Majice

Više
16 godina 5 mjeseci ago #27373 od razor
Replied by razor on topic Majice
Ako ti kazemo, morat cemo te ubit....

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 5 mjeseci ago #27374 od rudlava
Replied by rudlava on topic Majice

Više
16 godina 5 mjeseci ago #27375 od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Majice
nesto slicno, molio bi ako se ne varam Pikachua (on je pokazao zavidnu vjestinu u radu sa onim skinovima), da da pokoju ideju oko dizajna.
Naime za neupućene u kasnim poslijepodnevnim satima tijekom sastanka vijeća staraca CTN, te poslije nadasve izvrsnog chobanca i neutješnih madjarica dogovorena aktivnost smišljanja i provođenja u djelo jedne nadasve zanimljive lucidne ideje.
Ideja je naime ta da pošto u klanu imamo i nekoliko nadarenih ljudi, nekolio onih koji rade na vrlo zanimljivim radnim mjestima i nekoliko ljudi koji su nezainteresirani za bilo što drugo osim napucavanja, zamislili smo izradu klanskih i gamerskih rekvizita.
U rekvizite bi podrazumjevali podmetače za pivo, upaljače, olovke.... i na kraju T-shirts. Pokušali bi za početak proizvesti nekoliko primjeraka majica naravno XXL sa logom America`s Army i Call Of Dutty. Te nakon utvrđivanja troškova i minimalne zarade za unapređivanje proizvodnje izradili Limited edition za članove CTN-a koje bi bile unikati.
Eto sada bih molio ljude koji imaju smisla za marketing, desing i organisation neka se aktivno ukljuche u ovaj projekat.
Ako ste mišljenja da se ovdje može neka kinta zaraditi mogli bi i pomoći u početnom kapitalu ovog projekta, ali o tom ćemo kasnije.

BTW morali bismo ovo malo požuriti jer je turistička sezona počela, a Matan i Brokva mogu Poljacima, Chesima i Turcima uvaljivat robu :P

Gle ko je ovo sve napisao???

Više
16 godina 5 mjeseci ago #27376 od loklar
Replied by loklar on topic Majice

[CTN]Sluzavy_CRO napisao: ...nadasve izvrsnog chobanca i neutješnih madjarica...

Zvat ću te opet čim budem kuhao :D

Oj rakijo rako, ja te volim jako
A ti mene rako, u jarak polako.

• sanader
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
16 godina 5 mjeseci ago #27377 od sanader
Replied by sanader on topic Majice
svidja mi se ideja samo mislim da kad bi mi nick pisao na majci, to ne bi bilo lijepo :lol: 8*)

Više
16 godina 5 mjeseci ago #27378 od ne0
Replied by ne0 on topic Majice
Ma to kupite majice kod kineza za 10 kuna,, u getru sekupe one plastificirane naljepnice... netko s boljim printerom isprinta i rudy to s peglom zapegla na majice i eto ti proizvod :yes2:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.429 sekundi
Pokreće Kunena Forum