VISTA aktivacija...
17 godina 5 mjeseci ago #21910
od firefly
Od srca do dubine duse CMOK!!!
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Replied by firefly on topic VISTA aktivacija...
Razor napisao: a pusa na kraju posta?
Od srca do dubine duse CMOK!!!
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 5 mjeseci ago #21911
od rudlava
Replied by rudlava on topic VISTA aktivacija...
Ti to mom decku saljem puse a......oces ti zavrsit ovako?
pandachute.com/videos/blonde_takes_out_2_goths
:twisted: :twisted: :twisted:
pandachute.com/videos/blonde_takes_out_2_goths
:twisted: :twisted: :twisted:
17 godina 5 mjeseci ago #21917
od firefly
kao sto vec rekoh i kod mene je zena iz osijeka i ona je isto tako zajebana! pa ti sad vidi rudy!
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
17 godina 5 mjeseci ago #21918
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic VISTA aktivacija...
Misliš da će te žena braniti kad vidi da šalješ puse dečkima :twisted:
PUSH THE BUTTON!!!
17 godina 5 mjeseci ago #21919
od loklar
Replied by loklar on topic VISTA aktivacija...
Jel se netko našao s tobom?... jel ima netko tu vražiju vistu
17 godina 5 mjeseci ago #21920
od firefly
ne znas je.... tako da......
Loklar nije se niko nasao sa mnom tek krecem u osijek..... veceras oko 5 bih trebao biti tamo..... sluzavy me ignorise, poslao sam mu poruke ali nista..... ako ima jos neko u osijeku, nek se javi eto imate moj br mobitela!
stagger_lee napisao: Misliš da će te žena braniti kad vidi da šalješ puse dečkima :twisted:
ne znas je.... tako da......
Loklar nije se niko nasao sa mnom tek krecem u osijek..... veceras oko 5 bih trebao biti tamo..... sluzavy me ignorise, poslao sam mu poruke ali nista..... ako ima jos neko u osijeku, nek se javi eto imate moj br mobitela!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.572 sekundi