ocu p...e
17 godina 4 mjeseci ago #22531
od pisko
Eto psiho sine
uzmi si ovo ako tata moze jos 500kn dodat mozes birat izmedju x1950GT ili 8600GT.... radeonka je bolja ali ova je bazirana na dx10.... sad sam odluci,... dal ces moc prodat ovu za par mjeseci i dodat jos para za neku novu dx10
img134.imageshack.us/my.php?image=psihozj1.jpg
uzivaj^^
uzmi si ovo ako tata moze jos 500kn dodat mozes birat izmedju x1950GT ili 8600GT.... radeonka je bolja ali ova je bazirana na dx10.... sad sam odluci,... dal ces moc prodat ovu za par mjeseci i dodat jos para za neku novu dx10
img134.imageshack.us/my.php?image=psihozj1.jpg
uzivaj^^
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 4 mjeseci ago #22541
od blento
za popizdit..napisao hrpu toga...strusio se explorer i sad sve ispocetka...a nemam vremena....skratiti cu...
uzmi ono sto ti je Firefly u pocetku napisao...
C2D 4300, bar 2GB RAM-a, ploca DS3 ili DS4, bar 500W napajanje
Ja sam uzeo plocu PB5 i nije mi stabilan na OC-u iznad 3GHz ...dok sa DS3 ljudi dobivaju cak 3.6GHz ...sto je 100% OC ...
Ono gdje mi je prije vrtilo 15 FPS-a i padalo ispod toga...sad vrti na 80....i ne pada ispod 60...
e da...ako oces jeftinu konfiguraciju...a isto moze progutati sve zivo...onda AMD 3600+ Brisbane i onda ga OC-as ...
anyway...ja sam se dosta raspitivao o tome prije..pa ak te zanima pogledaj na Linksovom forumu...i od PC eksperta ...tamo imas puno konfiguracija ...
Za greficku ti se ne isplati dati vise od 1000 kn (znaci 8600GT) ..jer neces dobiti nista bolje za vise para...a kako se prica ni 8800 nece moci vrtiti DX10 igre zadovoljavajuce....pa....bi i njima cijena trebala pasti cim izadje nova generacija..
uzmi ono sto ti je Firefly u pocetku napisao...
C2D 4300, bar 2GB RAM-a, ploca DS3 ili DS4, bar 500W napajanje
Ja sam uzeo plocu PB5 i nije mi stabilan na OC-u iznad 3GHz ...dok sa DS3 ljudi dobivaju cak 3.6GHz ...sto je 100% OC ...
Ono gdje mi je prije vrtilo 15 FPS-a i padalo ispod toga...sad vrti na 80....i ne pada ispod 60...
e da...ako oces jeftinu konfiguraciju...a isto moze progutati sve zivo...onda AMD 3600+ Brisbane i onda ga OC-as ...
anyway...ja sam se dosta raspitivao o tome prije..pa ak te zanima pogledaj na Linksovom forumu...i od PC eksperta ...tamo imas puno konfiguracija ...
Za greficku ti se ne isplati dati vise od 1000 kn (znaci 8600GT) ..jer neces dobiti nista bolje za vise para...a kako se prica ni 8800 nece moci vrtiti DX10 igre zadovoljavajuce....pa....bi i njima cijena trebala pasti cim izadje nova generacija..
17 godina 4 mjeseci ago #22777
od mrgud
mess with the best, die like the rest
za sve sam se odlučio osim zvučne kartice ... aj sad molim samo to ... do nekih 500kn
ps. www.ve-mil.hr ... ništa drugo (tu imam popusta )
ps. www.ve-mil.hr ... ništa drugo (tu imam popusta )
mess with the best, die like the rest
17 godina 4 mjeseci ago #22813
od pisko
ako mozes kupi si xfi extreme music... jeftinija je za kojih 300kn od extreme gamer... a dobra je..
Jopke napisao: i jesi kupio štogod za pohvalit se?
(za zvucnu bi ti preporucio audigy 2 ZS ali toga kolko vidim nema vise tako da ne znam...)
ako mozes kupi si xfi extreme music... jeftinija je za kojih 300kn od extreme gamer... a dobra je..
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.354 sekundi