Longest session by LuDi_ShuPAK
Bipe napisao:
vjerojatno nis do prvog mjeseca, a za tad se opet moramo potrudit naci vam konfe, sponzor nije bio zadovoljan sa proslim lanom, nemam pojma zas... proslo je oko 300 ljudi kroz skolu u ta 3 dana, rijetko koji event takvog tipa u hr ima takvu posjecenost
al u svakom slucaju, ak bumo mogli nabavit konfe pod obavezno ide AA turnir, najbolja ste ekipa
dosta mi je cs-a, sc-a, wc3-a i slicnih igri sa slabim odazivom, CoD necu ni spominjat... :-!
u svakom slucaju, biti cete pravovremeno obavjesteni
Steta...Mozda links misli da igraci AA ne kupuju kod njih dijelove il tak ensto
Kako god, konfe od prosli puta su bile super (mozda da su mishevi bili malcice bolji) i ak uspijete sklepat nesto slicno definitivno cemo ponovo napunit turnir
Please Prijava to join the conversation.
zar se na vesem serveru nemsije pitat"zasto ste ga kikali?" a da ne dobijem " zar si ti njegov advokat" i "oces i ti za njim"....i nisam bila to pitala bezveze..jer su jednog decka s kom sam dosla na server izbacili bezveze...(jer je napucetku runde slucajno ubio dvojicu svoji,dok je ulazio u igricu)
razocarana sam jer nisam takvo sta ocekivala od bilokog iz vaseg klana, narocito zato jer sam sa dobrim dijelom klana pila svakodnevno kave i mislila sam da smo u nekom prijateljskom odnosu.
- shift
- Posjetitelj
sva sreca pa ima i pravih ljudi medju njima....a vjerojatno ivana mislis na njih... :lol:
- ica
- Posjetitelj
Rudlava napisao: neznam tocno tko je piso, jer je bilo pisano preko admin message....
zar se na vesem serveru nemsije pitat"zasto ste ga kikali?" a da ne dobijem " zar si ti njegov advokat" i "oces i ti za njim"....i nisam bila to pitala bezveze..jer su jednog decka s kom sam dosla na server izbacili bezveze...(jer je napucetku runde slucajno ubio dvojicu svoji,dok je ulazio u igricu)
razocarana sam jer nisam takvo sta ocekivala od bilokog iz vaseg klana, narocito zato jer sam sa dobrim dijelom klana pila svakodnevno kave i mislila sam da smo u nekom prijateljskom odnosu.
Valjda je netko imao loš dan ... čudi me da su tebi išli prigovarati ako te već dobro znaju (ja te ne poznam), ali što je tu je.
Istina da se na serveru tu i tamo odstrani njubove koji rade sranja pogotovo ako je protivnik sa druge strane zeznut, recimo kad njub TK-a nekoga na startu runde, kad ideš na početku rush-ati a njub ti strese rafal u leđa ili kad njub kempa u napadu u svom selu cijelu partiju ... Nije neka nauka skoncentrirati se i paziti na koga pucaš i kako igraš kad si novi, a tako se nauče da to i rade.