- Zahvala primljena: 0
VISTA aktivacija...
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
17 godina 5 mjeseci ago #21843
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic VISTA aktivacija...
Ja bi rađe ćevape :lol: :lol: :lol: ,
može i crackirane :lol: :lol: :lol:
može i crackirane :lol: :lol: :lol:
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 5 mjeseci ago #21847
od firefly
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Replied by firefly on topic VISTA aktivacija...
poslom kojim se bavim dobijam VLK instalacije svih OSa, VLK (Volume Licence Key) znaci da imate instalaciju koja odgovara samo jednom kljucu i kljuc samo jednoj instalaciji (mislim na CD ili DVD), ali je zato NO LIMIT, moze se instalirati koliko hocete puta... medjutim ukoliko bude zastupljena u previse drzava ili na previse racunara na razlicitim lokacijama Microsoft je blokira, tako da i ako posaljem nekome molio bih da to ostavi za sebe, a ne instalira svima redom po komsiluku i familiji!
Da legalno je jer sam je kao takvu dobio od Microsofta..... Tebi (Vama) Licenci papir ne treba jer ga ja imam, normalno je da se necete kurciti okolo kako imate licencu... na VLK instalacije se dobija generalno jedan veliki papir, a ne samo ona licenca sto se zalijepi na kompjuter (tipa s donje strane laptopa sto mozete vidjeti)
Sto se zagreba tice moja instalacija vec ima tamo kod DDa, pa se slobodno njemu obratite!
I Vista i XP su licencirani (znaci svi updatei idu kao i svi programi sa microsoftove stranice koji traze Validaciju Wina), s tim da je Vista Bussiness i 32bitna je ne 64!
Cevapi i sta ti jos treba ti moze doci 1.6 ako si horan da odes po njih na brijest (zena ima godisnjicu mature pa ide za osijek)
CMOK....... FiReFlY
Da legalno je jer sam je kao takvu dobio od Microsofta..... Tebi (Vama) Licenci papir ne treba jer ga ja imam, normalno je da se necete kurciti okolo kako imate licencu... na VLK instalacije se dobija generalno jedan veliki papir, a ne samo ona licenca sto se zalijepi na kompjuter (tipa s donje strane laptopa sto mozete vidjeti)
Sto se zagreba tice moja instalacija vec ima tamo kod DDa, pa se slobodno njemu obratite!
I Vista i XP su licencirani (znaci svi updatei idu kao i svi programi sa microsoftove stranice koji traze Validaciju Wina), s tim da je Vista Bussiness i 32bitna je ne 64!
Cevapi i sta ti jos treba ti moze doci 1.6 ako si horan da odes po njih na brijest (zena ima godisnjicu mature pa ide za osijek)
CMOK....... FiReFlY
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
17 godina 5 mjeseci ago #21848
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic VISTA aktivacija...
fuck, ja sam taj dan u svatovima, al fala za dobru volju.
Jel ti dolaziš? Da uzmognem vremena za kahvu
Jel ti dolaziš? Da uzmognem vremena za kahvu
17 godina 5 mjeseci ago #21849
od firefly
jok tad se kurvam.... ... ne da mi se jer ostaje par dana gore ali ako budem dolazio javim ti se..... 1 je ona gore, ti i 2 mozes pokupiti cevape taman da ono masno iz njih izvuce mahmurluk!!!
17 godina 5 mjeseci ago #21850
od razor
LOL
DD...to je dd.inc ako se ne varam?
Replied by razor on topic VISTA aktivacija...
FiReFlY napisao: ....
CMOK....... FiReFlY
LOL
17 godina 5 mjeseci ago #21853
od firefly
da .. dd.inc ...... jedini pravi hrvat u nasem klanu!
Razor napisao:
FiReFlY napisao: ....
CMOK....... FiReFlY
LOL
da .. dd.inc ...... jedini pravi hrvat u nasem klanu!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.443 sekundi