Bicikl u djelovima...kojim?...

• ica
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23815 od ica
Replied by ica on topic Bicikl u djelovima...kojim?...
Vidim da se ovdje rulja itekako kuži u bajsove pa neću prodavat nikakvu drugu spiku osim vlastito iskustvo. Dakle, prije godinu dana sam kupio Torpado Storm za 1900 kn

www.torpado.com/prodotto.asp?ID=173&Lan=1

SLIKA: www.torpado.com/public/Foto/makepreviews...?imgfile=1730002.jpg

Do sada sam sa njim prošao oko 400 km od kojih je cca. 100 km brda i offroad terena.

Pri kupnji su me savjetovali dečki koji se itekako dobro kuže u bajsove jer je trebalo u obzir uzeti jedan vrlo važan parametar: mojih 105 kila i povijest uništavanja bajsova tokom 30+ godina.

Dakle, navedeni model se je pokazao kao turbo kvalitetan i izdržljiv, niti jedna sitnica ne škripi, sve je na svom mjestu, kočnice su fenomenalne, a dodaci poput putnog računala :D , sjedala za manjeg klinca otraga, torbica, lokota, mini-gepeka i sličnog me fakat vesele. E, da, servisa nije nikad vidio :lol: Čudo jedno da su talijani uspjeli napravit nešto tako dobro za tako malo para. Ja hepi.

Jedinu zamjerku imam na 21 brzinu - na tom bajsu ako nije nizbrdica nije lako postići brzinu od 40 km/h, fali još 6 brzina, a obzirom na moj need for speed morat ću ga mjenjat za bržeg čim starija zvijer poraste dovoljno velika da ga vozi.

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 2 mjeseci ago #23864 od blento
sad sam bio kod frenda...dao za bike 20000 kuna...ima onu vilicu s jedne strane...stvarno jebeno bike izgleda... ;) ..al 20 000 je veeeeeeeeej tuuu mach!

Više
17 godina 2 mjeseci ago #23865 od stagger_lee
Nisam znao da to stvarno netko kupuje, ocito frend ima para na bacanje

PUSH THE BUTTON!!!

Više
17 godina 2 mjeseci ago #23868 od blento

stagger_lee napisao: Nisam znao da to stvarno netko kupuje, ocito frend ima para na bacanje

pa i ne bash..samo nema curu..zivi s roditeljima i ono sto zaradi trosi na takve stvari..jebat ga..

Više
17 godina 2 mjeseci ago #23869 od rudlava
lol nema curu....sta zelis reci da se sva lova trosi na cure???

Više
17 godina 2 mjeseci ago #23870 od razor
Ja imam curu, pa sam si kupovo kompove od 10 kila kuna itd.
Ako si pametan i ako ju znas "obradit" jos ce ti i cura dat para za to :D

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.376 sekundi
Pokreće Kunena Forum