Kraj za AA ili ???

• [ctn]pazimetak
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #8692 od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Kraj za AA ili ???
ma daj prije sam znao po njuhu ko je cheater... sad nemogu optuzit nikog da cheata zbog recoila... a kako obozavam kad mi lik od 10 honor astisne hs iz prvog metka.. jao da popizdis eh!...

da zeljko to ti i kazem... sta je najvaznije fragmenti/geleri bombe idu prema gore tak oda u teoriji lezeci nebi trebao bit ozljedjen...

oni nisu bugove iz 2.0 verzije popravili vec vidite iste te bugove koji su sad i veci jer oni dodaju nova sranja a stara ne popravljaju..

mamu im!

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 1 mjesec ago #8693 od blento
Replied by blento on topic Kraj za AA ili ???

[CTN]paZiMetAk napisao: ali blento ti na SWAT 4 ubijes tipa s dva metka u prsa... ako znas gadjat... igrao swat 4 i presao... ispeglao sve ... jeno je AA jedno je SWAT4..

ja sam siguran da amerima puske ne pucaju u random polju vec svaki metak ide u istu tocku ako drzis pusku na mistu i cilajs kako treba (single)
a logicno je ako drzis auto da puska skace... doh...

jos vece sranje je sta puska uz DISANJE dok gledas kroz optiku ima i dodatnu traku za preciznost od koje ce vibrirat i livo desno bah...

aj uzmi ti kalasnjikov i drzi ga dole..ili bilo koju drugu pljucu...pa pokusaj nesto tako pogoditi....pogodit ces kurca na 10 metara....a to je ono upravo kad nisanis sa tockom ......zato ti treba kad trcis i vidis nekog..ili se kreces...ipak malo vise od dvije sekunde na nanisanis nekoga i pogodis ga...a to je upravo ono sto je prikazano u SWAT-u ....zato nemozes uletit u sobu..okrenuti se i skinuti tipa..kao sto to ljudi rade..a ja ne uspijem niti stisnuti tipku za pucanje....toga u stvarno svijetu NEMA..a ova igra se ipak fura na realnost..

Sto se tocke tice....ako bi ju sad samo maknuli...jednostavno uzmes proziran marker..koji se da obrisati...stavin nisan..i u njega ucrtas tockicu na ekranu..i imas opet isti kurac....znaci morali bi napraviti..ak hoces vec pucat na nacin kao sto si do sada...da postoji neka veca povrsina u koju bi udarali ti meci..a nikad ne znas tocno gdje ce udarati....tak da moras uvjek ima nisan pri ocima...
Ne znam jesil igrao SWAT na mrezi..al ipak ima nekih stvari koje su bolje od AA...

• [ctn]pazimetak
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #8695 od [ctn]pazimetak
da ima.. ali swat potice teamplay i nemozes sam nista.. AA je u startu drugacije baziran i nemozes sad od govna napravit pristojan obrok.... mijenjaju igru koja je tu vec dosta dugo .. ne ide im nikako od 1.9 patcha... ali ne momci moraju stavljat nove mape itd.. neznaju za sebe....

• Anonymous
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #8702 od Anonymous
Replied by Anonymous on topic Kraj za AA ili ???
Meni se osobno sviđa što stalno nešt novo izmišljaju i proguravaju da bude malo relnije, a opet zabavno.

• [ctn]pazimetak
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #8719 od [ctn]pazimetak

Vito napisao: Meni se osobno sviđa što stalno nešt novo izmišljaju i proguravaju da bude malo relnije, a opet zabavno.

meni definitivno nije zabavno da moram pusku izvlacit 2 min od runde s tim kad je bacim da je ne vidim na podu....
a definitivno mi nije zabavno kad izvadim granatu u pola igre i pocnem trcat pa stanem, i da je vise nemogu bacit..
jos manje mi je zabavna spoznaja da se ova 2 bugaa vucu od kad znam za AA a da ih oni nisu u stanju popravit... prije su se pojavljivali tip prije nego pukne server.. .sad se pojavljuju iz cista mira...

Više
19 godina 1 mjesec ago #8738 od blento
Replied by blento on topic Kraj za AA ili ???
[quote="[CTN]paZiMetAk" prije su se pojavljivali tip prije nego pukne server.. .sad se pojavljuju iz cista mira...[/quote]

Eto i ti sad govoris da oni nisu sredili bug!... :lol: :lol:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.332 sekundi
Pokreće Kunena Forum