Ironija :D
- j0n3s
- Topic Author
- Posjetitelj
meni je samo zao sto se ovaj clan pretvara u pohabanu kopiju VX-a
- jazavac
- Posjetitelj
- j0n3s
- Topic Author
- Posjetitelj
VIDIS ONE BROJĆEKE... E TO JE GUID... I ONDA POKRAJ TOG GUID-A IMAS IME... E DA I IME JE ONO S KOJIM DODES NA SERVER I AKO GA PROMJENIS I DALJE TI JE ONO STARO, MISLIM NE KUZIM KAK MOZES U IGRI PROMJENIT IME ? NEMOZES, TO SAMO "IZLGEDA" TAK, ALI KAD UPISES PLAYERLIST ILI PB_PLIST U CONSOLE VIDIS ONO PRAVO IME !!! TAKO DA MOJ ACC NIJE NIKAD BIO BANNAN I SADA GA MOGU KORISTIT
Sta god vi pricali, znajte jedno. Nema boljeg filinga nego klat okolo samo sa svojim skilom. Ajd dobro...ima....filing kad tk-as citera je isto kul.
A to da postajemo kopija VX-a.....hm....pa sta fali VX-u? Ljudi mrze citere.....mrzimo ih i mi....mrze ih svi.
Al ipak...nemoguce je da postanemo njihova kopija. Naime mi imamo puno manji fr a i puno smo ljepsi....pogle samo Rudlavu i Matu....
- unn4m3d
- Posjetitelj
cekajRazor napisao: Da varas to svi znamo, isto ko i unnamed.
ja znam da on vara il sam i ja cheater?
- j0n3s
- Topic Author
- Posjetitelj
Razor napisao: Ok...zasto se jos raspravlja o toj temi? Da si imo nesto za rec, reko bi to kad se dogodilo. Da varas to svi znamo, isto ko i unnamed. I stvarno neznam zasto sad tu brbljamo o tako glupim stvarima. Mislim izjave: "Ja varam samo jednom na tjedan da se zabavim" su glupe isto kao i oni koji ih izjavljuje. Nevidim niti jednog jedinog razloga zasto bi varanje bilo zabavno. To koriste ljudi koji imaju komplekse u stvarnom zivbotu pa ih na taj nacin pokusavaju izljeciti. Ono...prave se svemoguci i te spike.
Sta god vi pricali, znajte jedno. Nema boljeg filinga nego klat okolo samo sa svojim skilom. Ajd dobro...ima....filing kad tk-as citera je isto kul.
A to da postajemo kopija VX-a.....hm....pa sta fali VX-u? Ljudi mrze citere.....mrzimo ih i mi....mrze ih svi.
Al ipak...nemoguce je da postanemo njihova kopija. Naime mi imamo puno manji fr a i puno smo ljepsi....pogle samo Rudlavu i Matu....
Meni je ovo sve prestrasno... Jel se itko od vas skuzio da je to samo igra ?
I ja nemam određen termin kada igram... Ako netko ovdje ima komplekse onda ste to... zakljucite sam,... Daj mi reci ko se to pravi svemoguci... Pa to ne postoji, ako postoji onda fakat strasno... MIslim ja kad JA igram s "pomagalima" ja umirem od smjeha kad je ekipa drkica zato kaj "varam" mislim totalno mi je debilno pobit cijeli op4 team u 10 sec... To mozda 1-2 mjesecno napravim
Ma daj vi ste tak u kurcu... Do tk-anja...
Aimbot=True :twisted: