- Zahvala primljena: 8
VISTA aktivacija...
17 godina 5 mjeseci ago #21921
od dunavu
sram te bilo sluzavy :twisted: , ja sam ti u Vukovaru pa ako ti se da dodji tu na cugu...
Replied by dunavu on topic VISTA aktivacija...
FiReFlY napisao:
stagger_lee napisao: Misliš da će te žena braniti kad vidi da šalješ puse dečkima :twisted:
ne znas je.... tako da......
Loklar nije se niko nasao sa mnom tek krecem u osijek..... veceras oko 5 bih trebao biti tamo..... sluzavy me ignorise, poslao sam mu poruke ali nista..... ako ima jos neko u osijeku, nek se javi eto imate moj br mobitela!
sram te bilo sluzavy :twisted: , ja sam ti u Vukovaru pa ako ti se da dodji tu na cugu...
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 5 mjeseci ago #21922
od firefly
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Replied by firefly on topic VISTA aktivacija...
ajde ti dodji do OSa pa da se svi tamo nadjemo
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
17 godina 5 mjeseci ago #21923
od loklar
Replied by loklar on topic VISTA aktivacija...
Ja danas nemogu do Osijeka.
17 godina 5 mjeseci ago #21924
od dunavu
Replied by dunavu on topic VISTA aktivacija...
a jebaj ga, ne mogu nikako do Osijeka...ako se ipak kojim slucajem odlucis skocit do Vukovara ostavim ti broj moba na PM...
pozz
pozz
17 godina 5 mjeseci ago #21943
od firefly
Replied by firefly on topic VISTA aktivacija...
zbog nezainteresiranosti ili nemogucnosti clanova CTN klana iz osijeka i okolice, Windows Vista te office 2007 Licence nisu isporucene... Vise srece drugi put..... S Ljubavlju FiReFlY!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.610 sekundi