Paintball, Krizevci, 18.62006

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17284 od razor
Replied by razor on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
E snake, snake....
dodjes jednom u pol godine i onda kakis o markerima, flomasterima i puskama.
Sve ti je to isti kurac. Marker, puška, pištać, gan, ono s čim se upucavaš i farbaš
Glavno pitanje je...oš doć? :D

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17290 od blento
...ev posto smo pametnija i bolja i lijepsa polovica moja prijafljeni...samo da potvrdim prijafu.... ;)

cijena opreme je i vise nego povoljna..pa...cem rado kupit i i 300 kugljica... ;)

E sad da se ovdje dogovorimo..ili tamo na drugom postu...gdje cemo se naci....

Mi smo na pocetku dubrave..a to je na putu prema krizefcima...imamo veliko parkiraliste i lagano se mozemo naci ovdje...

..ili da se nadjemo negdje u gradu..blizu slavonske afenije?...
Najbolje negdje gdje je lagano doci ljudima sa tramvajem ili busom..i da je svima usput....

Predlazem da nista ne kupujemo ovdje...ako ne moramo....jer znam da Konzum ne radi...pa ak i u Krizevcima ne radi ta trgovina u nedjelju...morat cemo se pobrinuti pa kupiti to prije....
samo bilo bi odlicno kad bi neko imao onaj frizidercic da nam se meso ne usmrdi....

I da...kad bi se trebali naci....zbog uzakmice..sto prije....negdje u 4 ujutro... ;) )) č....sala sala......recimo u 8 da krenemo prema Krizevcima....

sad vase ideje..

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17292 od jopke
Replied by jopke on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
ja sam bas jucer bio na jarunu i ekipa je tamo igrala...malo su se kuhali u onim odjelima:) nebi bilo lose za vrjeme napucavanja izbjeci veliku vrucinu...eto to bi bio moj prjedlog.

ja 90% idem...ali do petka cu znato 100% pa javim.

Rest your trigger on my finger...

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17294 od razor
Sto se mene tice, pase bilokoje vrijeme i mjesto sastanka, i da...bilo bidobro krenuti ranije...oko 8...

• Anonymous
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17296 od Anonymous
Replied by Anonymous on topic Paintball, Krizevci, 18.62006
Ja bi rado išel, al nisam siguran dal ću moć tak da se neću prijavljivat. Al ak i budem išel glavno da se družimo, nije mi bitno napucavanje.

Više
18 godina 5 mjeseci ago #17298 od razor
Evo gledam prognozu. Kaze tip za nedjelju toplo i suncano :D Bit ce super za rostiljcek, pivicu itd. :D

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.480 sekundi
Pokreće Kunena Forum