CTN SERVER?
19 godina 9 mjeseci ago #1882
od dax
Ma super!
Ja predlažem da se i ti i Dean raspitate, tj. da vidite jel može (ali nemojte se/ili druge siliti), pa ako će ići, onda javite ovdje na forum. Ako ne, nikom ništa. Ipak je to korištenje nečijeg "dobra" i resursa... A da ne govorim da iziskuje i vaše vrijeme (mislim da AA treba biti instalirana na tom kompjuteru koji će biti server)...
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic CTN SERVER?
Opaki napisao: Ak ne treba biti onor server budem vidio sta se moze napravit u sklopu studentske udruge...ako imaju koji slobodni komp na faksu da ga puste nek radi cilu noc...
Ma super!
Ja predlažem da se i ti i Dean raspitate, tj. da vidite jel može (ali nemojte se/ili druge siliti), pa ako će ići, onda javite ovdje na forum. Ako ne, nikom ništa. Ipak je to korištenje nečijeg "dobra" i resursa... A da ne govorim da iziskuje i vaše vrijeme (mislim da AA treba biti instalirana na tom kompjuteru koji će biti server)...
I torture and kill young turtles.
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 9 mjeseci ago #1883
od razor
Replied by razor on topic CTN SERVER?
E....sad mi palo napamet....ako vas zanima dali smo vec o necemu pricali na forumu, slobodno iskoristite opciju SEARCH (na vrhu foruma).....tek tolko da ne radimo dupe postove. A ako vas zabrinjava to sto je post negdje na dnu i da ga niko nece procitat.....e pa netreba vas to zabrinjavat. Cim vi napisete neki REPLAY on ce se fino prebacit na pocetak i svi ce ga vidjet.
- dean
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1888
od dean
Replied by dean on topic CTN SERVER?
SVE ĆE SE RASPITATI PA VAM JAVIM VEĆ SUTRA ŠTA SAM RJEŠIO.DRŽITE MI FIGE
19 godina 9 mjeseci ago #1890
od razor
Replied by razor on topic CTN SERVER?
E da deane...jel taj tvoj avatar uploadan na nasu stranicu? Nekako mi se sporo ucitava. Ajd ako nije fino odi u svoje svoje postavke i uploadaj ga na nas web, da se brze ucitava.
- dean
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1892
od dean
Replied by dean on topic CTN SERVER?
sorry na CAPS LOCKU,avatar je downloaded,ne kužim zašto vas živciraju velika slova :lol:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.758 sekundi