Ironija :D
- unn4m3d
- Posjetitelj
ja nigdje nisam nasao ikakav hack da bi ga downloadao, pa koristio, nego je to BUGBlento napisao: Unnamed...vidi se da si klinac pa se ne kuzis bas u zakone....
da bi ti znao taj hack morao si ga naci na nekom forumu ili site gdje se raspravlja o varanju......oni koji su nasli taj BUG ili EXPLOIT su kopali po kodu AA i tada su ga uocili...to nije neki jedni bug da ga je mogla naci svaka budala koja bi stisnula AUTOMATIC FIRE dok je bio ukljucen da pucas iz 203-ce ....znaci moras koristiti neku kombinaciju tipaka (kako si sam rekao prije i to je sve sto znam) da bi ti taj rafalni 203 radio.....
Za taj hard disk, dobis hardware bandax napisao: Ma da ne duljimo dalje s tim pointless raspravama...
Pročitao sam negdje da AA uredno bilježi IP-ove uhvaćenih cheatera, kao i sve "mutne" poslove (ono npr. kad te izbaci sa servera uz ban od 2-3 minute)... Ti IP-ovi se konstantno prate, a ima i teorija oko bilježenja nekakvog serijskog broja hard diska (koji je unikatan za razliku od IP-a)... Tako da postoje zapisi o SVIM (ili bar većini onih) koji su se ogriješili o ToS.
Pa što vi mislite - da su oni (US DoD) dali tolike pare da bi cheateri omalovažavali njihov proizvod i cilj? Hehe, samo se čeka da akcije krenu, a priča se da će tu biti svega: od FBI-ja do Interpola... Pa sad vi cheatajte i dalje... A "anonimusa" na Internetu NEMA. To valjda znate.
onda trebas kupiti novi disk i maticnu da bi opet igrao
a ovo za fbi, interpol, ROFL!!!
Sta ce mi sutra FBI pokucati na vrata i reci da sam cheatao u igrici.
hahahahaha
Mislim, ako ti u toj tvojoj glavi ima imalo logike, razmisli si o tome. Ako je igra napravljena tako da NITKO nemoze pucat 203-ce automacki, onda scatko tko to radi vara! Ili je skinuo nei program ili iskoristava slabosti u kodu. OBOJE JE VARANJE!
Nego sto se hardwarea tice...vidim da je tebi SAMO kupit HD i maticnu..kao meni kupit kruh u trgovini.....nije ni cudo kad si razmazen..i onda kad nesto tebas se pomucit i napravit sam...vidis da ne ide pa se ides koristiti jadnim i bjednim stvarima da bi bio bolji od drugih.....
kakav si sada..takav ces biti i u buducnosti u pravom zivotu,....a onda pazi IVICE da ne svršiš u MARICI..il kak bi drugi rekli ZATFORU!... :lol: :lol:
uNN4m3d napisao: a ovo za fbi, interpol, ROFL!!!
Sta ce mi sutra FBI pokucati na vrata i reci da sam cheatao u igrici.
hahahahaha
Ne FBI, Interpol. I da, pokucat će - možda ne tebi, ali stotinama njih hoće (u Europi i SADu)... Stvar se sprema već dugo (koliko čitam), jer igra jest besplatna, ali je vlasništvo SAD-a, te se ti njenim korištenjem obvezuješ na nešto - a to je uporaba igre bez varanja...
BTW; jel ti kužiš koji je cilj ove igra uopće? Misliš da ju je "netko" izbacio kako bi se skupina cheatera zabavljala? Hehe, ne. A evo zašto:
kad sve više ljudi počne odustajati od ove igre zbog cheatera (što je već sad slučaj), financijerima igre (US Department of Defense) će prekipiti jer je mnogo novca propalo, a mnogo potencijalnih (stvarnih) regruta otpalo (da, cilj igre je prikazati bitku u "ljepšem" svjetlu). I na koga će svalit krivnju? Pa na cheatere jasno. E a onda slijedi "mašina".
PS: Pročitaj malo što je bilo sa nelegalnim "torrent siteovima" (koji su praktički nestali sa lica Interneta u roku od 2 mjeseca)... A to je "samo" MPAA (motion picture association of america)... Oko 1000 ljudi je tuženo. A neke Europljane je čak privodila i lokalna specijalna policija...
Pa sad ti razmišljaj da li netko s druge strane žice (u US DoD) govori: "e ovaj IP bi nam mogao biti zanimljiv, čisto da napravimo primjer od njega - ime mu je unnamed"...
I torture and kill young turtles.
- mato
- Posjetitelj
- jazavac
- Posjetitelj
ima jedinu srecu da je maloljetan ,ali roditelji ce onda umjesto njega odgovarat ako dode do tako necegamato napisao: da da gospodine neimenovai kad ti dva nigera iz FBI-ja zakucaju na vrata pa ih upoznas u biblijskom smislu onda ce ti bit kasno ko zna mozda ti se svidi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: samo se ti igraj veliki brat te gleda :lol: