Jebo im mamicu da im jebo mamicu...

• echo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 1 mjesec ago #24372 od echo
Replied by echo on topic Jebo im mamicu da im jebo mamicu...
Gospodo ove odluke stvarno nisu zasluzile nikakve komentare...htio bi samo reci da ma koliko se god svijet trudio da neke nase zrtve obescasti i ocrni, prikaze ih ovakvima ili onakvima, mi ih nikada necemo zaboraviti i mislim da je to ono najvaznije...ovo je ipak bila politicka odluka, jer kosovo mora dobiti autonomiju, a to se postize upravo na ovakve nacine...dodvoravanjem srbiji i njihovoj braci rusima...

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 1 mjesec ago #24377 od strujae

dunavu napisao: i Haskom sudu i tuziteljstvu i onoj trojici cetnika i Amerikancima i Englezina i svim odreda da im jebo mamicu... :evil:

pridruzujem se prijatelju,i to vise puta zaredom.mater im jadnu prodanu
Zivija Vukovar

Više
17 godina 1 mjesec ago #24378 od [ctn]sluzavy_cro
Ma boli mene kuratz za Hag i druge sudove.
Mamu onima koji su htjeli mirnu reintegraciju, tada smo se jasno izjasnili da smo pičke koje svako može jebat u dupe.
I sva ona prolivena krv za Vukovar, Knin, Dubrovnik, Karlovac i da ne nabrajam dalje bi imala smisla.
Ljudi moji davno smo mi odjebali svoje.

Više
17 godina 1 mjesec ago #24380 od ne0
dobro je tema ide dobrim tokom izgleda da se necmo prepirat i prepucavat :D samo nemojte spominjat vojsku :D

Više
17 godina 1 mjesec ago #24398 od blento

[CTN]Sluzavy_CRO napisao: Ma boli mene kuratz za Hag i druge sudove.
Mamu onima koji su htjeli mirnu reintegraciju, tada smo se jasno izjasnili da smo pičke koje svako može jebat u dupe.
I sva ona prolivena krv za Vukovar, Knin, Dubrovnik, Karlovac i da ne nabrajam dalje bi imala smisla.
Ljudi moji davno smo mi odjebali svoje.

sluzavi i ja sam bio za to da se to vrati vojno..no danas kad gledam bolje ipak da nije...Imali bi jos puno mrtvih hrvata, necije djece..necijih muzeva..oceva....a opet bi se ti srbi vratili kao sto su u podrucja oslobodjena olujom.....tak da....bolje da smo ih polako sustavno tjerali...optuzivali i slicno....manje mrtvih...bolji rezultat..

Više
17 godina 1 mjesec ago #24401 od [ctn]sluzavy_cro
blentava nije u tome stvar naš potez u Daytonu je bio jednak tome kao da smo se predali kako diplomatski tako i vojno.
Sudjelovao sam u ratnim operacijama i vjeruj mi najveći gubici su nastajali pri povlačenju i, koliko god ružno zvučalo al je istinito, izdaji ljudi na bojištu.
Hrvatska diplomacija je toliko jadna da je bila spremnija žrtvovati dva grada sa njegovim stanovnicima kako bi ostvarila priznanje.
Vjerujem da će se za 50-tak godina obznaniti ko je i kakve poteze vukao u ratu.
A da smo ih zatrli poslije oluje, vjeruj mi da se ne bi vraćali. Reci jel se vraćaju hrvati u srpske kantone u Bosni? Ne zato što nemaju nikakvu pravnu zaštitu, dok srbi u hrvtskoj istu uživaju.
Ljudi u jebenom Vukovaru žive zajedno a znaju da je jedan drugom brutalno ubio pola familije.
Da ti ne govorim o šveranju nafte i droge za vrijeme dogovorenih primirja, al zbog toga bi mogao nečasno završiti karijeru u HV, pa neću ništ o tome.

No nije da nisi u pravu, stradalo bi još par stotina ljudi al možda za neki časniji i pošteniji ishod.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.340 sekundi
Pokreće Kunena Forum