Ironija :D
- jazavac
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #2346
od jazavac
Replied by jazavac on topic Ironija :D
a jebi ga kad se covjek napali kad s aimom nekog hs, jel onda bacis i drkicu a?
Tema je zaključana.
19 godina 9 mjeseci ago #2347
od dax
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic Ironija :D
Jazavac napisao: a jebi ga kad se covjek napali kad s aimom nekog hs, jel onda bacis i drkicu a?
I torture and kill young turtles.
Tema je zaključana.
19 godina 9 mjeseci ago #2357
od razor
Civjek je mislio na IVANU.....ne IVANA....a Svi znamo ko je ivana jelda?....ili mozda ne?
Replied by razor on topic Ironija :D
J0n3S napisao: Crazy Ivan ??? ROFL
Ako ti tako mislis onda dobro...
Inace ja igram bez citova, ovo mi je onak za gust 1 tjedno, zajebavam ekipu. Nisam ja Dem@n da igram 7 sati dnevno sa citovima 8O 8O 8O
Civjek je mislio na IVANU.....ne IVANA....a Svi znamo ko je ivana jelda?....ili mozda ne?
Tema je zaključana.
19 godina 9 mjeseci ago #2358
od blento
Replied by blento on topic Ironija :D
..aa zato je stavio ime Crazy Ivan..nije mi bash bilo najasnije..pa sam ignorirao to......
Cuj..ak i ti mene ubijes..meni cak i bolje.....jer onda ti izletis van sa servera....hehe... :lol: :lol:
Cuj..ak i ti mene ubijes..meni cak i bolje.....jer onda ti izletis van sa servera....hehe... :lol: :lol:
Tema je zaključana.
19 godina 9 mjeseci ago #2362
od razor
Replied by razor on topic Ironija :D
Tocno tak....nema cita koj ce te zastititi od Blentinog gnjeva.....
Sve smo mi to isprobali puuuuuno puta sa puuuno citera i do sada jos ni jedan nije pobjedio! Ako i dobije biku, igubit ces rat!
A it da ga koristis samo jednom tjednom......da..... :violent72:
Sve smo mi to isprobali puuuuuno puta sa puuuno citera i do sada jos ni jedan nije pobjedio! Ako i dobije biku, igubit ces rat!
A it da ga koristis samo jednom tjednom......da..... :violent72:
Tema je zaključana.
- unn4m3d
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #2376
od unn4m3d
Kaj ako si sad ja stavim CTN]Blento i idem cheateti i bannaju me sa AASA servera
Onda ces i ti biti cheater?
lol
Replied by unn4m3d on topic Ironija :D
otkud je sad on tu cheater po imenu???Blento napisao: ...dobro..aj da pitam slubene chetere na nasoj stranici...hehe... :roll: :roll: ...u cemu je čar varanja i zar vam nije palo na pamet da ce vas uhvatiti..?... :roll:
svaka cast onome ko je sam napravio cheatove..pa ga nikad ne skuze (kao Ivana)...al vas koji kupite tudju muku..pa vas cope..nije mi zao... :lol: :lol:
Kaj ako si sad ja stavim CTN]Blento i idem cheateti i bannaju me sa AASA servera
Onda ces i ti biti cheater?
lol
Tema je zaključana.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.446 sekundi