CTN SERVER?
mato napisao: ajd ja dam za sebe i za blenta al da mi bude rob do kraja zivota ali ne onako kako ti mislis blento nego bas rob da mi vrt okopavas nosis me okolo cistis po kuci i to ma znas vec jel more :twisted: ajd sad ozbiljno ja dam kolko treba necu izac van jednu subotu i to je to.....
Za 1 subotu potrosis 100 kuna? 8O
Da, count me in too...
I torture and kill young turtles.
Please Prijava to join the conversation.
mato napisao: ajd ja dam za sebe i za blenta al da mi bude rob do kraja zivota ali ne onako kako ti mislis blento nego bas rob da mi vrt okopavas nosis me okolo cistis po kuci i to ma znas vec jel more :twisted: ajd sad ozbiljno ja dam kolko treba necu izac van jednu subotu i to je to.....
bit tvoj rob!?!?..nikad!...(jel ce i maja bit ropkinja..tak da ja i onda djelimo sobu?... :lol: :lol: " ....
aa ak ti ne izadjes van jednu subotu (sjecas se kupovine graficke i 300kn?) ...onda sam mozes financirat server za 3 mjeseca!!!.... :lol: :lol: ..
Ko je za to da Mato vise ne izlazi van i da sve financije salje klanu...tj..posto sam ja zaduzen za financije..meni?... :roll: :lol: :lol: :twisted:
- mato
- Posjetitelj
- sibo
- Posjetitelj
mato napisao: ajd ja dam za sebe i za blenta al da mi bude rob do kraja zivota ali ne onako kako ti mislis blento nego bas rob da mi vrt okopavas nosis me okolo cistis po kuci i to ma znas vec jel more :twisted: ......
--- hahahaha---.ugrc...haha.... a mato...... joj... Odvalio sam od cereka..
Al ovo" nosis me okolo "..hahahaa.....
a svasta...
:mrgreen:
ajd pozdrav
T
:mrgreen:
- unn4m3d
- Posjetitelj
- dean
- Topic Author
- Posjetitelj