Jebo im mamicu da im jebo mamicu...

Više
17 godina 1 mjesec ago #24405 od strujae

GhostRider napisao: dobro je tema ide dobrim tokom izgleda da se necmo prepirat i prepucavat :D samo nemojte spominjat vojsku :D

hehehehehe

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 1 mjesec ago #24409 od ne0
To za naftu sam cuo pricu iz prve ruke, covjeka koji je bio na liniji. Kaze puca se sve u 16 i oni po nama i mi po njima. Stize dojava do idu cisterne pune nafte za srbiju i moraju prijeci. Dobiju naredenje da prestanu pucati i srbi isto s njihove strane a kad cisterne produ oni dalje nastavljaju s resetanjem.... necu imenovati cije su to cisterne al uglavnom jedan hrvatski posteni sposobni "PODUZETNIK" !!!

Više
17 godina 1 mjesec ago #24414 od blento

[CTN]Sluzavy_CRO napisao: cut
No nije da nisi u pravu, stradalo bi još par stotina ljudi al možda za neki časniji i pošteniji ishod.

za svercove nafte znam..govorili su mi drugi iz vojske...

ne moj me krivo razumjeti...ja sam za to da svi ti koji su bili (svaka cast onim srbima koji su ratovali na nasoj strani..a bilo ih je puno) na suprotnoj strani..da fino trebaju u srbiju...nikakva amnestija i picke materine....Al prema dosadasnjem iskustvu..vratili bi se oni opet ovdje da smo ih i vojno pregazili...zbog te EU i ostalih sranja...jer su nasi politicari i oni koji vladaju njima...imali osobnih interesa da se dodvoravamo srbima...Da se nismo dodvoravali i srbima i "europljanima" jer su nas kao plasili sankcijama..danas bi hrvatska bila jednako razvijena..mozda cak i vise...te hrvati ne bi bili u hagu...

anyway..mislim da bi bilo strasno gore da smo izgubili jos ljudi. a rezultat bi bio jednak mirnoj integraciji (puno srba u slavoniji s previse prava)...

Po meni ih se trebalo, nakon reintegracije..vracanja vojske i policije...fino ignorirati...zabranjivati im da imaju trgovine...prodavati im proizvode visokim cijenama...davati im otkaze u drzavnim firmama...zatvarati obrte i tvrte..te onemogucavati da rade...zive i funkcioniraju u drzavi...onemogucavati im sverc..srpsku djecu rusiti u skolama..i onemogucavati im daljne skolovanje...te sve ono sto oni rade nasima u bosni...pa bi sami presli u srbiju...
NO ako bolje pogledas...jako puno hrvata, mahom onih koji su pobjegli za vrijeme rata, je vidjelo priliku da dobro zaradi u suradnji sa srbima...te je to jos pogorsalo stvar...

Kako danas radim u gradjevini..tu se mota masa baustelaca bosanaca...i svi vele da su u bosni izgubili kuce...no nakon rata su dobrano zaradili na bausteli u njemackoj....dobili ili kupili po malim cijenama zemlju u hrvatskoj...tu izgradili bolje i ljepse kuce....imaju posao..djecu u skoli..obitelj koja se isto preselila...i sad im vise ne pada na pamet vratiti se u bosnu...u mjesta koja su u gorem stanju nego kad je bio rat...
to je jedan od glavnih razloga zasto se nasi ne vracaju tamo...a ako se to i razvije..cijene kuca porastu...drzava bosna im obnovi kuce...onda ce to fino napraviti...pa prodati....kao sto su i kod nas radili srbi...

nema pravde u zivotu....

Više
17 godina 1 mjesec ago #24415 od ne0
Uff to je dvosjekli mach! Gle ja sam isto prije razmisljao treba ih sve pobit mamu im J... to je fakat duboka i teska tema a pogotovo jer ima puno politike!
Ja osobno mislim da ti srbi sto su se pobunili u hr su bili jako manpuilirani! Srpski politicari im obecali brda i doline a jos k tome govorili HRVATI ovo ono bla bla bla. Dali im sredstva, oruzje sve i evo ti rata. Uvjeren sam da vecina tih ljudi da se vrate u proslost ne bi ni pomisljali na rat!
Pricao sam s jednim srbinom preko interneta. On je zivio negdje u nekom selu oko SB blizu granice s bosnom koliko se sjecam ako se dobro sjecam. Uglavnom kad je bila operacija BLJESAK ako se tocno sjecam kaze da kad su nasi bombandirali granate su padale ko KISA a opce nisu prestajali. Oni su bjezali po toj nekoj cesti preko mosta sta ja znam a kaze hrvati su namjerno poceli bombandirat tu cestu. Kaze asfalt na toj cesti je bio CRVEN od krvi koliko je tu ljudi poginulo. Poslije kad smo to sve oslobodili kaze problem je bio u tome sto je trebao doci UN u onaj nadzor. Al hrvati ih nisu mogli pustit jer cesta se nije mogla oprat od krvi pa su kao prevukli novi asfalt da UN.ovci ne vide. Gle meni je zao sve djece i srpsko dijete je dijete sta ono zna? a odgovara za roditeljovo glupo postupanje... Sta su ti srbi koji su sad izbjegli dobili s tim ratom? vjerovatno imaju mrtvih u obiteljima nema sinova, oceva... ostavili sve imanje sta su imali u hr i sada zive u srbiji a tamo ih nitko ne jebe 2%. Sad su obicna sirotinja i ulicari tamo a u hr su imali sve.

Da su nasi silom krenuli na slavoniju i baranju pa to bi za srbe bilo katastrofa. Opci pokolj covjece... gdje ce bjezat? plivat preko dunava?? Nemas bolji teren sve ravnica i sva vojna tehnika radi. Oni su bili moralno i u svakom pogledu slomljeni. Bratic mi je bio kod osijeka na prvoj liniji. Kaze ti srbi nisu bili vojska to je parodija a ne vojska! Vjerujem da to je bilo potajno jako potencirano sa srpske strane da ide mirnim putem jer kao sto rekoh to bi za njih bio pokolj. Ono sto se nasima dogodilo u vukovaru to bi bila sitnica sto bi se dogodilo njima... ono kad su ljudi nabrijani i ljuti, bijesni... nadje se takvih 20 pojedinaca jedna desetina i napravi opci pokolj dok drugi okrecu glave i prave se da nista NE vide i NE cuju.
Definitivno su srbi bolje prosli s tim mirnim putem ali ko je pitao vukovarce 91? sve je to jeb politika a ljudi i djeca su izginuli. Ti politicari su takve kurve i bljuje mi se na njih. Na kraju cemo svi zavrsit u toj EU i biti ce isti K jebena yuga u sirem smislu.

Više
17 godina 1 mjesec ago #24416 od blento
Ghostrider i ti vjerujes glupostima...jer to sto ti netko pise preko interneta uopce ne mora biti tocno...oni i njihova propaganda...po njima smo ubili par milijuna srba..not nekoliko raselili...itd itd...
za vrijeme oluje su njihovi tenkovi gazili kolone traktora i civila dok su bjezali...mozda se to desilo i tamo ...a to da su nasi pucali non stop je totalno sranje.....pa nismo imali 10 000 topova i neograniceno municije...
ako su nasi presvukli asfalt ...lagano se skine prvi sloj i vide se ostaci....opet glupa izjava ...Sjecas li se samo zasto je zapoceo bljesak? ...nakon sto je pusten u promet autoput...jedan hrvat protjeran iz toga podrucja otsao je na neku benzinsku gdje su se ljudi nalazili iz slobodnog i okupiranog podrucja. Dosao je jejedan srbin rekao i hrvatu da mu je tatu zaklao...hrvat ga je tada izbo nozem...pa su srbi u znak odmazde pobili tko zna koliko nevinih ljudi koji su prolazili autocestom...nakon toga je uslijedio bljesak..Da su ih nasi htjeli pobiti na toj cesti koja ide do bosne...pobili bi ih sve...
Anyway da smo bili prisiljeni zauzeti vojno istocnu slavoniji...prvo bi se oni razbjezali pa bi nasi usli u to podrucje..kao sto su to ucinili u bljesku i oluji....Pogledaj kako su oni bjezali iz svojih kuca...punih traktorskih prikolica...kamiona..auta.....koje su pakirali dan-dva...dok su nase protjerivali i ubijali s jednom vrecicom stvari ...

By d vej..oni su nama ucinili puno vise sranja nego mi njima..pogledaj vukovar..sve unistavane gradove...pogledaj u bosni srebrenicu...zepu...sarajevo...
Mi nismo ispalili u cijelom ratu granata koliko su oni na vukovar...pa se sad ti misli...
Za vrijeme rata sam bio u VK do pada VU ...oboje roditelja su mi sudionici domovisnkog rata...mama se u bolnici nagledala mrtvih i ranjenih....tata je bio na polozaju u VK ....i ono sto su mi oni ispricali i sto mi danas pricaju....je strasno...a na svu srecu nisam nikoga iz blize rodbine izgubio....kako je tek onima koji jesu ...

Za sve sranje koje su srbi dozivjeli...uopce mi nije zao...to sto se zale da su bili izmanipulirani je njihov problem...to sto bili glupi..a danas se pravdaju na taj nacin..je dokaz da su ostali glupi....a glup covjek je nepredvidiv...mozda dovoljno glup da opet napravi isto sranje...

Bolje da ih nema u hrvatskoj....

Više
17 godina 1 mjesec ago #24417 od [ctn]sluzavy_cro
Heheh bas nesto citam Blentu i gledam kako se on iz jednog pacifiste polagana kako tema odmiče pretvara u nacistu ( ja bi njima sve skuplje prodavo), o tome ti ja govorim ko ide đonom niko mu glavu neće postaviti a ko liže guzicu prolazi ko mi u prošlom ratu.
sjeti se samo 2. sv. rata ako ti je neko bio ustaša ili domobran sjebo ti je 4 generacije u familiji, a ako je bio u četnicima onda je bio pravi rodoljub, boračka penzija a potomci u vojnim školama i na visokim funkcijama.

A ghostrajderu tebi je to pričao tip iz prve ruke zato što je imao priliku preživjeti, jebga naši mrtvi ne pričaju.
A ako ga vidiš koji put, pitaj ga jel zna gdje su nestali stanovnici Sotina, jer oni srbi što su ostali u selu zaboravili da je tu za vrijeme rata bilo 200 hrvata.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.495 sekundi
Pokreće Kunena Forum