Bicikl u djelovima...kojim?...

• stypssa
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23630 od stypssa
Replied by stypssa on topic Bicikl u djelovima...kojim?...
Hm, to sa iskustvom razumijem jer ne znam ni ja to raditi, tj nisam probo. Ali, moj susjed zna i gledao sam ga dok je meni poštelavo. Nikakav stalak ni niš...lik zategne felgu onak, u hodu... Al ono, tvoj izbor, ti znaš najbolje šta tebi paše :)

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23634 od stagger_lee
Što se tiče cijena to je isto kao i s autima, možeš kupiti polovan auto za 5k € koji će te super služiti i s njim ćeš se moći još godinama voziti i bez problema otići na more a isto tako netko će si kupiti porshea i dati pravo malo bogastvo za njega.
Da li mi je stvarno potreban toliko skup auto? naravno da nije, istina s njim ce doci brze do mora ako ce voziti iznad ogranicenja i ono sto je vjerojatno glavni razlog za kupnju svi ćete primjetiti u takvom autu.
Da li porshe stvarno vrijedi toliko? Po meni ne vrijedi jel mi nije potreban takav auto ali kad gledaš dijelove koji su ugrađeni u njega taj auto i ne može biti jeftiniji (može biti ali onda na njemu ne bi ništa zaradili).

Slično je sa biciklom, običnom rekreativcu nije potreban bicikl preko 10k kn ali opet taj bicikl ima karbonsku ramu koja je ultra lagana i jako skupa, vjerojatno ima i vilicu koja sama dodje kao i moj cijeli bicikl.
Ovisi i s kojom diciplinom se želiš baviti, ako želiš voziti downhill i suludo se spuštati niz brdo po neravnom terenu onda ćeš sigurno za bicikl dati najmanje 1k € jer bi se jeftiniji bicikl vjerojatno raspao pri takvom spustu a ti bi završio u bolnici.

Evo još jedna primjer, netko će za traperice tipa diezel ili replay dati 1500kn a netko drugi će ih kupiti u amadeusu za 200kn. Da li je stvarno tolika razlika u kvaliteti, ja mislim da nije, nicu ove iz replaya ništa bolje osim što plaćaš za brand. Kod skupih bicikla bar platiš više iz razloga što je on sastavljen iz boljih i skupljih komponenti.

PUSH THE BUTTON!!!

• stypssa
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23635 od stypssa
Jedino što stvarno mrzim je Kona. Kolko je to precijenjeno sranje, to je horor. Samo ime prodaju...

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23639 od stagger_lee

Stypssa napisao: Jedino što stvarno mrzim je Kona. Kolko je to precijenjeno sranje, to je horor. Samo ime prodaju...

nisam je nikad vozio ali ne čini mi se da je tolika razlika u cijeni u odnosu na druge proizvođače.

PUSH THE BUTTON!!!

• stypssa
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23641 od stypssa
Ma gledo sam malo po cijenama. Kužiš, za 3,5 k kn dobiš na njoj opremu za razinu ispod ove na mom bajku. Ak oćeš full Deore, platit ćeš je barem 5-6 tisuća.

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23642 od stagger_lee
nemoj samo gledati mjenjac, usporedi i ostale komponente.

negdje ti stave i na bicikli od 2-2,5k kuna zadnji mjenjač deore a ostale komponente katastrofa.

PUSH THE BUTTON!!!

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.377 sekundi
Pokreće Kunena Forum