CTN SERVER?
19 godina 9 mjeseci ago #1930
od razor
Replied by razor on topic CTN SERVER?
Jebo im pas mater T-comovsku da im jebo. Joj, dabogda propali kad im dode drugi fiksni operater (znam da je to nemoguce al eto...mogu se nadat)
:evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :x
:evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :x
Please Prijava to join the conversation.
- dean
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1934
od dean
Replied by dean on topic CTN SERVER?
dax kako misliš skupo????
Evo vam primjer...
1) Americas Army na linux-u za 12 igrača:
68.97 EUR (517.44 Kn) za 3 mjeseca tj. 22.99 EUR mjesečno (172.48 Kn)
Pod predpostavkom da nas ima 10 u klanu to iznosi cca 52 Kn svatko za tri mjeseca tj. 17 Kn mjesečno.
2) Americas Army na linux-u za 16 igrača:
86.97 EUR (652.48 Kn) za 3 mjeseca tj. 28.99 EUR mjesečno (217.49 Kn)
Isto ako uzmemo da djelimo na 10 igrača ispada da svatko plaća cca 66 Kn za tri mjeseca tj. 22 Kn mjesečno.
Jedina "caka" je u tome što se plaća odjednom a ne mjesečno.
Ja osobno ne vidim gdje je taj "veliki" iznos, jer 17 odnosno 22 Kn je ekvivalent za machiatto i colu - čak ni cigarete ne možete ugurati u to.
AKO MISLITE DA SEREM STERAJTE ME I TO SA CAPS LOCKOM !!!!!!!!
Evo vam primjer...
1) Americas Army na linux-u za 12 igrača:
68.97 EUR (517.44 Kn) za 3 mjeseca tj. 22.99 EUR mjesečno (172.48 Kn)
Pod predpostavkom da nas ima 10 u klanu to iznosi cca 52 Kn svatko za tri mjeseca tj. 17 Kn mjesečno.
2) Americas Army na linux-u za 16 igrača:
86.97 EUR (652.48 Kn) za 3 mjeseca tj. 28.99 EUR mjesečno (217.49 Kn)
Isto ako uzmemo da djelimo na 10 igrača ispada da svatko plaća cca 66 Kn za tri mjeseca tj. 22 Kn mjesečno.
Jedina "caka" je u tome što se plaća odjednom a ne mjesečno.
Ja osobno ne vidim gdje je taj "veliki" iznos, jer 17 odnosno 22 Kn je ekvivalent za machiatto i colu - čak ni cigarete ne možete ugurati u to.
19 godina 9 mjeseci ago #1938
od blento
Replied by blento on topic CTN SERVER?
..eevo STJERAVAM TE!!..iako bez razloga i ikakvih argumenata..al cini mi se da to volis.. :lol: :lol: ...da ti nisi mozda zena??.. :lol: :lol:
19 godina 9 mjeseci ago #1939
od dax
Pa okej je što se tiče mene, no problem je što svi ovdje nisu zaposleni i možda nemaju novac na raspolaganju jer su premladi.
Inače, nisi ti jedini kojeg to zanima (pa zašto bi te onda stjerali zbog toga )... Al ajde da prije svega probamo to rješiti na jeftiniji način:
- da vidimo jel ide to preko Opakog i njegove družbe
- a probat cu i ja nešto srediti kod Iskona ili HTa... (iako sumnjam da će ići, no nikad se ne zna)...
U svakom slučaju - mislimo na to, bez brige
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic CTN SERVER?
deanbonus napisao: dax kako misliš skupo????
...
Pa okej je što se tiče mene, no problem je što svi ovdje nisu zaposleni i možda nemaju novac na raspolaganju jer su premladi.
Inače, nisi ti jedini kojeg to zanima (pa zašto bi te onda stjerali zbog toga )... Al ajde da prije svega probamo to rješiti na jeftiniji način:
- da vidimo jel ide to preko Opakog i njegove družbe
- a probat cu i ja nešto srediti kod Iskona ili HTa... (iako sumnjam da će ići, no nikad se ne zna)...
U svakom slučaju - mislimo na to, bez brige
I torture and kill young turtles.
19 godina 9 mjeseci ago #1942
od razor
Replied by razor on topic CTN SERVER?
Je....istina...nije puno nama koji radimo ili koji dobivamo kakv takav deparac. Al ima nas (necu nabrajat) kojima je to puno. Al ja ne odbacujem tu mogucnost. Ako nas se 10 skupi i kaze da je za, ja cu dat svoj dio 100%. Ma dat cu i za Rudlavu.....eto...to je dvoje
- mato
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1944
od mato
Replied by mato on topic CTN SERVER?
ajd ja dam za sebe i za blenta al da mi bude rob do kraja zivota ali ne onako kako ti mislis blento nego bas rob da mi vrt okopavas nosis me okolo cistis po kuci i to ma znas vec jel more :twisted: ajd sad ozbiljno ja dam kolko treba necu izac van jednu subotu i to je to.....
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.555 sekundi