Jebo im mamicu da im jebo mamicu...

Više
17 godina 1 mjesec ago #24366 od dunavu
i Haskom sudu i tuziteljstvu i onoj trojici cetnika i Amerikancima i Englezina i svim odreda da im jebo mamicu... :evil:

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 1 mjesec ago #24367 od razor
da....evo bas citam index....i onda bi se tom sudu trebalo vjerovati...

Više
17 godina 1 mjesec ago #24368 od stagger_lee

dunavu napisao: i Haskom sudu i tuziteljstvu i onoj trojici cetnika i Amerikancima i Englezina i svim odreda da im jebo mamicu... :evil:

vrlo rado ću ti pomoći u tome :evil:

PUSH THE BUTTON!!!

Više
17 godina 1 mjesec ago #24369 od blento
ocigledno pravda moze biti zadovoljena samo ako je u tvojim rukama...
...za sve zlocince u ratu zelim sto gori zivot i bolniju smrt...a dok zive da im se svi ti nevini ljudi koje su pobili pojavljuju pred ocima iz dana u dan ....

Više
17 godina 1 mjesec ago #24370 od ne0
Takve teme me samo raspizde, izivciraju i razaloste! Nemos vjerovat koji smo mi ljudi stoka i zivotinje. Kako ubijamo jedni druge iz ciste zabave... katastrofaa!
Presuda je isto katastrofa izgleda da jedino pravda moze biti zadovoljena pred Bogom!
Pogotovo mi tesko padaju one snimke gdje se vide djeca... uff samo me jeza hvata

Više
17 godina 1 mjesec ago #24371 od jopke
je stoka smo mi hrvati za ostatak svijeta....stoka su i srbi...treba nas pomiriti da se ne pjedemo međusobno jer nitko ne voli slusati cudne krikove iz susjednog dvorista...mir mir mi nitko nije kriv...nitko nije kriv ni za Srebrenicu....nit za Vukovar...Jel potrebno uopce komentirati kad nemozes poduzeti nista u svezi sa tim? jel treba to "progutati" ili zaklati sljedećeg srbina kojeg vidiš...u kurcu je i jedno i drugo! nekad zivot nije posten kad si malen...a pet moras biti sretam i sa tim sto ga još imas za razliku od onih koji su ga izgubili i kojih se treba sjecati da se ne zaboravi sta se dogodilo...eto tek tolko da imas to na umu a nikad ne poduzmes nista u vezi sa tim jer si nemocan... Jebeno loš osjećaj meni kojem nitko nije poginuo (na svu srecu) ne zenim ni zamisliti kako je onima koji si izgubili svoje...grrrrrrrrrrrr

Rest your trigger on my finger...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.450 sekundi
Pokreće Kunena Forum