CTN SERVER?

Više
19 godina 9 mjeseci ago #1946 od dax
Replied by dax on topic CTN SERVER?

mato napisao: ajd ja dam za sebe i za blenta al da mi bude rob do kraja zivota ali ne onako kako ti mislis blento :D :D nego bas rob da mi vrt okopavas nosis me okolo cistis po kuci i to ma znas vec jel more :D :D :twisted: ajd sad ozbiljno ja dam kolko treba necu izac van jednu subotu i to je to..... :D

Za 1 subotu potrosis 100 kuna? 8O
Da, count me in too...

I torture and kill young turtles.

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 9 mjeseci ago #1951 od blento
Replied by blento on topic CTN SERVER?

mato napisao: ajd ja dam za sebe i za blenta al da mi bude rob do kraja zivota ali ne onako kako ti mislis blento :D :D nego bas rob da mi vrt okopavas nosis me okolo cistis po kuci i to ma znas vec jel more :D :D :twisted: ajd sad ozbiljno ja dam kolko treba necu izac van jednu subotu i to je to..... :D

bit tvoj rob!?!?..nikad!...(jel ce i maja bit ropkinja..tak da ja i onda djelimo sobu?... :lol: :lol: " ....
aa ak ti ne izadjes van jednu subotu (sjecas se kupovine graficke i 300kn?) ...onda sam mozes financirat server za 3 mjeseca!!!.... :lol: :lol: ..

Ko je za to da Mato vise ne izlazi van i da sve financije salje klanu...tj..posto sam ja zaduzen za financije..meni?... :wink: :roll: :lol: :lol: :twisted:

• mato
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1952 od mato
Replied by mato on topic CTN SERVER?
da bar trosim 100 kn subotom :oops: ajd daj adresu da ti saljem novce i ovce

• sibo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1956 od sibo
Replied by sibo on topic CTN SERVER?

mato napisao: ajd ja dam za sebe i za blenta al da mi bude rob do kraja zivota ali ne onako kako ti mislis blento :D :D nego bas rob da mi vrt okopavas nosis me okolo cistis po kuci i to ma znas vec jel more :D :D :twisted: ......

--- hahahaha---.ugrc...haha.... a mato...... joj... :wink: Odvalio sam od cereka..

Al ovo" nosis me okolo "..hahahaa.....

a svasta...
:mrgreen:
ajd pozdrav
T

:D :mrgreen:

• unn4m3d
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1957 od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic CTN SERVER?

• dean
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1959 od dean
Replied by dean on topic CTN SERVER?
meni je jasno da ima i onih koji ne rade,studenata,pionira i dr.,to nije rješenje za sutra,pošto ste me primili u vaš(moj) klan smatram da bi trebalo nešto napraviti da ostvarimo bolje rezultate u matchevima,da odradimo treninge i da počnemo pobijeđivati.Konkretno sam gledao neke od vama poznatih klanova kako treniraju i mislim da tako bi mogli i mi.U svakom slučaju treba još tražiti hvala bogu net je velik.BLENTO NISAM CURA A OVO STERAJTE ME ZBOG TOGA ŠTO SAM NOVI ČLAN PA DA NE MISLITE DA SERUCKAM BEZ VEZE. :D :D :D uglavnom želio bih pomoći klanu što više mogu :!:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.439 sekundi
Pokreće Kunena Forum