VISTA aktivacija...
17 godina 5 mjeseci ago #21871
od razor
Replied by razor on topic VISTA aktivacija...
E da...imas praf fajerflaj....to sam i ja jednom sa posla moro zvat. Nazvo, izdiktiro neku kobasicu od brojeva, teta meni izdiktirala svoj dio i svi sretni i zadovoljni.
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 5 mjeseci ago #21872
od razor
Replied by razor on topic VISTA aktivacija...
E da..kak bi covjek mogo kontaktirat DD-a? Imas njegov mob il nes?
17 godina 5 mjeseci ago #21877
od firefly
098 i triput zviznes
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Replied by firefly on topic VISTA aktivacija...
Razor napisao: E da..kak bi covjek mogo kontaktirat DD-a? Imas njegov mob il nes?
098 i triput zviznes
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
17 godina 5 mjeseci ago #21907
od firefly
Replied by firefly on topic VISTA aktivacija...
da ali nemoj ici na visoke frekvencije! onako osrednje!
btw: sutra sam u osijeku 90% ako je neko raspolozen za kafu i/ili pivo.... do veceras nek aplicira na +387 63 899648.........
btw: sutra sam u osijeku 90% ako je neko raspolozen za kafu i/ili pivo.... do veceras nek aplicira na +387 63 899648.........
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.516 sekundi