- Zahvala primljena: 3
SS 2.7-beta
- anarky1988
- Platinski korisnik
Less
Više
18 godina 2 mjeseci ago #18678
od anarky1988
Replied by anarky1988 on topic SS 2.7-beta
mene je najveci strah onog radara, e sad sinula mi ideja da ce citeri napraviti neki sh!t da imas one crvene tockice di je enemy bez da ko reporta sa enemy spoted a da kod njih izgleda da je kao reportan... e to mene jedino muci a sto se tice ovi vozila provat cu pa ak valja valja ak ne ..... ko ga jebe pipa je tu a i ostale mape..
Please Prijava to join the conversation.
- blackhawk
- Posjetitelj
18 godina 2 mjeseci ago #18679
od blackhawk
Ovo je apsolutno točno...ova mapa je jebena ako se koristi taktika...i uzbudljiva za igrat.Dva klana koja su dobro taktički pripremljena mogu imat odlične partije a ako samo TI primijeniš barem malo taktike među osrednjim i lošim igračima(fleshas kad treba,dimne itd.) možeš imat masu fragova .
Replied by blackhawk on topic SS 2.7-beta
Razor napisao: Slozio bi se s tobom nrg u nekim dijelovima, al ipak gledas krivo na stvar u globalu.
kazes:Neznas ni sam koliko je ta recenica daleko od istine. Na toj mapi, protiv dobro postavljenog tima, mozes samo kampat u objektivu dok te ne izflesaju i siluju ko zadnjeg nuba. Nazalost, naletio sam dosta puta na klan koj igra mapu takticki. Suprotna strana jedva da dobije kill.recimo turban mapa na kojoj nema ni T od taktike
Ovo je apsolutno točno...ova mapa je jebena ako se koristi taktika...i uzbudljiva za igrat.Dva klana koja su dobro taktički pripremljena mogu imat odlične partije a ako samo TI primijeniš barem malo taktike među osrednjim i lošim igračima(fleshas kad treba,dimne itd.) možeš imat masu fragova .
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
18 godina 2 mjeseci ago #18682
od blento
Replied by blento on topic SS 2.7-beta
I guess we'll have to wait and see... 8*)
samo da mene opet pocne volja za igranjem....
samo da mene opet pocne volja za igranjem....
18 godina 2 mjeseci ago #18683
od dax
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic SS 2.7-beta
Kao i kod svakog novog izlaska patcha, tj. verzije, opet će porasti hardverski zahtjevi u 3pm... Ja sad igram na 800*600, ovo ću vjerojatno igrat na 640*480. LOL!
I torture and kill young turtles.
18 godina 2 mjeseci ago #18691
od loklar
heh, ti češ barem igrati, ali ja se sa mojim modemčićem mogu samo naslikati za "24 sata"
Replied by loklar on topic SS 2.7-beta
dax napisao: Kao i kod svakog novog izlaska patcha, tj. verzije, opet će porasti hardverski zahtjevi u 3pm... Ja sad igram na 800*600, ovo ću vjerojatno igrat na 640*480. LOL!
heh, ti češ barem igrati, ali ja se sa mojim modemčićem mogu samo naslikati za "24 sata"
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.475 sekundi