Jebo im mamicu da im jebo mamicu...

Više
17 godina 1 mjesec ago #24418 od [ctn]sluzavy_cro
E shefe možda da se ovo zaključa, mislim da politici nije mjesto na ovom forumu.

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 1 mjesec ago #24420 od razor
Ajd ljudi, pustite se toga...
Povjest ce pokazati svoje...ko je koga, gdje, kako i zasto. Nije da mi tu mozemo utjecati na ista (a narocito na ovom forumu).
Necu jos zakljucavati temu jer to stvarno nevolim, al ak se ovak nastavi, onda cu ju morati zakljucati.

Više
17 godina 1 mjesec ago #24421 od dunavu

[CTN]Sluzavy_CRO napisao: E shefe možda da se ovo zaključa, mislim da politici nije mjesto na ovom forumu.

ne slazem se da bi se trebalo zakljucat ovu teme i da joj nije mjesto ovdje jer ko sto kazes "... ko ide đonom niko mu glavu neće postaviti a ko liže guzicu prolazi ko mi u prošlom ratu."...

Više
17 godina 1 mjesec ago #24427 od ne0
Sluzavy kak da ga pitam kad opce neznam ni tko je to? niti me boli briga ko je on niti znam dal govori istinu a i boli me K!!! Uglavnom, Blento ja nikoga ne poravdavam niti to opce zelim svako nosi svoje na dusi. Al ako bi i ti njih sve pobio onda nisi nista bolji od srba koji su htjeli sve nas pobit!!!
Ja u ovoj temi necu vise pisati jer je previse teska i nedami se se toliko objasnjavat i pisat jer svatko shvati na svoj nacin....

Više
17 godina 1 mjesec ago #24428 od blento
sad ih ne bi pobio..vec one koji zasluzuju ...zatvorio u zatvor na dozivotno....ostali koji su bili na drugoj strani pozelio lijep zivot u srbiji...i to je to...

Više
17 godina 1 mjesec ago #24429 od rudlava
cim ti dizes ruku/nogu na nekog...nisi nista bolji.... :D

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.358 sekundi
Pokreće Kunena Forum