec dogovorimo (imamo vremena do subote navece za dogovor). To ostavljam vama koji imate aute. Gdje vam je blize, lakse, jednostavnije..meni pase sve.
Kad dodjemo pred krizevce, nazovemo njih, oni nas pricakaju negdje i dalje sljedimo njih. Zasto? Pa zato jer zive tamo i nevidim zasto bi bilo komplicirano sljediti njih u autu
Puno veci problem bi bio da nam kazu: dobro dodjite u selo Negdjanovac pa onda skrenite na treci prasnjavi put u desno i nakon sto prodjete 200 metar, stanite, izadjite iz auta i propjesacite 500m u smjeru sjevera
Sve u svemu, mi se ovdje dogovorimo i to je to.
18 godina 5 mjeseci ago #17321
od rudlava
Replied by rudlava on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
Pisko\n
Uzmete kartu HR-a i pogledate di su krizevci....
Zna ja jako dobro di su Krizevci...mene nije to zanimalo....
- pila
- Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17323
od pila
Replied by pila on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
eto i mene...(pila)...
Ja dolazim...ako se nekoj dobroj dusi strpam u auto...jer ja nazalost svoj nemogu uzet...
poz
Ja dolazim...ako se nekoj dobroj dusi strpam u auto...jer ja nazalost svoj nemogu uzet...
poz
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.432 sekundi