ocu p...e

Više
17 godina 4 mjeseci ago #22436 od mrgud
ocu p...e was created by mrgud
jebo vas, kak ste vi perverzni

ocu pRIJEDLOGe :D

stari ce se vjerojatno isprsiti ako mu sin sutra maturira (drž te fige) :P

ponudio se da ce mi kupiti laptop i uvaljat nekom ovu moju kantu :D

e sad ... khmmm laptom ... neznam baš ... dobra je to stvar, ali ja sam gejmer u duši a to baš i nije onda praktično ... ili :roll:

riješite me te dvojbe, a kad me riješite napišite usprijed i PRIJEDLOG koju konfu (valjda) do nekih 5k kn uzeti :P

ps. kučište, monitor imam :lol: :lol: :lol:

mess with the best, die like the rest

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 4 mjeseci ago #22437 od pisko
Replied by pisko on topic ocu p...e
c2d ( E4400), 2GB rama bilo koji... ( kingmax je dosta sada jeftin...), 8800GTS, maticna-asus p5b bilo koju, tj. onu za koju ces imat para... ATX2 napajanje seasonic...

a mozes i ovo:

Procesor: Intel E2160, sck. 775, BOX - 696 kn
Matična: Asus P5B-E Plus, sck. 775 - 1.183 kn
Memorija: 2x1GB Crucial DDR667 - 512 kn
Grafička: Sapphire X1950GT - 1.133 kn
Hard disk: 250GB Hitachi, SATA2 - 471 kn
DVD/RW: LG H42N-BK, Black - 218 kn
Napajanje: Coolermaster 380W - 359 kn
Kućište: Antec NSK 4000 - 420 kn

znaci ako tu izbacis kuciste to ti je 420kn manje... pa mozes bolju grafulju uzet ;)

[img
<br>

Više
17 godina 4 mjeseci ago #22438 od firefly
Replied by firefly on topic ocu p...e
-:- Procesor: Intel E6300 ili 6400 ako ne planiras OC, ako ide OC onda 4300

-:- Mati&#269;na: Asus P5B-E Plus, sck. 775 - NEMOJ... imas GigaByte P35-DS4 (novi chipset)

-:- Memorija: 2x1GB Crucial DDR667 - 512 kn, moze ali zasto ne 800MHz (mozda cak i ddr3)

-:- Grafi&#269;ka: Sapphire X1950GT - 1.133 kn moze ali ja bi radije na 8800GTS

-:- Hard disk: 250GB Hitachi, SATA2 - 471 kn, stroj ali preglasan (seagate barracuda 7200.10, WD puno tisi)

-:- DVD/RW: LG H42N-BK, Black - 218 kn, LG ne volim ali mislim da je svejedno manje vise svi su isti

-:- Napajanje: Coolermaster 380W - 359 kn za bilo koji zahtjevniji sistem je malo..... recimo novi radeon pojede 180 - 200W, proc do 100W i ostane ti za ostalo nista.... minimum nek ti bude 450W BRANDIRANOG napajanja

-:- Ku&#263;ište: Antec NSK 4000 - 420 kn sta volis sta ti se svidi al da je kvalitet
(Antec, ThermalTake, Chieftec, CoolerMaster, TaiChi, Lian, Zalman, Asus....)

Zasto NE laptop: jednom kad ga kupis dogradiva je samo memorija i to u jako uskom i limitiranom izbor, te hard diskovi koji su duplo skuplji nego za desktop racunare, OSTALO SE NE MIJENJA... za laptop koji bi vrtio AAO ti treba oko 1300€, a za to mozes uzeti racunar da prica s tobom kad ti je dosadno!!!!

Opet sve je ovo samo moje misljenje!

EDIT1: preporuka je takodje i zvucna kartica CreativeLabs X-Fi extreme music, da cujes gdje, kad i kako je prdnuo enemy!!!

druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......

Više
17 godina 4 mjeseci ago #22439 od pisko
Replied by pisko on topic ocu p...e
gle za hdd ja mu bas nebi preporucio WD... jer ima puno boljih... a to su: samsung, hitachi i segate.... da ja sad idem kupovat kupio bi nesto od ovoga... nikako WD ili maxtor... jer maxtor je totalno smece... a wd prosijek... ;)

[img
<br>

Više
17 godina 4 mjeseci ago #22440 od jopke
Replied by jopke on topic ocu p...e
samo ne laptop...bjezi od toga!!!

Rest your trigger on my finger...

Više
17 godina 4 mjeseci ago #22444 od razor
Replied by razor on topic ocu p...e
fuj laptop..fuj!

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.367 sekundi
Pokreće Kunena Forum