Ironija :D
19 godina 8 mjeseci ago #2568
od razor
Replied by razor on topic Ironija :D
Ma u to da ce murja nekom doc na varata (u hrvatskoj) nevjerujem niti 1%. ALI....ako Ameri posalju popis nasoj vladi onda svi na tom popisu mogu ocekivati sudske tuzbe. Mislim, sad ce svako rec: ma...nase pravosudje je tako sporo da nemre ni samo sebe tuzit. Istina je. Al ako pogledate malo telku, ovi procesi sto se vode, sto su "hitni"....oni se rijesavaju jaaaako brzo. A, procesi koje Amerika stavi kao prijoritet.....e pa gospodo, rjesavat ce se brzinom munje.
Al sve je to jaaako nevjerojatno...bar u hrvatskoj. Al da ce se dogadati u Europi i SAD-u....to da....u to vjerujem. Jer su Torrent doslovce iskorijenili. Ok ok...ima ih jos nesto....al vrlo malo...i skrivaju se jaaako dobro.
A i to sto ce Ameri nekog tuziti i sta ti ja znam....o tome se nebi trebalo uopce pricati. Problem je u ljudima kao Unnamed i Jones. Da takvi malo razmisle svojim glavama a ne egom, svijet bi bio puno ljepse mjesto
Uf...ovo zadnje je bilo skoro pa pjesnicki...
Al sve je to jaaako nevjerojatno...bar u hrvatskoj. Al da ce se dogadati u Europi i SAD-u....to da....u to vjerujem. Jer su Torrent doslovce iskorijenili. Ok ok...ima ih jos nesto....al vrlo malo...i skrivaju se jaaako dobro.
A i to sto ce Ameri nekog tuziti i sta ti ja znam....o tome se nebi trebalo uopce pricati. Problem je u ljudima kao Unnamed i Jones. Da takvi malo razmisle svojim glavama a ne egom, svijet bi bio puno ljepse mjesto
Uf...ovo zadnje je bilo skoro pa pjesnicki...
Tema je zaključana.
- jazavac
- Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2572
od jazavac
Replied by jazavac on topic Ironija :D
ja mislim da je drugi problem , izgleda da ih je sperma lupila u glavu ko mog cucka zadnjih dana je nemoguc, a izgleda da i njih isto muciRazor napisao: Da takvi malo razmisle svojim glavama a ne egom, svijet bi bio puno ljepse mjesto
Tema je zaključana.
- unn4m3d
- Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2575
od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic Ironija :D
Koristio sam onda jednom taj 203 bug, da bi ga koristio vise puta zbog mojih statistika na trackeru, vec bi ja bio prijavljen i banan!
Ali mi smo pitali za match, a na matchu ne mislimo cheatati ili sto vec
Jones je uhvacen sa KRIVIM TAGOM a ja sam jednom koristio bug
Kako smo mi htjeli match da bude kao i trening, a ne da vas potucemo sa bilokakvim hackovima
Onda, jeste za match?
Ali mi smo pitali za match, a na matchu ne mislimo cheatati ili sto vec
Jones je uhvacen sa KRIVIM TAGOM a ja sam jednom koristio bug
Kako smo mi htjeli match da bude kao i trening, a ne da vas potucemo sa bilokakvim hackovima
Onda, jeste za match?
Tema je zaključana.
19 godina 8 mjeseci ago #2577
od blento
Replied by blento on topic Ironija :D
da...ljudi stvarno smo IDIOTI.....kako ih samo mozemo nazivati cheaterima kad je Unnamed SAMO JEDNOM korstio "BUG"....a Jones SAMO JEDNOM koristio cheateve i SAMO JEDNOM POSTELAO PUSKICU...hehehe...sto bi rekli po SRPSKI...:JEAAAA RAJGHHHHHHT......
Tema je zaključana.
- unn4m3d
- Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2581
od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic Ironija :D
:roll:
Tema je zaključana.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.497 sekundi