Ironija :D

• unn4m3d
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2553 od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic Ironija :D

Blento napisao: Unnamed...vidi se da si klinac pa se ne kuzis bas u zakone....
da bi ti znao taj hack morao si ga naci na nekom forumu ili site gdje se raspravlja o varanju......oni koji su nasli taj BUG ili EXPLOIT su kopali po kodu AA i tada su ga uocili...to nije neki jedni bug da ga je mogla naci svaka budala koja bi stisnula AUTOMATIC FIRE dok je bio ukljucen da pucas iz 203-ce ....znaci moras koristiti neku kombinaciju tipaka (kako si sam rekao prije i to je sve sto znam) da bi ti taj rafalni 203 radio.....

ja nigdje nisam nasao ikakav hack da bi ga downloadao, pa koristio, nego je to BUG

dax napisao: Ma da ne duljimo dalje s tim pointless raspravama...
Pročitao sam negdje da AA uredno bilježi IP-ove uhvaćenih cheatera, kao i sve "mutne" poslove (ono npr. kad te izbaci sa servera uz ban od 2-3 minute)... Ti IP-ovi se konstantno prate, a ima i teorija oko bilježenja nekakvog serijskog broja hard diska (koji je unikatan za razliku od IP-a)... Tako da postoje zapisi o SVIM (ili bar većini onih) koji su se ogriješili o ToS.

Pa što vi mislite - da su oni (US DoD) dali tolike pare da bi cheateri omalovažavali njihov proizvod i cilj? Hehe, samo se čeka da akcije krenu, a priča se da će tu biti svega: od FBI-ja do Interpola... Pa sad vi cheatajte i dalje... A "anonimusa" na Internetu NEMA. To valjda znate.

Za taj hard disk, dobis hardware ban
onda trebas kupiti novi disk i maticnu da bi opet igrao
a ovo za fbi, interpol, ROFL!!!
Sta ce mi sutra FBI pokucati na vrata i reci da sam cheatao u igrici.
hahahahaha
Tema je zaključana.
Više
19 godina 8 mjeseci ago #2555 od razor
Replied by razor on topic Ironija :D
Unnamed...stvarno neznam koj dio tog tvog malog mozgica nerazumije sta mi pricamo. Iskoristavanje bugova je isto kao da skines aimbot i koristis ga. Ti si isto dobio od nekog drugog citera informaciju kako napraviti auto fire sa 203. TO JE VARANJE. Iskoristavanje bugova je varanje! Nema razlike izmedu downloada aimbota i procitati na nekom citerskom forumu: Ej ljudi ak stisnete: oishgfosahdfsdf i F2 dobit cete tekn da se vozite okolo. TO JE V A R A NJ E!
Mislim, ako ti u toj tvojoj glavi ima imalo logike, razmisli si o tome. Ako je igra napravljena tako da NITKO nemoze pucat 203-ce automacki, onda scatko tko to radi vara! Ili je skinuo nei program ili iskoristava slabosti u kodu. OBOJE JE VARANJE!
Tema je zaključana.
Više
19 godina 8 mjeseci ago #2562 od blento
Replied by blento on topic Ironija :D
ocito da me nisi slusao...to je bug...al do toga si morao doci ceprkanjem po kodu AA...a to su ljudi radi li kad su htijeli naci rupe pa da ih iskoriste....sve se bojim da se ne bi mogao napraviti cheat da te ne mogu ubiti ili slicno...

Nego sto se hardwarea tice...vidim da je tebi SAMO kupit HD i maticnu..kao meni kupit kruh u trgovini.....nije ni cudo kad si razmazen..i onda kad nesto tebas se pomucit i napravit sam...vidis da ne ide pa se ides koristiti jadnim i bjednim stvarima da bi bio bolji od drugih.....
kakav si sada..takav ces biti i u buducnosti u pravom zivotu,....a onda pazi IVICE da ne svršiš u MARICI..il kak bi drugi rekli ZATFORU!... :lol: :lol:
Tema je zaključana.
Više
19 godina 8 mjeseci ago #2563 od dax
Replied by dax on topic Ironija :D

uNN4m3d napisao: a ovo za fbi, interpol, ROFL!!!
Sta ce mi sutra FBI pokucati na vrata i reci da sam cheatao u igrici.
hahahahaha

Ne FBI, Interpol. I da, pokucat će - možda ne tebi, ali stotinama njih hoće (u Europi i SADu)... Stvar se sprema već dugo (koliko čitam), jer igra jest besplatna, ali je vlasništvo SAD-a, te se ti njenim korištenjem obvezuješ na nešto - a to je uporaba igre bez varanja...

BTW; jel ti kužiš koji je cilj ove igra uopće? Misliš da ju je "netko" izbacio kako bi se skupina cheatera zabavljala? Hehe, ne. A evo zašto:
kad sve više ljudi počne odustajati od ove igre zbog cheatera (što je već sad slučaj), financijerima igre (US Department of Defense) će prekipiti jer je mnogo novca propalo, a mnogo potencijalnih (stvarnih) regruta otpalo (da, cilj igre je prikazati bitku u "ljepšem" svjetlu). I na koga će svalit krivnju? Pa na cheatere jasno. E a onda slijedi "mašina".

PS: Pročitaj malo što je bilo sa nelegalnim "torrent siteovima" (koji su praktički nestali sa lica Interneta u roku od 2 mjeseca)... A to je "samo" MPAA (motion picture association of america)... Oko 1000 ljudi je tuženo. A neke Europljane je čak privodila i lokalna specijalna policija...

Pa sad ti razmišljaj da li netko s druge strane žice (u US DoD) govori: "e ovaj IP bi nam mogao biti zanimljiv, čisto da napravimo primjer od njega - ime mu je unnamed"...

I torture and kill young turtles.
Tema je zaključana.
  • mato
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2564 od mato
Replied by mato on topic Ironija :D
da da gospodine neimenovai kad ti dva nigera iz FBI-ja zakucaju na vrata pa ih upoznas u biblijskom smislu onda ce ti bit kasno ko zna mozda ti se svidi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: samo se ti igraj veliki brat te gleda :lol:
Tema je zaključana.
  • jazavac
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2566 od jazavac
Replied by jazavac on topic Ironija :D

mato napisao: da da gospodine neimenovai kad ti dva nigera iz FBI-ja zakucaju na vrata pa ih upoznas u biblijskom smislu onda ce ti bit kasno ko zna mozda ti se svidi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: samo se ti igraj veliki brat te gleda :lol:

ima jedinu srecu da je maloljetan ,ali roditelji ce onda umjesto njega odgovarat ako dode do tako necega
Tema je zaključana.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.433 sekundi
Pokreće Kunena Forum