SS 2.7-beta
18 godina 2 mjeseci ago #18751
od razor
Replied by razor on topic SS 2.7-beta
Gnjida, ti si FR whore
To sto se tice ukidanja trackera bi terbalo stupiti na snagu tek sa 3.0 verzijom jer tada dolazi novi engine koj u sebi nema gamespy. A posto Tracker vuce podatke iz tog dijela igrice, jednostavno ce ga morati zatvoriti. U par navrata su developeri rekli da nece pisati nikakav kod da bi "pomogli" trackeru da prezivi.
To sto se tice ukidanja trackera bi terbalo stupiti na snagu tek sa 3.0 verzijom jer tada dolazi novi engine koj u sebi nema gamespy. A posto Tracker vuce podatke iz tog dijela igrice, jednostavno ce ga morati zatvoriti. U par navrata su developeri rekli da nece pisati nikakav kod da bi "pomogli" trackeru da prezivi.
Please Prijava to join the conversation.
- ica
- Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #18758
od ica
Replied by ica on topic SS 2.7-beta
Ove teme poput trackera ili modanih mapa su besmrtne
Meni su modovi zakon, igra dobija masu na kvaliteti kad su mape modane na SF oruzja, pogotovo Border (kojeg igram puno), Dusk (kojeg igram manje) i Bridge (na kojem sam jako malo) - u principu koji god mod probao svi mi leze.
Sto se vozila u novoj verziji tice, bit ce problema sa njubovima, ali to pametan admin rjesi ako je prisutan, a ako nije, VK posluzi sasvim dobro. Normalno, njubove ne treba bas pretjerano gaziti jer svi smo bili kao oni nekad davno.
Iz verzije u verziju je ista prica - mrzimo promjene jer smo se navikli i igru volimo onakva kakva je sada, ali svi se prilagodimo nakon nekog vremena. Ja sam bio skoro odustao u jednom trenutku, sad mi je drago da nisam.
Meni su modovi zakon, igra dobija masu na kvaliteti kad su mape modane na SF oruzja, pogotovo Border (kojeg igram puno), Dusk (kojeg igram manje) i Bridge (na kojem sam jako malo) - u principu koji god mod probao svi mi leze.
Sto se vozila u novoj verziji tice, bit ce problema sa njubovima, ali to pametan admin rjesi ako je prisutan, a ako nije, VK posluzi sasvim dobro. Normalno, njubove ne treba bas pretjerano gaziti jer svi smo bili kao oni nekad davno.
Iz verzije u verziju je ista prica - mrzimo promjene jer smo se navikli i igru volimo onakva kakva je sada, ali svi se prilagodimo nakon nekog vremena. Ja sam bio skoro odustao u jednom trenutku, sad mi je drago da nisam.
- deathwave
- Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #18763
od deathwave
Replied by deathwave on topic SS 2.7-beta
U sve ovo vrijeme jos niste naucili igrati AA pa vam sve smeta. Bit ce bolje jos malo vjezbe i nece biti prepreka :twisted: :twisted:
18 godina 2 mjeseci ago #18767
od pisko
Replied by pisko on topic SS 2.7-beta
Da to sa trackerom je bezveze da se ukine, smrc, nikad nebudem dosao do frg 2
al ovo sa vozilima mi se nikak ne svidja, bolje da su samo grafiku jos malo poboljsali, maknuli neke bugove i stavili par novih mapa, i jedna naravno mora bit kao Taiga
al ovo sa vozilima mi se nikak ne svidja, bolje da su samo grafiku jos malo poboljsali, maknuli neke bugove i stavili par novih mapa, i jedna naravno mora bit kao Taiga
- flat
- Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #18788
od flat
Replied by flat on topic SS 2.7-beta
gnjida slazem se s tobom..ali ja na to gledam ovako..da sam poceo igrat aa a da tracker nije postojao,igrao bi ju i dalje bez pardona...ali sad kad sam okusio tracker tesko se skinut s njega,ako kuzite sto hocu reci...samo se nadam da ce Dev-ovi nekaj smislit
- bipe
- Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #18841
od bipe
Replied by bipe on topic SS 2.7-beta
imam betu od 2.7 i nije mi bas nes, AI je glup, usetao sam se u njihovu bazu sa AR-om i skidal ih gore neg kaj skidam amere sa bijesnim pingom na poliklinici...
jedini plus kaj su ispravili par bugova poput fast switcha, legni i pucaj istovremeno i sl.
jedini plus kaj su ispravili par bugova poput fast switcha, legni i pucaj istovremeno i sl.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.355 sekundi