Ironija :D

• pejo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2446 od pejo
Replied by pejo on topic Ironija :D
j0n3s jebote pa odustani. niti jedan posten igrac ne voli citere. citeri su uglavnom djeca, i ljudi koji nemaju zivota izvan svoje sobe i kompjutera. citer je citer, pa radio on to i jednom godisnje.

unn4m3d pls mi objasni onih 100 honora kako si to dobio? posteno nije sigurno. neznam dal si citer, jer nisi toliko priglup da se sam pohvalis da citas jednom tjedno "radi smjeha" , a isto tako nisam imao prilike bas te vidjet na bojistu.

sto se tice ovo kopije VX-a na racun borbe protiv citera, onda su hr klanovi svi isti, jer su svi toliko normalni da imaju isti stav protiv citera, zato molim te mulac nemoj prdit bez veze nego dodji bez citeva na server i vjezbaj, mozda jednog dana shvatis da ti citevi ne trebaju da bi se nasmijao i zabavio.

pozdrav svoj normalnoj ekipi na forumu, i nastavite borbu protiv citera, jer zajedno smo jaci 8)
Tema je zaključana.
  • unn4m3d
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2454 od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic Ironija :D

pejo napisao: unn4m3d pls mi objasni onih 100 honora kako si to dobio? posteno nije sigurno. neznam dal si citer, jer nisi toliko priglup da se sam pohvalis da citas jednom tjedno "radi smjeha" , a isto tako nisam imao prilike bas te vidjet na bojistu.

Server nisam podigao ja, al priznajem da sam bio na njemu :wink:
Tema je zaključana.
  • j0n3s
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2455 od j0n3s
Replied by j0n3s on topic Ironija :D
Jebo te kaj ste svi tolki freakovi :D
Koj cu kurac vježbat ??? kaj si ti bolestan ??? Pa koja mi je korist od aao-a ?
I onda kazu da citeri nemju zivot :roll:
STRASHNO !!! 8O
Tema je zaključana.
Više
19 godina 8 mjeseci ago #2456 od dax
Replied by dax on topic Ironija :D

J0n3S napisao: I onda kazu da citeri nemju zivot :roll:

Imaju život, nemaju IQ. Zato i varaju jer drukčije ne znaju.

I torture and kill young turtles.
Tema je zaključana.
  • j0n3s
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2461 od j0n3s
Replied by j0n3s on topic Ironija :D
Pa ako si ti tako pametan onda isprogramiraj AC software bolji od PB-a (ili punk sucker-a, kako ga zovem iz milja :D )
Tema je zaključana.
  • pejo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2464 od pejo
Replied by pejo on topic Ironija :D
j0n3s, nisi skuzio poantu cijelog mog posta, djecace dragi. pricat cemo kad budes punoljetan (u glavi) pa mozda tada tek shvatis sta sam ti htio rec. :wink:
Tema je zaključana.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.418 sekundi
Pokreće Kunena Forum