- Zahvala primljena: 2
VISTA aktivacija...
17 godina 6 mjeseci ago #21801
od blento
Replied by blento on topic VISTA aktivacija...
uspio sam ju crackirati..mislim aktivaciju..
inace..sto se mene tice...ovako za surfanje i igranje je cisto osvjezenje...
malo zbunjujuu neke stvari...al eto..
drago mi je da sam vidio kak to izgleda..i vjerojatno ostaje na drugom kompu...
e da...sluzavi..jok ja i kompjuteri...jos k tome i kompjuteras..hmm..nisam ti ja Staggy... )
Cura ima svoj...ja svoj...a ovaj laptop mi u poslu uvalili...valjda da radim i preko vikenda...sto mi se ne da bash...
inace..sto se mene tice...ovako za surfanje i igranje je cisto osvjezenje...
malo zbunjujuu neke stvari...al eto..
drago mi je da sam vidio kak to izgleda..i vjerojatno ostaje na drugom kompu...
e da...sluzavi..jok ja i kompjuteri...jos k tome i kompjuteras..hmm..nisam ti ja Staggy... )
Cura ima svoj...ja svoj...a ovaj laptop mi u poslu uvalili...valjda da radim i preko vikenda...sto mi se ne da bash...
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 6 mjeseci ago #21812
od firefly
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Replied by firefly on topic VISTA aktivacija...
Vista radi normalno... bar 32b verzija, a na njoj cak i AmericasArmy.... ima bugova ali sve radi normalno s tim da je ne bih predlozio bilo kome ispod 1GB rama i nekom srednjom graf kart (ekvivalent 7300GT/X1300).... Ovima blizu mene (osijek) ako treba mogu poslati vistu koja je licencirana i no limit (znaci moze se instalirati sumu X puta)... dual boot u svakom slucaju ali racunajte na gige skinutih novih drivera, software-a (nero, antivirus...) i ostalih potrebnih stvari za vistu!
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
17 godina 6 mjeseci ago #21813
od firefly
takodje imam i XP na isti princip no limit ako je neko zeljan licence ....
17 godina 5 mjeseci ago #21840
od firefly
haman da nikome ne treba.......
17 godina 5 mjeseci ago #21841
od blento
...pitanje...jel to legalno?...mislim da nije...no ak je...ja bum si to uzeo...
Pitam zato sto sam cuo da su se neki win XP prodavali predinstalirani na racunala..no nisu dobiveni instalacijski CD-i...pa me zanima kako se dokazivalo da je to legalna kopija....sto sumnjam da je bila...
anyway...jel ta VIsta legalna ili ne?
Replied by blento on topic VISTA aktivacija...
FiReFlY napisao: takodje imam i XP na isti princip no limit ako je neko zeljan licence ....
...pitanje...jel to legalno?...mislim da nije...no ak je...ja bum si to uzeo...
Pitam zato sto sam cuo da su se neki win XP prodavali predinstalirani na racunala..no nisu dobiveni instalacijski CD-i...pa me zanima kako se dokazivalo da je to legalna kopija....sto sumnjam da je bila...
anyway...jel ta VIsta legalna ili ne?
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.774 sekundi