- Zahvala primljena: 12
AA 3.0 prvi dojmovi
15 godina 5 mjeseci ago #36083
od jopke
AA 3.0 prvi dojmovi was created by jopke
Iako igra nije još funkcionalna zbog pada autorizacijskih servera evo par dojmova.
Uspio sam ju pokrenuti u offline modu i samo prošetati mapama.
Pozitivno:
-zvuk (pozicioniranje)
-besplatna:)
Negativno:
-pokreće se preko minutu na intelu E8400 i 4GB rama koji inače guta sve
-fps-i tj latencija ili šta već je oko 20-35ms daklem između 28 i 50fpsa što bi kao trebalo biti igrivo ali nije ni približno. Grafa je inače radeon 1950gt za koju nebi rekao da je smeće.
-Najgore od svega mi je što pomak miša (puške) ovisi o broju fps-a pa tako nekad se puška jednostavno zaljepi i ne želi u stranu...hm ne znam kako bi to opisao ali uvjerit će te si i sami (barem oni sa slabijim mašinama)
-Grafika u igri je smješna pri rezoluciji 1024* 768. Za veće ne znam jer nemam bolji monitor. Takodjer ako posjedujete stare monitore "normalnog" formata očekujte crne neiskorištene površine na vrhu i dnu.
-Crna vrata odjednom postaju druge boje???? kao neka igra svjetlosti?
-Nema kalaša
-Bug sa ljestvama (dok se penješ nema pomicanja lijevo ili desno pa ako zapneš na pola puta nema dalje:)
-Zvuk je ponekad čudan i nerealan. Ma koliko god oni tvrdili da je autentičan jebo mene mali pas ako pila onako nemoćno zvuči u stvarnosti.
i još mnogo toga ali neki drugi put. :scratch:
Uspio sam ju pokrenuti u offline modu i samo prošetati mapama.
Pozitivno:
-zvuk (pozicioniranje)
-besplatna:)
Negativno:
-pokreće se preko minutu na intelu E8400 i 4GB rama koji inače guta sve
-fps-i tj latencija ili šta već je oko 20-35ms daklem između 28 i 50fpsa što bi kao trebalo biti igrivo ali nije ni približno. Grafa je inače radeon 1950gt za koju nebi rekao da je smeće.
-Najgore od svega mi je što pomak miša (puške) ovisi o broju fps-a pa tako nekad se puška jednostavno zaljepi i ne želi u stranu...hm ne znam kako bi to opisao ali uvjerit će te si i sami (barem oni sa slabijim mašinama)
-Grafika u igri je smješna pri rezoluciji 1024* 768. Za veće ne znam jer nemam bolji monitor. Takodjer ako posjedujete stare monitore "normalnog" formata očekujte crne neiskorištene površine na vrhu i dnu.
-Crna vrata odjednom postaju druge boje???? kao neka igra svjetlosti?
-Nema kalaša
-Bug sa ljestvama (dok se penješ nema pomicanja lijevo ili desno pa ako zapneš na pola puta nema dalje:)
-Zvuk je ponekad čudan i nerealan. Ma koliko god oni tvrdili da je autentičan jebo mene mali pas ako pila onako nemoćno zvuči u stvarnosti.
i još mnogo toga ali neki drugi put. :scratch:
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 5 mjeseci ago #36084
od razor
Replied by razor on topic AA 3.0 prvi dojmovi
Ucitavanje...minuta kazes?
Mene, na mojoj masini (q6600, 4gb rama) jebe i po 3-4 minute!!! Bar me je jebalo sinoc.
Ocito se nisu opametili sto se optimizacije tice.
Ostali dojmovi tek kad odigram koju rundu.
Mene, na mojoj masini (q6600, 4gb rama) jebe i po 3-4 minute!!! Bar me je jebalo sinoc.
Ocito se nisu opametili sto se optimizacije tice.
Ostali dojmovi tek kad odigram koju rundu.
15 godina 5 mjeseci ago #36085
od jopke
Replied by jopke on topic AA 3.0 prvi dojmovi
brijem si da ekipa programira sa GOTO naredbom :lol:
15 godina 5 mjeseci ago #36086
od strujae
Replied by strujae on topic AA 3.0 prvi dojmovi
znači ne miriše na dobro,bar još 342 buga ce se naci.kretencine :twisted: :twisted: :twisted:
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
15 godina 5 mjeseci ago #36087
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic AA 3.0 prvi dojmovi
a da se mi svi vratimo na 2.4 verziju? nakon toga je sve gore i gore :evil:
PUSH THE BUTTON!!!
15 godina 5 mjeseci ago #36089
od razor
Replied by razor on topic AA 3.0 prvi dojmovi
Ok, drugi dojam...
Na poslu sam downloado cijelu stvar na frisko sa steam-a. Kad se igra downloadala, ona dekripcija i validajcija je prosla kroz 5 sekundi. Igra se pokrenula za meni iznenadujucih 5-10 sec.
Naravno autorizacija i dalje ne radi pa nemogu online al ovaj offline dio radi super!
Masina nije nista jaca nego ona doma osim sto je ovdje XP. (Q6600, 1gb ram-a, 8600GTS). Znaci osim procesora, sve slabije.
Sad mi nis vise nije jasno...cini mi se da cu doma dic jos jednu particiju i dual boot, pa sve ispocetka.
Na poslu sam downloado cijelu stvar na frisko sa steam-a. Kad se igra downloadala, ona dekripcija i validajcija je prosla kroz 5 sekundi. Igra se pokrenula za meni iznenadujucih 5-10 sec.
Naravno autorizacija i dalje ne radi pa nemogu online al ovaj offline dio radi super!
Masina nije nista jaca nego ona doma osim sto je ovdje XP. (Q6600, 1gb ram-a, 8600GTS). Znaci osim procesora, sve slabije.
Sad mi nis vise nije jasno...cini mi se da cu doma dic jos jednu particiju i dual boot, pa sve ispocetka.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.399 sekundi