- Zahvala primljena: 8
Jebo im mamicu da im jebo mamicu...
17 godina 1 mjesec ago #24430
od dunavu
drugarice Ivana da citiram druga Matu "mlada si i neiskusna i nis ti ne zamjeramo" ili kak je vec iso ovaj drugi dio vise se ne sjecam...
Replied by dunavu on topic Jebo im mamicu da im jebo mamicu...
Rudlava napisao: cim ti dizes ruku/nogu na nekog...nisi nista bolji....
drugarice Ivana da citiram druga Matu "mlada si i neiskusna i nis ti ne zamjeramo" ili kak je vec iso ovaj drugi dio vise se ne sjecam...
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 1 mjesec ago #24432
od strujae
Replied by strujae on topic Jebo im mamicu da im jebo mamicu...
ma ljudi moji srbi nas nemogu vidit na oci,mi imamo more,ljepšu zemlju sve super.oni su gubili sve ratove redom i opet bi ratovali,takvi su i amen.sjebali smo ih i to je to,oni su se pobunili u nasoj zemlji i te spike o zrtvama su nezahvalne jer se treba postavit u ratno vrijeme i komentirat a ne sad 2007. jer ispada brutalno.koliko je nasih ubijeno???bio sam u kontaktu sa srpskim zarobljenicima,preko ploča smo ih vodili za split,bele orlove i rezerviste,jednom 2 pilota.pitas ga zasto baca bombe i granate na metković,na zene i dicu a on da nije znao a krmača pala na civile.i da ga nećeš razbit ko pičku da moli da ga ubiješ a??ko fol njega je zavelo bla bla slobo i to?ma nek nas puste na miru više,pogledajte na našim portalima,sve srbi i neki talibani seru protiv nas bla bla,non stop su na našim stranicama,nemogu nas podnijet i to je to.
jos da nemamo političare idiote ..
jos da nemamo političare idiote ..
Please Prijava to join the conversation.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.312 sekundi