- Zahvala primljena: 0
Majice
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
16 godina 5 mjeseci ago #27379
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Majice
e a bash sam mislio navratiti u tvoju radnju da zeni kupim nesto za godisnjicu, a sad kad sam cuo ovu tvoju ideju nisam bas siguran jel te tvoje cipele isto tako pravish
Please Prijava to join the conversation.
- faken_brokva
- Platinski korisnik
Less
Više
16 godina 5 mjeseci ago #27381
od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic Majice
naravno, naravno sve se moze uvalit nevinim strancima :eyes2:
samo ja na svojoj na ledjima hocu ime. velikim slovima. i ne bi bilo lose da ovo CTN pise u nisanu, ili tako nesto. nisan umjetnik pa neka se oni nadareniji pozabave tim. ja stavljam za strance popularnu cijenu od 10 evra jer mislim da im je to prilicno jeftino. a ionako samo ime CTN je takva reklama da je bilo koji markentinski pothvat suvisan.
i u zadnje vrime ne igram jer necu nego mi je crkla kartica.
samo ja na svojoj na ledjima hocu ime. velikim slovima. i ne bi bilo lose da ovo CTN pise u nisanu, ili tako nesto. nisan umjetnik pa neka se oni nadareniji pozabave tim. ja stavljam za strance popularnu cijenu od 10 evra jer mislim da im je to prilicno jeftino. a ionako samo ime CTN je takva reklama da je bilo koji markentinski pothvat suvisan.
16 godina 5 mjeseci ago #27386
od ne0
:smilewinkfrin2: znas kako kazu "poso je poso"[CTN]Sluzavy_CRO napisao: e a bash sam mislio navratiti u tvoju radnju da zeni kupim nesto za godisnjicu, a sad kad sam cuo ovu tvoju ideju nisam bas siguran jel te tvoje cipele isto tako pravish
pa kupi novu karticu!faken_brokva napisao: naravno, naravno sve se moze uvalit
- faken_brokva
- Platinski korisnik
Less
Više
16 godina 4 mjeseci ago #27390
od faken_brokva
bi ja da u korculi negdi ima to za kupit, ali... puska. moran u split, a to mi je akcija od cilega dana, jos radin u frenda u restoranu kao glavni kuhar tako da san po cili dan zauzet (nabava, vikanje na radnike s prakse kao i one slavonce sto me pitaju kako ocistit lignje i hobotnicu 8O , plus, izlazenje na terasu i skupljanje mladih njemica). malo san u poslu, ali cu nac vrimena za sve obavit kako triba.
Replied by faken_brokva on topic Majice
GhostRider napisao:
pa kupi novu karticu!faken_brokva napisao: naravno, naravno sve se moze uvalit
bi ja da u korculi negdi ima to za kupit, ali... puska. moran u split, a to mi je akcija od cilega dana, jos radin u frenda u restoranu kao glavni kuhar tako da san po cili dan zauzet (nabava, vikanje na radnike s prakse kao i one slavonce sto me pitaju kako ocistit lignje i hobotnicu 8O , plus, izlazenje na terasu i skupljanje mladih njemica). malo san u poslu, ali cu nac vrimena za sve obavit kako triba.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.416 sekundi